שלום לכם

רחל 2003

New member
שלום לכם

שמי רחל כותבת ביד ימין, 1. רציתי לדעת אם תחום עבודה סוציאלית יתאים לי כמקצוע,ואיזה מקצוע מתאים לי בנוסף? 2. איזה סוג בן זוג יכול הלתאים לי? תודה.

עטרה ב ט

New member
רחל האם את תמיד כותבת ככה ?

או שמא מיהרת ? אם מיהרת, שבי בנחת והגישי לנו כתב יד שנכתב במצב צבירה רגוע.

אריק!

New member
שלום רחל. אני כמעט בטוח שיש

לי תשובות טובות שיסייעו לך, ויש במה לייעץ לך, אך זה כרוך בעבודה מרובה וגם בסכום כסף די נכבד. והשאלה האם את מסכימה לכך ומוכנה לשלם. אני לא רוצה לנקוב כאן בסכומים כי זה לא מקובל בפורום, אז ברשותך נמשיך במסרים. את תאמרי לי אם עקרונית את מסכימה ואני אמסור לך פרטים כמה כסף, איך להעביר לי ואיך לקבל את התשובות. מבחינתך אפשר גם בלי חשבונית ? ככה תוכלי לחסוך לפחות את המע"מ. ממתין בקוצר רוח לשמוע ממך. נ.ב. אם קשה לך לשלם את זה בבת אחת תוכלי לחלק לי את זה. תודה רבה רבה "אריק יועצים" - רעננה

עטרה ב ט

New member
או במילים אחרות: אם לא תשלמי לאריק

מליון דולר במזומנים הוא לא יגיד לך אף מילה. את המליון תשאירי בבקשה במזוודה שחורה מעור, בפינת הרחובות הירקון וארלוזורוב בתל אביב, ביום שבת בשעה שבע בבוקר. אם המזוודה לא תהיה שם, כדאי לך להתחיל להיזהר מהתנקשויות. (ואריק, אם אפילו מילה אחת מכל מה שכתבת היתה רצינית אני מאוד כועסת).

רחל 2003

New member
היי עטרה

לא מיהרתי, זה כתב ידי בד"כ, אבל אם צריך אני אכתוב שוב ואוסיף את זה כאן. ולאריק - לא תודה, אם הייתי רוצה לשלם לא הייתי פונה לכאן.

אריק!

New member
בסדר, אל תשלמי. קצת עצוב אך נתגבר.

בכל זאת תשאירי את הפרטים שלך במזכירות הפורום ( תשאלי על שיר ) למקרה שבכל זאת אני או מישהו אחר ינתחו ויחליטו לשלוח חשבון. אגב, בשלב הזה שהכתב כבר כאן וביקשת מה שביקשת התהליך הוא בלתי הפיך. ואם לא הבנת אז הכל היה בצחוק. בידידות אריק

שלום כאן שיר מזכירת הפורום

מזכירת קיבוץ / וטרינרית בעתיד במה אפשר לעזור לך ?

עטרה ב ט

New member
רחל ../images/Emo13.gif

את נראית לי בתקופה קשה. משהו עובר עלייך או שאת סתם מותשת. רמת הריכוז, הקשב, הרגישות שלך כרגע מאוד נמוכה, את קופצת במחשבות שלך לפה ולשם ולא מצליחה להתמקד במה שלפנייך. אני לא מתפלאת שאת שואלת אם המקצוע מתאים לך, אני מניחה שאין לך מספיק פנאי נפשי כרגע לחשוב על אנשים אחרים. הגרפולוגיה לא מתעסקת בעתיד ואני לא יודעת מה הוא צופן לך. אבל את יכולה לשנות את העתיד שלך וגם כדאי לך לעשות את זה. את בחורה אינטלגנטית ויצירתית, יש לך הרבה כוחות נפש (גם אם לא לכולם את מודעת כרגע), יש לך יכולות רבות אבל הן מוסתרות כרגע בחלקן מאחורי קונפליקטים כל מיני. יש כמה קשרים שאת צריכה להתיר. אני חושבת שאחד מהדברים שקורים לך הוא שאת מנסה לבלוע את כל העולם בבת אחת ואין לך סבלנות לחכות לתהליכים. לאנשים אחרים. למרכיבים נוספים. את אולי יודעת שכך צריך אבל סבלנות אין. כמו הרבה פעמים כאן בפורום ובכלל בחיים
אני מציעה לך להוציא את האנרגיות האלו בספורט. את הבלגן שלך זה קצת יעזור להשליך החוצה ומצד שני זה גם יחזק אותך מאוד. וגם זה חשוב לענייננו. איך סדר היום שלך ? מסודר? לחוץ ? מבולגן ? תני לנו פידבק ונמשיך.

רחל 2003

New member
../images/Emo9.gifסדר היום שלי מלא....

