שלום לכם,

Aיש

New member
זה לא כמו סקס שזו תחושה חדשה

הסיפוק והאורגזמה, ההנאה פה נבנת מההנאה המנטלית שבלראות אדם אחר מסופק ובריגוש שקשור בחיבור בין שני אנשים.

אין טעם לנסות את זה אם מראש את נגעלת מהאקט, אין כאן הנאה חבויה...

זה יותר מכך

זה גורם לי ממש לרצון להרגיש כבר את הזין בכוס.
כשאני יורדת לבחורה זה לא מתקרב לרמת ההנאה הזו- וזאת למרות שאני מאוד נהנת לגרום לה עונג.

Aיש

New member
אבל זה תמיד היה מגרה

תמיד פינטזת על זה. זה לא שנשאת את הרעיון של זה ואז כשעשית את זה בפעם הראשונה פשוט הגיעה דחף בילתי נשלט לקפוץ על הבחור ולזיין לו את הצורה...

קריסטה

New member
עזבי נורמלי לא נורמלי

את צריכה להגדיר לעצמך מה את רוצה, מה יעשה לך טוב, ממה את נהנית ולפי זה לבנות את החיים שלך ולבחור בן זוג.
אם את מחפשת הגדרה - לדעתי אם את רוצה סקס (בלי קשר לתדירות) ונהנית ממנו א-מינית את לא.

לגבי דברים שמגעילים אותנו - לפעמים זה רק בראש, לפעמים זה תלוי מי נמצא מולנו ולפעמים אנחנו פשוט לא בקטע ולא עושה לנו טוב וזה בסדר.
חקירה עצמית לגבי הגבולות שלנו לבד או עם מישהו שבוטחים בו זה אף פעם לא דבר רע.

קריסטה

New member
ועכשיו שקראתי את כל השרשור

את כן נשמעת א-מינית.
שאלה סקרנית - אמרת שאת גומרת, זה לא גורם לך לרצות לחוות את זה שוב?
ברגעים שלפני האורגזמה, את מגורה? את נהנית ממה שמתרחש?

עונה לך

כתבת קודם שאם אני נהנית מסקס ורוצה לקיים אז אני לא אמינית.
אבל לא כתבתי בשום מקום שאני נהנית מזה. ואם סקס=חדירה, אז לא, אני לא ממש נהנית מההיבט הטכני של סקס(אולי אם אני אוהבת את הגבר שאני איתו אני נהנית מזה שאנחנו מחוברים, אבל לא מעבר).
וגם אין לי רצון לקיים יחסים- חודשים שאני בלי ואני מסתדרת עם זה טוב מאוד (אולי כן חסר לי מגע, אבל לא יחסי מין).
קצת קשה לי לענות על מה ששאלת. אולי בגלל שעבר כבר זמן מאז ולא שמתי לב לדברים האלו. גם בפעמים שנהניתי- זה היה מין רווח לכל העניין, אבל זה לא מה שיגרום לי לרצות לקיים יחסים, את מבינה? עדיין הייתי מוותרת על זה ברוב הפעמים. זאת אומרת (עונה לך) גם כשגמרתי לא רציתי להתחיל הכל מהתחלה. מה הכוונה אם הייתי מגורה? הייתי רטובה כי בעלי לשעבר "עבד" על זה.
(יצא לי מבולבל, כבר מאוחר)

יש לי הרגשה

שמעולם לא גמרת.
את מואננת לפעמים?
הרטבה היא רק התחלה של תהליך שנגמר באורגזמה.

למעלה