שלום לכם...!
ממצב? מה קורה? אני חדשה! אז ככה. התחלתי לראות את הסדרה המעולה דרך ערוץ הילדים. אבל מכיוון שבערוץ הזה תמיד יתחילו הכל מהתחלה (הרי בלי זה אי אפשר להתקיים ולשרוד!!), נחלץ האינטרנט לעזרתי, ועכשיו אני בפרק 143 בערך, בדי-בי-זי. הבנתי שלעומת חלק מכם אני ממש לא מתקדמת.... אבל לא נורא, יש זמן.
והבנתי שגם חלקכם בגיל שלי (16) כך שזה מאוד נחמד...! אני בערך היחידה בכיתה שרואה את הסדרה הזאת, או ליתר דיוק את המשכה... (ידיד שלי מחכה לערוץ 6 כי הוא לא מצליח להוריד פרקים...) לכן חשבתי שבתפוז בטח יהיה נחמד, ואני לא אחשוב שהסדרה הזאת היא *רק* לילדים בני 12... אני מקווה להמשיך לכתוב כאן, לפחות מידי פעם, כי אני מעדיפה לא לקרוא הרבה ספוילרים (אלא רק את הבסיסיים
). ולסיום, הדמויות האהובות עלי הן גוקו טראנקס וגוהאן... עדיין מתלבטת מי יותר בין גוקו לטראנקס.
ממצב? מה קורה? אני חדשה! אז ככה. התחלתי לראות את הסדרה המעולה דרך ערוץ הילדים. אבל מכיוון שבערוץ הזה תמיד יתחילו הכל מהתחלה (הרי בלי זה אי אפשר להתקיים ולשרוד!!), נחלץ האינטרנט לעזרתי, ועכשיו אני בפרק 143 בערך, בדי-בי-זי. הבנתי שלעומת חלק מכם אני ממש לא מתקדמת.... אבל לא נורא, יש זמן.