שלום לכם...!

Shazamit

New member
שלום לכם...!

ממצב? מה קורה? אני חדשה! אז ככה. התחלתי לראות את הסדרה המעולה דרך ערוץ הילדים. אבל מכיוון שבערוץ הזה תמיד יתחילו הכל מהתחלה (הרי בלי זה אי אפשר להתקיים ולשרוד!!), נחלץ האינטרנט לעזרתי, ועכשיו אני בפרק 143 בערך, בדי-בי-זי. הבנתי שלעומת חלק מכם אני ממש לא מתקדמת.... אבל לא נורא, יש זמן.
והבנתי שגם חלקכם בגיל שלי (16) כך שזה מאוד נחמד...! אני בערך היחידה בכיתה שרואה את הסדרה הזאת, או ליתר דיוק את המשכה... (ידיד שלי מחכה לערוץ 6 כי הוא לא מצליח להוריד פרקים...) לכן חשבתי שבתפוז בטח יהיה נחמד, ואני לא אחשוב שהסדרה הזאת היא *רק* לילדים בני 12... אני מקווה להמשיך לכתוב כאן, לפחות מידי פעם, כי אני מעדיפה לא לקרוא הרבה ספוילרים (אלא רק את הבסיסיים
). ולסיום, הדמויות האהובות עלי הן גוקו טראנקס וגוהאן... עדיין מתלבטת מי יותר בין גוקו לטראנקס.

Light woman

New member
שלומות זאטוטה לא זאטוטה~

אני לייט, יצור סנילי ממאדים, שדלוק על פיקי (פיקולו בשבילך, פיקי בשבילי) מברך אותך לשלום! דרך אגב, אני בת, אבל זה פרט זניח. התאכזבתי.. אינך אוהבת את פיקילה שלי? טוב... יותר פיקי בשבילי!
וכדאי שהדמות האהובה שלך תיהיה גוקו כי טראנקס שייך למישהי אחרת... *אהם* *גוגל* *אהם* והאהבה שלה גובלת בשיגעון...

Shazamit

New member
חח אם כבר אז קאמיקולו בשבילי! ^_~

התפוצצתי כשגוקו אמר את זה...! ורייסט (אפשר לקרוא לך ככה, כן?), אתה די צודק..! הדרך בה האנדרואידים הרגו את כל המשפחה של גוקו בחלום שלו, והדרך בה סל הורג את כל הקורבנות שלו, ממש לא מתאימות לילדים קטנים!

אה אהההההההההה

יאללה מה פה קורה פה?! גוקו?! ^%43@^&!@## הוא שלייייייייי! בסדר שכתוב גוטן מניה...גם קוטן הוא נשמה! אבל גוקו...הבדרן של הסדירה?? חח רק צחוקים איתו....שייך לי לי ליייייייי (ברוכה הבאה).....דרך אגב...גיליתי.. שחצי שיכבה שלי....הרוב בנים כמובן רובם ידידים שלי שחולים על דרגון בול זי!

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

ואם כבר מדברים על סדרה לילדים בני 12, לדעתי צריך להגביל אותה לגיל 12 ומעלה, כי זאת לא סדרה לילדים. אני אהיה בן 14 בשבע-עשרה בפברואר והדמויות האהובות עלי הן טין וטראנקס, שמתחרים על המקום הראשון.

Prophet

New member
ברוכה הבאה !../images/Emo129.gif

תכירי את מוני
שמתלווה אלי לכל כותרת... |מוני הגולגולת||מוני הגולגולת||מוני הגולגולת|

humi

New member
הייתי אומר ברוכה הבאה אבל...

למה שאני חומי מלך העולם שליט הטרור והרוע יברך אותך פשוטת עם את צריכה לברך אותי ההההההאאאאאאאא... (הברכה של חומי אני איני מבקש להעליב אף אחד אז אנא אל תעלבי ככה חומי מתנהג בדרך כלל) ולברכה של מיכאל: ברוכה הבאה קוראים לי מיכאל אני בגיל של רייסטלין מאגר (כמעט 14)והדמויות האהובות עלי הן וג´יטה ופיקולו.

trunks ssj1

New member
ברוכה הבאה!!!!!../images/Emo65.gif

ותפסיקי להתלבט טראנקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל לא הילד הוא טיפש
רק טראנקס מהעתיד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לשלטון!!!!!!!!!!!!!!!!! ד"א ברוכה הבאה לפורום שלנו

king kazabubu

New member
שלום שלום שלום!!!

זה משהו שאני אוהב לראות בניגוד לרוב האנשים, את ראית בערוץ שש והתחלת להוריד. תודה לאל... יש צדיקים בסדום. בכל זאת ערוץ שש עשה משהו נורמלי... טוב אני קזבובו. מנהל הפורום ואני בן 17.5 אז את יכולה להרגע בקשר לגיל. לעומתך יש לי בכיתה 9 ילדים שצופים בסדרה ודיי מכורים. אישית אני הכי אוהב את וג'יטה. כי הדמות שלו הכי מורכבת. אני צריך לכתוב על זה מאמר אבל אין לי זמן כרגע.

:)../images/Emo41.gif

היי! מקווה שתהני בפורום!! גם אני התחלתי לראות בערוץ הילדים! (מקיטה רווווווווווווולללללזזזז
)

.....

מוני המציא מילה חדשה..... אה דרך אגב ברוכה הבאה, אני (בתרגום פשוט יותר מהשם שלי באנגלית) הסייאן המיסטי

Prophet

New member
זאת לא מילה חדשה !../images/Emo129.gif

אבל מוני המציא את המילה גולגלה... שכשואלים אותי מה הפירוש שלה אני עונה "לא יודע"
STHU=Shut The Hell Up STFU=Shut The Fuck Up

Goggle Girl

New member
ברוכה הבאה! ^_^_^_^_^_^_^ ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אם את מתלבטת בין גוקו לטראנקס, אני כבר אוהבת אותך! וכן, כל הדברים שנאמרו עלי הם נכונים ^_^ אני אובססיבית כלפי טראנקסי'לה שלי (ורק לי מותר להמציא לו שמות חיבה!), וכדי להראות את אהבתי אילו פירסמתי ככה מאתיים ומשהו תמונות שלו מגילאים שונים ^_^ אבל ניראה לי שניסתדר יופי ^^ מקווה שתהני בפורום

G o k u

New member
גוקו שולט

למה להפלות למה לא אתה חוץ מה גוקו שולט ועדי אם לא נחשת זה אני אלי

Goggle Girl

New member
הייתי צריכה לדעת ../images/Emo3.gif

לקח לך מספיק זמן למצוא את הפורום!

Gohan

New member
!welcome

כל הכבוד לך שהחלטת לקחת יוזמה ולהתחיל להוריד פרקים! אני מניח שאת רואה באנגלית..טוב נו...נסלח לך.. ברוכה הבאה

Hwoarang

New member
../images/Emo66.gifברוכה הבאה!../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

טוב אז קודם כל ברוכה הבאה למשכננו הצנוע.. אני הווראנג (נראה אותך מנסה להגיד את השם
), בן 16 ופצוע ביד אבל זה כבר סיפור ארוך מקווה שתיהני מבית המשוגעים הזה

למעלה