שלום לכם

ש איילת

New member
שלום לכם

שאלה לי: האם כבר דובר בפורום על התנגדויות שיש לנו ועל איך מפסיקים להתנגד? התנגדות פנימית למצב מסויים לתכונות מסויימות באנשים לדברים שאנו אומרים / עושים האם אפשר לשחרר את כל ההתנגדויות או שמא ישנן התנגדויות שנובעות גם ממי שאנחנו? מאישיותינו? (התנדויות שמלוות ע"י אינטואיציה שכך כדאי לי לפעול..) האם התנגדתם פעם למשהו ולאחר מכן שחררתם והרשתם לעצמכם לא להתנגד לזה כל כך ואחורי זה חזרתם לעמדתכם הקודמת? מה זה אומר? אשמח לשמוע מה יש לכם לומר על הנושא, דוגמאות, פרשנויות ואולי שרשור שכבר ישנו בפורום שפספסתי.. תודה רבה מראש! איילת

../images/Emo140.gif

הנה שירשור, או סדרת שירשורים, המופיעה כמאמר בדרך הלוחמים. האדם בשימוש הטורף. שימי לב לטכניקת "היתר היציאה". קודם כל תגידי לא!

ש איילת

New member
תודה paradox emotion O

האמת היא שהתחלתי לקרוא אבל לא כ"כ התחברתי:.. טורפים.. להשתלט על המיינד של אחרים..מממ... יש איזו הקדמה של "דרך הלוחמים" שתבהיר לי את הגישה, אולי? מי נגד מי ולמה.. בכל מקרה מחר בבוקר אקרא ביתר ריכוז ואולי אבין טוב יותר. תודה וליל מנוחה

לא זכור לי כרגע שרשור

שהיה בפורום על התנגדויות, אבל יש סיכוי שהיה כזה בעבר
את יכולה לפרט איזה התנגדות יש בתוכך?

ש איילת

New member
היי

אני חושבת שההתנגדויות נחלשו.. אני מרגישה שאני רוצה להתבשל עם המחשבה בתוכי לפני שמשתפת.. תודה בכל מקרה, שבת מלבלבת, איילת

למעלה