שלום לכם...

nobodyXXX

New member
שלום לכם...

אני דיי חדשה בכל הקטע הזה של הפאנק אבל ממה שאני מכירה אני מאוד אוהבת את זה, שמעתי על הלהקה anti flag והשירים שלה מצויינים, אתם יכולים אולי לספר לי קצת על הלהקה??? וגם על עוד להקות בסגנון, ואיזה סגנון, ובכלל איך מבדילים בין כל הסגנונות של הפאנק, כי ממה שהבנתי יש מ-ל-א! טוב, ביי, ואגב קוראים לי לינור

BigGrulz

New member
ברוכה הבאה

אין לי הרבה מה להגיד כי שמעתי רק שיר אחד שלהם (הוא היה די טוב) אבל אם את רוצה מידע את יכולה ללכת לאתר שלהם או ל allmusicguide ואפילו באתר של vh1 תוכלי למצוא מידע

thepunk

New member
על ANTI FLAG

אין הרבה מה לספר ... שלושה-ארבעה חבר´ה זועמים :) מפיטסבורג ארה"ב (השלושה-ארבעה זה כי ההרכב השתנה עם השנים). הם התחילו שהם היו ממש צעירים, נראה לי גיל 14 או משהו כזה וכפי שבטח שמת לב השירים שלהם די מחאתיים בעיקר נגד הממשלה, גזענות ומתלהבים-פוזרים-וונביז ... מגניב לשמוע דעות פוליטיות כל כך חזקות מחבר´ה בני 16 ... נראה לי שהאלבום המלא הראשון שלהם היה DIE FOR YOUR GOVERNMENT שיצא ב-94/96 (אני לא בטוח, אני תמיד טועה) .. אז יצא עוד אחד די גרוע (אין לי כוח לכתוב את השם) אבל אז יצא A NEW KIND OF ARMY ב-99 ... שהוא אלבום ענק!!! בקטע הזה הם כבר די מפורסמים בעולם ... ואז לפני איזה שנתיים הוציאו את UNDERGROUND NETWORK שהוא אלבום מצוין (קשה להגיד אם יותר טוב מהקודם או פחות, אבל שניהם גדולים) ... תקראי את הליריקס, תביני את המסר שלהם, תזדהי (או לא) ותתמכרי (או לא ...) אני יודע שאני אהבתי את המוזיקה, את הליריקס, את הגישה, את המסר .. את הקול חוץ מלפעמים את הקול של ג´סטין (LEAD SINGER) שיכול להיות מעצבן לפעמים ... שאגב רגיש לעשן אז בהופעות שלהם אסור לעשן שלפי דעתי זה ממש מגניב בקיצור, הם ממש טובים ... שהם התחילו עד כמה שאני יודע הייתה איתם באסיסטית ששמה JAMIE COCK ואז היא עזבה ובא במקום CHRIS #2, כאשר CHRIS HEAD הפך להיות הבאסיסט (מגיטריסט מוביל נראה לי) .. יכול להיות שהיו עוד חילופים, אני לא סגור על זה ... כמובן נוספו ושונו עוד אנשים, אבל זה החשוב ביותר מביניהם כי CHRIS #2 ממש עקרוני בלהקה ... האמת עכשיו נזכרתי שגם בהתחלה היה את ANDY FLAG שגם עזב ... אני לא זוכר מה הוא היה ... אבל הוא עזב בכל מקרה, בקשר לסוגי פאנק, יש מלא, אבל עזבי את זה מה שנשמע לך טוב, תשמעי, אל תקטלגי לסוגים, זה סתם מעצבן תתחילי לנסות להבין אם איזה שיר זה סקייט-פאנק או פאנק-רוק או אולי פופ-פאנק או בכלל אמו-קור ...

themisfits

New member
קודם כל לינור...

לא נראה לי שממש ישנה לך איזה סגנון של פאנק להקה מסוימת מנגנת אם את אוהבת אותה..לדוגמא ניקח את אנטי פלאג.. להקת אנרכו-פאנק שקימת מזה כמעט עשור שלם וכבר אינה פועלת במחתרת..ולמה כך? כבר כמה פעמים שהם חרשו את הוורפד טור הידוע של וונס במלואו,הם בפט רקורדס מעורבלים ביחד עם מיטב להקות הפופ פאנק/ניו סקול/פאנק רוק של היום והם כבר לא תוקפניים ומוציאי דיבה כמו שהם היו פעם.. כך שכמו מסתיו לעפר אנטי פלאג הפכו להיות מאנרכו פאנק לרק פאנק רוק...נכון נכון שהם ממש לא מיינסטרים ולא הכי ניו סקול אבל אנשים..אבל ככה נראה אנרכו שהוא מתגלגל בבוץ של המיינסטרים... ולמה זיינתי לך את השכל עכשיו? אני יכול לעשות לך את אותו הדבר לגבי עוד מאה להקות פאנק או מה שלא יהיה.. אבל לא משנה איזה דיסק את תשמעי שלהם(וסמכי עליי כל אחד ואחד הוא טוב מהשני) כנראה שאם תאהבי אותם אז כל החפירה שלי שכתובה למעלה לא ממש תזיז לך אם כך... אז אם כך אני ממליץ לך להיכנס לקאזה או מה שלא יהיה ולהוריד שירים של הלהקות הבאות(עשיתי שילוב): descendents the misfits tsol dead kennedys all dag nasty minor threat propadgandhi nofx gbh אין כל כך קשר בין הלהקות הנ"ל אבל תורידי שלוש ארבע שירים של כל להקה אפילו מאלבומים שונים ואני מסתמך על כך שכל השירים לא משנה מאיזה תקופה או מה שלא יהיה...את תאהבי!:) שמחתי לעזור,פרד

Vegan Tal

New member
פחחחחחחחחחחחחחח

אנטי-פלאג אף פעם לא היו אנרכופאנק! הם תמיד היו מן פאנק רוק סוציאליסטי-מרקסיסטי רק שעכשיו הם ממוסחרים. אני לא מצאתי טקסטים של אנטי-פלאג שדיברו על אנרכיזם, אלא יותר אנטי-אמריקניזציה/גלובליזציה. אחלה להקות נתת בשביל להתחיל עם פאנק! אפשר גם להמליץ על Crass (אנרכופאנק אמיתי) Conflict Black Flag Circle Jerks The Damned Gorilla Biscuits M.D.C. כתוספת למה שאדון נדב המליץ

dansh

New member
לא נכון

ל-underground ו-mobilize יש מסרים הרבה יותר פוליטיים וחזקים מאשר כל דיסק אחר שלהם ובעיקר מdie for your goverment...

pikitup

New member
אולי, אבל..

הרבה טוענים שהמסרים האלה מרוקנים מתוכן בגלל שהם רק כתבו אותם בשביל למכור עוד דיסקים. כלומר, הם התמסחרו ונתנו מה שציפו מהם.. פאנקרוק מחאתי חד גוני נגד אותם הדברים בהרבה שירים שונים. לא יודע אם זה נכון, גם לא ממש איכפת לי...

../images/Emo72.gif

סוציאליסטי, מרקסיסטי, אנרכיסטי, קפיטליסטי מזה משנה בכלל? העיקר שתורידי NOFX

למעלה