שלום לכם,

שלום לכם,

או יותר נכון לכן כי השאלה מיועדת לנשים בעיקר.
הייתי רוצה לשאול- איך הייתן מגדירות את המשיכה המינית שיש לכן ואת הרצון שלכן לסקס?
איך בכלל הייתן מגדירות משיכה מינית?
אם תראו גבר חתיך מבלי להכיר אותו - יכול להיות שתרצו לשכב איתו?
כשיש לכן בן זוג- תרצו לשכב איתו כל הזמן?
לרצות לשכב עם בן זוג שאוהבים פעם בשבועיים או בחודש נראה לכן נורמלי?
לרצות לשכב רק עם מישהו שאת אוהבת זה נורמלי.
להגעל ממין אנאלי ואוראלי-- נורמלי?
כל השאלות האלו הן לנסות להגדיר לעצמי מה זו מיניות נורמלית. כי עד עכשיו חשבתי שהכל רגיל אצלי אבל פתאום אני שואלת את עצמי אם אני בכלל אמינית. אז אשמח אם תענו לי (כי כמה שניסיתי למצוא ברשת אני לא מוצאת הגדרה למיניות נורמלית ומה זו משיכה מינית).
השאלות הנ"ל הן שאלות מכוונות- לא חייבים לענות על הכל וכמובן שאפשר להרחיב.
אני ממש אשמח אם תשתפו פעולה ותוכלו לעזור לי להבין את עצמי קצת יותר טוב...
תודה!

קטניפ

New member
את נשמעת מאוד מבולבלת

את מנסה להגדיר לעצמך אמות מידה שיעידו האם את מינית או לא ואני לא בטוחה שאמות המידה הללו הן הנכונות.
יש נשים שאוהבות סקס ולא מוכנות להתנסות במין אנאלי.
יש נשים שאוהבות סקס אבל ירגישו בנח רק עם גבר מוכר, ולא תמשכנה לגבר רק בגלל שהוא חתיך.
מיניות אינה בהכרח התכיפות או התנוחות, היא בעיקר התחושה.

קטניפ

New member
אולי תנסי להסביר

מדוע את חשה א-מינית?
מה עורר את כל התהיות הללו?

קראתי איזו כתבה

שהובילה אותי לפורום אמיניים.
אני פשוט מוצאת שהרבה מההגדרות שם מתאימות לי אבל בעיקר- חוסר חשק לקיים יחסי מין... אין לי בעיקרון בעיה עם נשיקות וחיבוקים (למרות שגם מהם יכול להמאס לי די מהר.. בואו נגיד שלא הייתי זוכה בתחרות הנשיקה הארוכה ביותר...). ובאמת בעלי לשעבר אמר לי כמה פעמים שאין לי חשק בכלל ואני קישרתי את זה לזה שאני לא נמשכת אליו כבר אבל גם בהתחלה כשנמשכתי אליו לא התלהבתי בכלל מסקס ועשיתי את זה בעיקר בשבילו...פעמים בודדות שבאמת הרגשתי שאני רוצה לשכב איתו (וגם אז נראה לי שזה היה בעיקר מסיבות הורמנליות).

קטניפ

New member
מלבד בעלך לשעבר

היו לך עוד התנסויות מיניות?
אז זוכרת אם אי פעם חשת משיכה כלפי מישהו?
ייתכן שאת אכן א-מינית וייתכן שכתוצאה מהחינוך שלך, מהאישיות שלך ומעוד אלף ואחד גורמים המיניות שלך טרם מצאה את ביטויה.
את חשה שזה מפריע לך בחיי היומ-יום?

היתה עוד אחת

והתוצאות היו אותן תוצאות.
מה ההגדרה של משיכה מינית? אם זה אומר רצון לשכב עם מישהו אז הרגשתי זאת רק לבעלי לשעבר ורק פעמים ספורות. היו עוד פעמיים שראיתי מישהו ממש חתיך והרצון שלי היה פשוט להיות קרובה אליו לא לשכב איתו ולא כלום.
אני לא מרגישה שזה מפריע לי בחיי היום יום.
אני יודעת שאוהבים להאשים את החינוך הדתי בכל מיני בעיות בתחום הזה (גם ע"י דתיים אגב) אבל אני לא חושבת שאצלי החינוך "אשם", אף פעם לא חינכו אותי שמין זה רע או דברים אחרים שיגרמו לי להרגיש ככה.

קטניפ

New member
אולי שווה לך לנסות לברר

את הסוגיה הזו באופן מקצועי יותר?
ולו כדי להגיע לשלווה.

מיניות נורמאלי?

אני חושבת שיש טווח רחב בריא שלא נמדד באם בחורה אוהבת אנאלי או אוראלי. מניות אנושית היא דבר כל כך מורכב

לשאלותיך:
- אני מגדירה את עצמי כבחורה מאוד מיניות.
- איך אני מגדירה משיכה מינית? אם היתה לי שתשובה היתי זוכה בפרס נובל לפחות - חלק מסודות היקום!
- הגבר הכי חתיך בעולם יכול להוציא ממני הסמקה ומבוכה אבל לא, אני לא מדמיינת אותו במיטה.
- כשיש לי בן זוג אני חרמנית בטרוף - 'עם האוכל בא התאבון' עובד עלי יופי.
-לשכב פעם בשבוע שבועים לא נראה לי לא נורמאלי - לא מתאים לי אישית אבל חלק גדול מהזוגות בשלב זה או אחר של מערכת היחסים שלהם שוכב בתדירות כזו.
- להגעל ממן אנאלי ואוראלי - בניגוד להרבה מכותבי הפורום אני לא חושבת שכלל האוכלוסיה חוגגת באנאלי ואוראלי כל הזמן. אני חושבת שהרבה היו רוצים לנסות. הבעיה שלי היא עם הבחירה שלך במילה 'להגעל' אפשר לא לאהוב אבל להגעל מצביע על משהו עמוק יותר ?
את נהנית ממין? בן הזוג שלך מביא אותך לאורגזמה? את נהנית מההנאה שלו? את מריגשה נוח איתו?

