שלום לכם

שלום לכם

לאור בקשת המנהלת הוזמנתי להעביר את היום איתכם ולעזור לכם בכל פתרון חלומות אפילו בחלומות ארוטיים אז תוכלו לשרשר כאן שאלות הנוגעות להכל כל מה שקשור לחלומות פנטזיות גם ואשתדל לעזור. בתודה רונה

שלום לך פותרת

אז ככה חלמתי על מקום העבודה הישן שלי על הבוס שלי שהוא עצוב ורע לו וכשהתקשרתי הבוקר לשם לראות אם הכל בסדר גיליתי שיש מענה קולי זה מקום גדול ולא יכול להיות שאין אף אחד שיענה אז מה את אומרת

שלום לך נופר

לפי מה שאני מבינה מישהו צריך את עזרתך בתקופה הזאת מחכים ממך לבשורות חשובות או שאת התקשרת לבוס כי היית צריכה ממנו משהו אחר? כמו פנטזיה שעדיין לא מומשה??? או שאת רוצה לקחת סיכון כלשהי בחייך?

פותרת יקרה

הבוס שלי אומנם בחור חתיך חבל על הזמן אבל ממש ממש לא מושך לא משך ולא ישמוך אז בין זה לבית פנטזיות הדרך ארוכה וחוץ מזה הוא לא אוהב נשים ואם כן אז כאלה שהן ממש ממש שטוחות רזות כמו גבר ואני רחוקה מלהתאים לו

שלום...

מה זה אומר אם אני חולם חלומות אירוטיים ? ואם אני חווה אורגזמות תוך כדי שינה ? האם ניתן לפרש חלומות אלו ? או זה סתם חרמנות ? אשמח לתשובה...

אני חושבת בחור יקר

שאתה צריך להחליף בת זוג אתה צריך לחוות סיפוק לפני ללכת לישון ככה אתה תהיה רגועה יותר ותישן טוב או אולי אתה אוהבת חלומות כאלה

אתם יודעים מעניין אם ג'ס

ניסתה את האמבטיה הלילה ואם הצליח לה אנא תני לנו תגובה כדי שאני אוכל להמליץ לעוד אנשים

בטח שאפשר להבין

חלומות כאלו. להגיע לאורגזמה בחלום זה חלום הכי הכי רטוב שיכול להיות, אתה בריא לגמרי רק שיש לך סטיה קטנה במוח שבמקום לחלום על דברים יומיומים אתה גומר בחלום. אבל תדע לך שלמה שאתה מגיע לא קורה להרבה וזה מראה שאתה מיוחד מאוד. חרמנות יכולה להיות, אולי אתה מתפתה בהמשך היום על בחורות מגרות ואז בלילה אתה פשוט מוציא את זה החוצה

תודה לך...

ואני חשבתי שאת לא מגיבה לי כבר... אבל אני באמת לא רואה במשך היום בחורות מפתות... וחוץ מזה... בגילי ?!?... זה נורמלי ?

זה נורמלי מאוד

זה אפילו טבעי, אבל זה מראה שאתה זקוק נואשות לבחורה שתבלה איתך את שאר החיים. אז תתחיל לחפש לך אחת כזאת שתהנו ביחד ולא כל אחד לחוד

למעלה