על ANTI FLAG
אין הרבה מה לספר ... שלושה-ארבעה חבר´ה זועמים

מפיטסבורג ארה"ב (השלושה-ארבעה זה כי ההרכב השתנה עם השנים). הם התחילו שהם היו ממש צעירים, נראה לי גיל 14 או משהו כזה וכפי שבטח שמת לב השירים שלהם די מחאתיים בעיקר נגד הממשלה, גזענות ומתלהבים-פוזרים-וונביז ... מגניב לשמוע דעות פוליטיות כל כך חזקות מחבר´ה בני 16 ... נראה לי שהאלבום המלא הראשון שלהם היה DIE FOR YOUR GOVERNMENT שיצא ב-94/96 (אני לא בטוח, אני תמיד טועה) .. אז יצא עוד אחד די גרוע (אין לי כוח לכתוב את השם) אבל אז יצא A NEW KIND OF ARMY ב-99 ... שהוא אלבום ענק!!! בקטע הזה הם כבר די מפורסמים בעולם ... ואז לפני איזה שנתיים הוציאו את UNDERGROUND NETWORK שהוא אלבום מצוין (קשה להגיד אם יותר טוב מהקודם או פחות, אבל שניהם גדולים) ... תקראי את הליריקס, תביני את המסר שלהם, תזדהי (או לא) ותתמכרי (או לא ...) אני יודע שאני אהבתי את המוזיקה, את הליריקס, את הגישה, את המסר .. את הקול חוץ מלפעמים את הקול של ג´סטין (LEAD SINGER) שיכול להיות מעצבן לפעמים ... שאגב רגיש לעשן אז בהופעות שלהם אסור לעשן שלפי דעתי זה ממש מגניב בקיצור, הם ממש טובים ... שהם התחילו עד כמה שאני יודע הייתה איתם באסיסטית ששמה JAMIE COCK ואז היא עזבה ובא במקום CHRIS #2, כאשר CHRIS HEAD הפך להיות הבאסיסט (מגיטריסט מוביל נראה לי) .. יכול להיות שהיו עוד חילופים, אני לא סגור על זה ... כמובן נוספו ושונו עוד אנשים, אבל זה החשוב ביותר מביניהם כי CHRIS #2 ממש עקרוני בלהקה ... האמת עכשיו נזכרתי שגם בהתחלה היה את ANDY FLAG שגם עזב ... אני לא זוכר מה הוא היה ... אבל הוא עזב בכל מקרה, בקשר לסוגי פאנק, יש מלא, אבל עזבי את זה מה שנשמע לך טוב, תשמעי, אל תקטלגי לסוגים, זה סתם מעצבן תתחילי לנסות להבין אם איזה שיר זה סקייט-פאנק או פאנק-רוק או אולי פופ-פאנק או בכלל אמו-קור ...