שלום לכם..

Brurya

New member
שלום לכם..

אני ג´ניה, נעים להכיר אבא שלי פעיל במפלגת שינוי וכבר המון זמן שהוא מנסה לשכנע אותי להצטרף לנוער שינוי.. נכנסתי פעם לאתר אבל זה לא עזר לי הרבה. רציתי לדעת מה הרעיונות מאחורי המפלגה, בשביל מה ונגד מה היא פועלת.. מה שידוע לי בינתיים זה שהמפלגה היא נגד כפייה דתית (בינתיים מתאים לי..) אז מה עוד רעיונות המפלגה? אוהבת, ברוריה (מדריכת ספורט וקהילה- גם זה משו)

ReactoRx

New member
בשם עצמי

שלום ג´ניה, אני מאור, אני פעיל שינוי כבר שנתיים-שלוש. אני פעיל בפורום הזה כבר בערך שנה, למרות שבחודשים האחרונים לא הייתי פה. שינוי היא מפלגה שקודם כל נגד אפליה במדינה כנגד החילונים, ונגד כפייה דתית שמשתלטת עלינו מידי יום. שינוי פועלת בתחומים החברתיים כגון איכות הסביבה וכדומה, ופועלת על מנת להפוך אותנו למדינה חופשית לכל הדתות ולכל המינים. אני בטוח שלא אמרתי הכל, את יכולה ללמוד עוד באתר אינטרנט של מפלגת שינוי.

עציון

New member
אפשר לפרט בענין "וכדומה" מבלי

לשלוח אותי למצע? למה אתה מתכוון ונא פרט על אלו סעיפים חברתיים שינוי נאבקת ומתי זה קרה לאחרונה? כמו"כ אשמח אם תגדיר למה התכוונת "אפליה במדינה נגד חילונים" זה מאוד כוללני ואשמח שנית אם תפרט כוונתך.

ReactoRx

New member
עציון

אל תפתח וויכוחים שגמרנו לדבר עליהם פה בפורום לפני חצי שנה בתקופת "איי אס וי אן"(והמבין יבין). אתה מוזמן להיכנס לאתר של "שינוי", ולקרוא את המצע שלה. יום טוב.

עציון

New member
מה זה "אל תפתח"? מנין לי על מה

כבר התווכחו פה? אני חדש. לא רוצה לקרא את המצע אני רוצה קיצורים. אפשר?

פלסטיק

New member
השירשור היה אל ג´ניה

יש לה אבא פעיל בשינוי שרוצה שתבחר בשינוי ולא מסוגל לתת לה שום הסבר על עקרונות שינוי מעבר להתנגדות לכפיה דתית. או לחילופין אבא כן יודע אבל הם לא מדברים לא מובן לי....

Brurya

New member
בלה.. ../images/Emo87.gif

אבא כן יודע והם לא מדברים.. ברוריה

שלום

שינוי היא מפלגה שנלחמת בכפיה הדתית ותומכת בהעברת תקציבים לתרבות,ספורט ומדע ולא לישיבות ומקוואות שינוי מייצגת בראשונה את מעמד הביניים בישראל שעובד מממן את המדינה במיסים גבוהים משרת בצבא ובמילואים שינוי מביאה לפוליטיקה מנהל תקין ולא קומבינות ודילים מפוקפקים שלצערנו נפוצים בפוליטיקה הישראלית שינוי תומכת במשק חופשי שיש בו תחרות ובהפרטה של חברות ממשלתיות(כמו בזק וחברת החשמל) שינוי נאבקת למען אנשים עובדים ותורמים כמו החיילים,המילואימניקים,אנשי תרבות וספורט ואנשים שעובדים ומשלמים מיסים שינוי היא מפלגת מרכז שבה חברים אנשים משמאל ומימין שרוצים לראות פה חברה יותר טובה

ReactoRx

New member
ונטול כפיה!

לא לשכוח את עניין התחבורה הציבורית בשבת, ממכר לחם בפסח, ממכר בשר חזיר בארץ(לא טעים, אבל לא משנה), ובקיצור - חופש לכולם. כמובן שהדת היא חלק נורא חשוב מהמדינה, אבל לא חייבים לכפות אותה על כולם, אני מעדיף שיורידו לי רגל לפני שאני יעשה מה שיאמרו לי(חוץ מאמא אבא והבוס). אז הגיע הזמן ל
שינוי
במדינה.

למעלה