שלום לכם

LoLiTa1888

New member
שלום לכם

שלום לכם.... הייתי מעוניינת לשתף אותכם במקרה שקרה לחבר שלי ולשאול אתכם לעצה.... אז זה ככה... ידידה של חבר שלי עשתה סיינס לפני כמה חודשים והעלתה איזה סבתא של חברים שלה לא הבנתי מה (אקיצר איזה שד שלבש צורה). בכל מקרה לפני כמה ימים חבר שלי נכנס לאותו מקום (מקלט כלשהוא) , הוא הרגיש שמשהוא לא טוב מתרחש, הוצא את המטוטלת שלו היא השתגעה ונפלה על הרצפה והתנפצה, הוא והידידה ממש נבהלו אז הם די ברחו, ואז מה שקרה זה שהוא נשאר לסגור את הדלת של המקלט, משהוא דחף אותו לריצפה , ולפי מה שהוא אמר גוף (אין לי מושג איך להשביר את זה) לבן ושקוף עבר ממש לידו ונעלם ליד הכתף שלו... השאלה שלי היא: האם זה יכול להיות רוח? אם כן אז אז האם היא נכנסה אליו? מה לעשות הלאה? האם צריך לעשות לו טיהוא או משהוא בסגנון? אני אובדת עצות.... אשמח מאוד עם תעזרו לי בתודה מראש... לוליטה....

הי לוליטה תראי...

לא ציינת למה הם בכלל עשו את הסיאנס כי היה יותר טוב שהם לא היו עושים מפני שזה מסוכן להתעסק עם עולם הרוחות כככללו ללא עזרה מיקצועית אבל הם כבר עשו(יעני החלב כבר נישפך)ואני לא אבוא אליהם בטענות.סביר להניח שכניראה ואולי הם לא עשו את זה טוב או לא סגרו את הסיאנס טוב ולכן נשארו במקום הסיאנס ישויות נוכחות,אם הוא לחוץ מאוד בקטע רצוי שבאמת יעשה טיהור אבל עדיף לו שיתרחק לזמן מה מהמקום ושלא יעשה יותר סיאנסים. שלך חנה גונן

I am a freak

New member
.......

התשובה שלי דיי פשוטה.... תקנו עוד מטוטלת ושמישהו אחר (לא אותו אדם שיכול להיות והוא נושא את הרוח...) יכנס למקלט ושיתמש במטוטלת, אם היא תשתגע שוב, תדעו שהרוח עוד שם והיא לא נמצאת בגופו של הילד. בכל מקרה, אני מציע שהנכד/ה של הסבתא ת/ירד. סבתות לא ייעשו לנכדים שלהם דברים רעים (ברוב המקרים). אם אתם פוחדים, אז הילד צריך לעבור טיהור בכל מקרה, אבל לא בידיכם כי לפי הסיפור שלכם אתם ממש לא מבינים בנושא, אם הייתם מבינים כל זה לא היה קורה. בהצלחה,

שמוצה

New member
כן אבל...../images/Emo29.gif

לפעמים רוחות אוהבות "להשתעשע" עם אלו שמעלים אותם בסיאנס. לא בטוח שזו הסבתא של הילד\ילדה בכלל...רק תזכרו את זה.... אה ואגב, אני חדשה פה

למעלה