שלום לכם

iLoveKurtCobain

New member
שלום לכם

זאת הפעם הראשונה שלי בפורום אז רציתי להציג את עצמי קוראים לי נעה בת 14.5 מאזור השרון ואני ממש ממש ממש ממש אוהבת את Nirvana להקת הרוק (גראנג´ אבל מזה משנה) הראשונה שאי פעם שמעתי... השפיעו עלי הרבה מאוד! אממ ו.. זהו! היי

iLoveKurtCobain

New member
טוב זה יהיה די קשה...

אממ אני לא בטוחה באיות אז נא לסלוח לי 1. lithium 2. heart shaped box 3. anuriysm 4. sappy 5. magrinold כמובן שיש עוד המון אבל אין לי כוח לכתוב

lifes sucks

New member
צופיפניקית...

אממ...הקטע של ה"דיגידיגי" בחתימה שלך...דיי מוכר לי.. ברוך הבא אפשר להעיר הערה? אוקיי נאי יעיר בכל מקרה לא אהבתי את הכינוי שלך "איי לאב קורט קוביין" כי זה נשמע דיי ילדותי ומפגר ומעוד סיבות..אני פשוט עייפה

iLoveKurtCobain

New member
כמה דברים...

דבר ראשון הדיגידיגי באמת מוכר אנחנו סתם שינינו כמה מילים... ואני יודעת שהכינוי שלי לא משהו אבל דבר ראשון אני לא יודעת איך להחליף אותו ודבר שני כשנרשמתי אז ניסיתי איזה 20 אלף שמות ולא מצאתי כלום ואני שונאת שמות אם מספרים וזה הדבר היחיד שזה קיבל אז הייתי מרוצה!

lifes sucks

New member
כמה תגובות...

בקשר לדיגידיגי את יודעת מה המקור?? איך הגיעו לזה? (וחשוב לציין שזה השאלה הכי מפגרת ששאלתי אי פעם) אממ..וכדיי להחליף כינוי את צריכה להחליף פרטים והכל.. "שונאת שמות עם מספרים"- אפחד לא הכריח אותך...:)

iLoveKurtCobain

New member
המקור הוא...

טוב אני לא בדיוק זוכרת אותו בגלל השיר שלנו... אבל זה הולך "רגליים כופף, תחת בחוץ, ידיים שלוף! הולכים לים דיגידיגידיגי..." ובקשר לשם שאני מנסה לשנות פרטים זה לא נותן לי לשנות את השם... וכתבתי שזה היה הם היחיד שמצאתי שהיה פנוי...

אני יודעת ממה זה....נראה לי

זה ואצבעות בפנים, ברכיים כפוף , טוסיק הוצא, ראש הרם, לשון הורד, צַצִי צַצַה , צצי צצה I´m singing in the rain, I´m singing in the rain... תקנו אותי אם אני טועה פשוט עזבתי כבר ת´צופים... וזה מה שאני זוכרת..

למעלה