שלום לכם

wizard25

New member
שלום לכם

רציתי לשאול בבקשה כמה שאלות לגבי הTM כמה עולה הקורס? מה בידיוק עושים שם? האם זה נכון שחוזרים על מנטרה מסוימת במשך 20 דקות? אשמח לקבל עוד קצת פרטים מעבר לפרטים הרגילים, ועוד שאלה מענינת האם יש אפשרות להפוך להיות מורה של המדיטציה הזו? יש מסלול למתקדמים? המון תודה לכל המגיב :)

hary_i

New member
תשובות חלקיות

אני מקווה שדני גליקר יענה תשובות מלאות יותר כי אחרי הכל הוא מורה מוסמך לטכניקה הזו. בכל מקרה חלק מהתשובות: מה בדיוק עושים זה כל הטכניקה ולכן לא ניתן ממש להסביר דרך הרשת. האם נכון שחוזרים על מנטרה מסויימת, לא בדיוק. זו השגיאה של הרבה אנשים שלא הקשיבו למורה שלימד אותם בשביל זה צריך ללמוד את הקורס על מנת לדעת מה עושים עם המנטרה. האם יש אפשרות להפוך למורה, ברור שיש, אולם זה אינו קורס קצר וכרגע גם אינו מתקיים בארץ זה קורס של כששה חודשים אינטנסיביים בתנאי פנימייה מלאים, בזמן הקורס אין זמן אפילו לטלפון הבייתה.

wizard25

New member
איפה נערך הקורס?

מה העליות??? אני מתכוון גם איפה נערך קורס למורים? אתה יכול מעט לפרט המון תודה

danigl

New member
כל הפרטים הללו ניתנים בהרצאת המבוא

wizard25 היקר כמו שכתבתי לך קודם. אשמח להזמין אותך להרצאת מבוא על המדיטציה הטרנסנדנטלית. העלות שלה היא כשעה וחצי מזמנך היקר. למעט מזה, הכניסה היא חופשית. הלוא לא תצפה שמה שמוסבר במשך שעה וחצי, כולל פרזנטציה פרונטלית, נוכל להתייחס אליו מעל הפורום. לגבי קורס מורים למדיטציה, הוא נערך בכל מקום בו יש קבוצה די גדולה של אלו שרוצים להשתתף בו, בו זמנית. קורסים בינלאומיים נערכים בשוייץ ובארה"ב. הקורס מחולק ל-3 חלקים: שלב א' - בדרך כלל 4 חודשים, כמו שכתב הארי, בתנאי מגורים (אתה נמצא במקום אחד, מבלי לעשות שום דבר אחר, מלבד לימוד החומר הנדרש, ופיתוח התודעה שלך). שלב ב' - כשנה, תירגול במקום מגוריך את מה שלמדת בשלב א'. שלב ג' - שוב, בד"כ 4 חודשים, לימוד מה שנותר כדי להיות מורה ל-TM. בקורס המון מבחנים שאת כולם יש לעבר ב-100% (95% זה נכשל.) כל אלו הם לאחר שאדם סיים מספר מסלולים בדרכו ב-TM (כמובן לימוד TM ותירגול במשך זמן מה, קורס מדע האינטליגנציה היצירתית, קורס סידהי - כולל התעופה היוגית וקורסים אחרים.) מחר יש הרצאת מבוא על ה-TM - לא על קורס מורים, שאני מקיים בתל אביב. במידה וזה מעניין אותך, צור איתי קשר. מאחל לך הצלחה דניאל

wizard25

New member
שלום לך

נראה לי שאתה מתבלבל כי לא כתבתיי כאן בעבר אבל בכל אופן אשמח לדעת מה מחיר הקורס שאדע אם אוכל לעמוד בזה,איפה זה נערך ואם כן איך ניתן ליצור קשר? תודה

danigl

New member
הזמנה להרצאה

שלום wizard25. נכון, לא עניתי לך ישירות. כמה שורות למעלה, היתה שאלה בנושא של fear dark, וגם אתה, כך היה נדמה לי, התייחסת למה שכתבתי לו/ה. הרצאת המבוא תתקיים ביום ראשון, 23/3 בשעה 7:30 בערב (אתה מתבקש לדייק), במלון הילטון ת"א, ליד גן העצמאות, קומה M, מרכז העסקים, כנראה בחדר שנקרא 'ירדן'. (בכל אופן, תהיה הכוונה לאיזה חדר.) אתה מוזמן. במידה ואתה יכול לעמוד במחיר של שעה וחצי מזמנך, אתה יכול לעמוד במחירה של הרצאת המבוא (הכניסה חופשית). מידע נוסף יינתן בהרצאה עצמה. מקווה לראות אותך דניאל.

wizard25

New member
היי תודה על תגובתך

אני אשמח לבוא דניאל, רק המצב שלי מעט מורכב,באמת שאמח לדעת מה עלות הקורס? אני יודע שאולי לא נהוג לומר זאת אבל אם תוכל לחרוג מעט אשמח, תודה ויום נפלא

למעלה