אני לומדת בבקרים ועובדת בערבים כך שסדר היום שלי עמוס אך עם זאת מאורגן ומובנה . מחכה לתשובה בתודה רחל.

רחל 2003

New member
לעטרה ../images/Emo13.gif - מצרפת שוב את כתב ידי

היי עטרה, כתבתי פעם נוספת , אני מניחה שבמצב רגוע יותר.... תודה וממתינה לתגובתך

עטרה ב ט

New member
נראה מאוד שונה הפעם

עכשיו לא נראה לי תקופה קשה וגם מה שכתבתי על ריכוז פחות בולט אם כי משהו מזה עדיין קיים. כרגע נראה לי שיש דברים מרכזיים קצת אחרים: א. קושי להתחבר לאנשים ולעצמך. יכול להיות שאת טובה עם אנשים אבל אין לך כל כך סבלנות ואני גם לא בטוחה שזה כל כך מעניין אותך. את שקועה בעצמך אבל את טיפוס קופצני אז זה לא מתבטא בהרהורים נוקבים
אלא יותר בחוסר סבלנות לאחרים ולבעיות של אחרים
אולי בגלל זה את תוהה אם המקצוע מתאים לך. ב. את נראית לי חיה על טורים גבוהים, עליות ומורדות. נראה לי שאת קצת מפחדת להתחייב. לא על מקצוע וגם לא על מערכות יחסים. את פוחדת מהאחריות שכרוכה בזה, אולי זה בגלל הקופצנות אבל קצת קשה לך להתמיד, ואם תתחייבי אולי תתחרטי בשלב מסוים. משהו כזה. תני פידבק
.

רחל 2003

New member
יש בזה משהו

יש בי פחד ממחוייבות, אבל אם זאת אני כן מעוניינת במערכת יחסים. אני תוהה האם באמת יש לי סבלנות לעזור לאנשים אחרים כרגע - בתקופה הנוכחית. חסר לי החופש לעשות מה שבא לי. מכיוון שאני לקראת סיום התואר - ונאלצת לתמרן בין עבודה בשרות לקוחות לבין לימודים אקדמאיים אני מרגישה קצת מותשת. בקיצור - מה את מציעה?

עטרה ב ט

New member
סליחה שאני חוזרת על עצמי

אבל אני חושבת שנורא חשוב גם לך לעשות ספורט. משהו קפיצתי כזה. וחוצמיזה, איך את עם מחטים ?

רחל 2003

New member
עטרה תודה לך

מה הכוונה איך אני עם מחטים? מאיזה בחינה? אני לא מפחדת מזריקות או משהו כזה - אם לזה היתה הכוונה....

אריק!

New member
שלום רחל, נתחיל מהסוף.

הופצצת באינפורמציה שרק מוסיפה בלבול על הקיים. ב - 17 למרץ את עומדת לפגוש את אביר חלומתיך. הפגישה תתרחש באקראי במהלך קנית רהיטים ב "ביתילי". את תשאלי שאלה שגרתית, הוא יראה לך את הפלאפון החדש וכד´. היות שאת זקוקה לזמן ממושך כדי להכיר אותו ולדעת שזה לא עומד להיות תרחיש מוכר קצר מועד ( אגב, בענין זה הנבואות שלך מגשימות את עצמם ) החתונה תהיה רק בפברואר 2005. עד אז אולי גם אני אתחתן. ומשהו על הכתב: רואים שחשובים לך מקצוע ומעמד מכובד, שאת מעריכה את היכולות והבגרות שלך בתחום, שאת שומרת על כבוד והופעה נאותה למרות תקופות שפל, דכדוך וצער מבחינת ההרגשה האישית. שאת סוחבת משקעים וזכרונות מדברים שהיו לך ציפיות ואופטימיות, ונמוגו. ובעטיים הגדרת תנאים להבטחת הצלחה והמסננת סלקטיבית לגבי הרבה מחזרים פוטנציאלים. רואים שאת גאה בהישגים ויכולות בעבודה, מגוננת על דיאגנוזות וטפולים מוצלחים כנגד מלעיזים ומבקרים שלא מבינים בענין. רואים שקשה לך לסמוך, שכן את מבינה כמה מה שאת עושה מחייב התעמקות ומקצועיות וניווט במצבים מורכבים, ואת זה טירונים לא ישכילו לעשות. על כן יש אמביוולנטיות. מצד אחד תומכת מעודדת ומצד שני מקצצת בטחון והתנסות שלא יקרה נזק, מתערבת בדאגה ותשומת לב אישית. כעובדת סוציאלית יש לך יתרונות, ולא זה המקום לדון בהם. חסרון אחד שיש לקחת בחשבון זה משגים באבחון וייעוץ בשל העובדה שקנה המדה שלך מושפע מדי ממה שאת עברת וחווית. במינון מסוים זה תורם חוכמה, במינון יתר זה אבן נגף בפני התבוננות ויעוץ נקיים מדעות קדומות. אריק.

למעלה