שלום לכם

שלום לכם

אני מאוד אוהב את הפורום שלכם ויש לי אפילו כמה חברים פה, אבל הייתי רוצה להקים פורום לאוכלוסיה יותר ספציפית שהם חרדים שלא מאמינים בדת אבל מסיבות כאילו ואחרות החליטו להשאר בתוך הקהילה החרדית לפחות זמנית עד שירווח להם (אני מניח שאתאיסט עם ציציות וכופר עם שטריימל עונים על ההגדרה). אלא מה? יש לי פחד שאם הפורום יצליח באופן סוחף כמו הפורום שלכם, החרדים לא ינוחו ולא ישקטו עד שלא יגלו מי זה כי זה כבר באמת סרטן בתוככי הקהילה שלהם, ומי יודע אם הם לא יצליחו לפרוץ למחשבי תפוז ואז רע ומר יהיה סופי, אז מה דעתכם?

בעיה עקרונית.

המצב של חרדים כופרים אסור לשכוח הוא חייב להיות מצב זמני ואסור להתקבע בתוכו, צריך תמיד לחתור ליציאה. אי אפשר להתקיים לאורך זמן בציבור החרדי בתור כופר. (אא"כ ישך אשה ילדים וכ´ אז זה עניין כבר יותר מסובך, גדול עלי) אסור להרגישד משוייך למצב ביניים. מלבד זאת, כמו שאמר מאני מה רע בפורום הזה אחלה פורום.

נשמע רעיון טוב, אחי

קדימה לעבודה, ולמי ששואל מה רע בפורום הזה? אין שום רע זה פשוט יהיה פורום מתחרה

תודה לכם על התמיכה

ולשטריימל, זה לא יהיה פורום מתחרה, יש לי עוד אי אילו התלבטויות בענין כמו איזה שם לתת לפורום ועוד, מקווה לשלוח לתפוז בקשה בימים הקרובים.

על אנוסים ועל חרוסים

השם חרדי מחופש מצביע על ההיפך - על חרדי שמחופש לחילוני. יותר מתאים לאנשים כמוך השם - חילוני מחופש. יש ביטוי "לא כל יום פורים". התחפושת שאתה לובש אינה לגיטימית אפילו בעיניך, נו... מה יהיה? אתה רוצה לקבע אותה? זה מזכיר לי בחור חביב שרצה להקים פורום "עולים במעלית", לאלה שנוסעים ברגע זה במעלית. אבל דחילק, המטרה היא להגיע ממקום למקום, לא? חוצמזה, החברים בפורום כזה ירצו כל הזמן לראות איך החילונים חיים וחושבים, ואת זה הם לא יקבלו בפורום "חרדים אנוסים" (שם מתאים מאוד לעניין הזה), בשביל זה הם יבואו לפורום שלנו. ושאלה אישית, אם אפשר: אתה מתכוון לצאת בשאלה? אני מתכוון: להוריד את הכיפה ולהשתלב בחיים החופשים.. ?

אני בעד פורום לחרדים מחופשים

1 נראה לי שיש ציבור מכובד במצב הזה2 ההלבטויות והבעיות שונות 3בפורום כזה הם ירגישו הכי בבית וזה הכי חשוב

חייקה

New member
אני גם אכנס מידי פעם אבל את הפורום

שלנו לא עזוב אף פעם בעזרת אלוהים

zoharis

New member
חרדי מחופש,תזהר!

מגלישה באחד הפורומים של תפוז {אתמול}נודה לי מדברי מנהל הפורום שהוא הצליח לברר מי עומד מאחורי פורומים אחרים.הוא כתב על זה בפורום ולא בתגובה לשאלתי.אני מאד הופתעתי על חוסר הדיסקרטיות {אגב הוא לא גילה עליהם מהום}.גם שאני התקשרתי לתפוז "גילו" לי שאת הפורום הזה מנהל לייזר ו....בקיצור אנא ממך תברר לפני שאתה יוצא לדרך. בכל מקרה,גם אם אני מצטרף לדעתם של קודמי שאין צורך בפורום "חילוני מחופש",אני שולח לך מכל הלב איחולי הצלחה.גוון ואפשריות תמיד מצאו חן בעיני בעולם החילוני!

יש לי יש לי יש לי עוד אחד.

יוצאים בשאלה --> אופנוענים --> ומפרקים את החבילה . מה אומרים על פורום שכזה ?

למעלה