שלום לכם

Houndour

New member
שלום לכם

כל הכבוד על הפורום המצויין הזה שקיים כבר שלושה חודשים לערך. אפשר להצטרף?

Pagra Baleben

New member
שלום לך ו ../images/Emo140.gif בשבילך ^-^

תודה על המחמאות, ווווובטח שאפשר להצטרף! אתה לא צריך לשאול אפילו! אז תגיד מאיזו עונה\פרק התחלת לראות את הפאוור פאף גירלז? איזו דמות אתה הכי אוהב? וווותשתתף במשחק שלנו!

Houndour

New member
:) אין לי מושג בקשר לעונות של הסדרה

אני ראיתי את הפרק הראשון ששודר בעברית ואז נדלקתי על הסדרה. מאז אני רואה אותה בקרטון נטוורק ובטלמאניה בערבים. הדמות הכי אהובה עלי היא באטרקאפ השולטת אבל גם באבלס חמודה. איזה משחק? זה עם התפקידים? אבל אני לא מכיר את החוקים:\ דרך אגב, ראיתי בחופשת סוכות את הסרט ולפי דעתי הוא מגניב אבל הייתי משנה את הסוף כי זה דבילי איך שהבנות משתחררות בשנייה מהיד של מוז´ו. זה אומר שכל הזמן הן בעצם לא היו בצרה אמיתית... אפשר היה לעשות את זה יותר מגניב... אגב, פיקים על הסדרה מתקבלים כאן?

Houndour

New member
נ.ב.

תודה על הפרח. שמתי אותו בואזה מוול החלון של החדר

casperit

New member
ברוך הבא!!!!

אז ככה: פיקים- בשמחה, בינתיים אף אחד עדין לא פרסם פיק משמעותי, אתה מוזמן להיות הראשון. המשחק שלנו- כל אחד בוחר דמות ופשוט עושים סיפור, תסתכל על המשחק ותבין, יש גם טאג ליין של חוקים, תסתכל. לפי דעתי הסרט פחות טוב מהסדרה, הוא פחות מצחיק. הפרק הראשון היה הפרק עם הגו´קים נכון? ואח"כ זה שהאלו מתחפשים ל בנות? יעל

Silver Fox

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

ברוך הבא לפורומנו הקט! ואין לי כוח עכשיו לעשות אייקונים... =/ ובכל-אופן, פאוורפאף גילרז זה סדרה שולתתתתתתתתתתת!!!!!! (זה ממש לא רלוונטי פה... אבל מה זה חשוב).

Houndour

New member
פאנפיק זה יצירה ספרותית המבוססת

על דמויות או תוכן של סדרת טלויזיה מסוימת או קומיקס על ידי חובבנים ומעריצים של הסדרה.

SaidinsTaint

New member
ניצול שרשור

איך קוראים לפרק (או מה המספר שלו?) שבו הבנות מתארות את החטיפה של ראש העיר על ידי מוג´ו ג´וג´ו כדי לא להגיד לו שהוא ערום, ומספרות את זה כל אחת בדרכה? השם באנגלית אם אפשר - תודה

למעלה