שלום לכם!

רינת4

New member
שלום לכם!

יש לי בעיה קטנה: שבוע הבא יש לי יומולדת ואין לי מושג איפה לעשות אותה. אני והחברות שלי אוהבות פאב-דיסקו,ואנחנו מאיזור ת"א. יש הצעות...? פשוט שכבר נמאס לי ללכת לאותם המקומות. אולי אתם מכירי מקום נחמד ולא יקר מדי? לא נעים לי שישלמו 90 ש"ח כניסה רק בשביל לבוא ליום-הולדת שלי...

dgai

New member
פאבים

יש כמה פאבים שהייתי בהם ואני ממליצה * יש את האוסקר בא.ת הישן בראשל"צ אוכל טוב ומוסיקה יש מנחה שמעלה כל מי שיש לו יום הולדת ומעניק לו פסלון אוסקר וקצת עושה צחוקים מכולם... אבל כולם יהנו מאוד * יש את הפאב שמול נאפיס בחולון תאטרו-בר אחלה מקום עם מוסיקה, רחבת ריקודים וכמובן מלצרים מזמרים. * יש את דניאלס בחוף הטיילת בתל אביב יש גם מלצרים מזמרים מוסיקה נחמדה מקווה שעזרתי קצת יום הולדת שמח

TiKi PooH

New member
מסכימה !

לגביי האוסקר- הייתי שם( דווקא במסיבת בת מצווה) וזה באמת אחלה מקום. אוכל ממש טוב, מספיק מקום לכולם, בלי צפיפות, הם ממש מדגישים את האירוע עצמו ( ואת הבן אדם שחוגג) במת יפה. אם אני לא טועה- גם שם המלצרים שרים. ו.... באמת היה עוזר אם היית כותבת גיל....

בנות כמה אתן?

הייתי ביומולדת במועדון, שמו פרח לי אולי מישהו יזכור, שנמצא ממש ליד כלבו שלום ומציג מופעי דראג. היה כיף!

לוטמניה

New member
למרות שאני לא יודעת בת כמה את...

יש את הדיווה בת"א שזה מקום עם מלא הופעות דראג-ממש נחמד וזה ממש לא ערב "רגיל"... יותר פרטים בקישור...

למעלה