אז זהו

שאני לא מתלהבת ממין (למרות שאני מגיעה לאורגזמה). זה פשוט היה ככה מהתחלה כשעוד הייתי חסרת נסיון והמשיך גם הלאה- פשוט לא מתלהבת מזה. מצידי אפשר פעם בחודש. הוא היה בעלי אז כנראה שהרגשתי איתו בנוח...
אם אני נהנית מההנאה שלו- פשוט שמחתי שטוב לו.
לא יודעת אם זה משנה אבל אין לי נסיון עם הרבה גברים (ככה זה כשאת דתיה).

מה זה אומר שאת "חרמנית בטירוף"? חושבת על זה כל הזמן?

בתקופות מסויימות כן

במיוחד עם בן זוג חדש, אם היה מפגש מיני מוצלח בלילה הקודם אני יכולה כמעט לא לתפקד אחר כך כמה ימים מהזכרונות - לא נעים!
שמתי גם לב שיש ימים מסויימים בחודש שבהם אני חושבת על זה יותר - מושפע מרמת ההורמונים במחזור החודשי..

אני לא חושבת שזה שייך לנסיון מיני, אני תמיד היתי חרמנית ויש פה עוד כותבות שיעידו על זה שהיו חרמניות עוד לפני שאיבדו את הבתולין.

אני חושבת שזה משהו הורמונאלי כמיקאלי ואין פה מה נורמאלי או לא נוראמלי אלא יש יותר צורך במציאת בן זוג שמתאים לך מינית.
תתפלאי אולי לדעת אבל אחוז לא קטן של הגברים (מחוץ לפורום הזה) היו שמחים לשכב פעם בשבועיים - חודש. והיא שמחים אם רעייתם לא היתה מצפה ליותר מזה.
הבעיות עולות שאין התאמה וזה עולה פה בפורום משני המינים. גם בחורות שמתלוננות שהבחור כל הזמן עייף ולא שוכב איתן וגם מגברים שטוענים שהיא לא אוהבת מין כמוהו...

ואיך את היית

מגדירה "חרמנית"?
רצון לשכב? כי זה עונה על ההגדרה של "חשק מיני" לא?

זה באמת נשמע לי מוזר לדמיין שגבר ירצה לשכב פעם בחודש, כ"כ שונה מאיך שמציגים גברים בעולם ומהחוויה הפרטית שלי...

העולם הוא במה וכולנו שחקנים

סטראוטיפים אומרים שהגבר תמיד חרמן ויעשה הכל בשביל זיון ואנחנו כאלו שעשות טובה ונותנות...

המציאות היא הרבה יותר מבלבלת מזה. יש גברים חרמנים יותר ופחות יש נשים חרמניות יותר ופחות והרבה נשים יעשו הרבה בשביל לזיין משהו שעושה להם את זה (רק שלא כל כך יודו בזה).

למה אני מתכוונת שאני אומרת שאני חרמנית? אני יכולה לשבת בעבודה בחדר מלא אנשים ולנדוד למגע של היד שלו על הציצי שלי ולהרגיש שאני מרטיבה.. (מזל שאני לא גבר כי יש ימים שלא היתי יכולה ללכת מרב זקפה).
אבל!!!!! מעט מאוד גברים יכולים להעיר את הצד החרמני שבי.
מנגד אני יכולה לעבור חודשים שבקושי אני אחשוב על מין. ואז הבחור הנכון מוציא את המפלצת מהארון.

יתכן שהמיניות

שלך מודחקת ועצורה ויתכן שבאמת זה לא כל כך מעניין אותך ואין לך צורך בזה.
אני עם קטניפ בעיניין הזה- ממליצה לך לברר את העיניין הזה באופן מקצועי.
להיות שלמה יותר עם מי שאת תמיד מביא למקומות טובים יותר בחיים

מה הכוונה לברר באופן מקצועי?

תודה לך ולקטניפ וקיי שעניתן לי וניסיתן לעזור.

(אם כבר חפרתי לכם, מנצלת לעוד שאלה שסקרנת אותי-יש נשים באמת נהנות מלמצוץ לגברים? אני מתכוונת שממש נהנות ולא רק נהנות מזה שזה נעים לו...חייבת לדעת כי כמו שאמרתי, אותי זה מגעיל)

באופן מקצועי

זה ללכת לסקסולגית.

לשאלתך הנוספת-
כן. אני נרטבת ומתחמנת קשות מלמצוץ זין. אחד הדברים שאני הכי נהנת לעשות.

לגבי מציצות

תלוי
אני לא מוצצת למשהו במפגש המיני הראשון או השני זה משהו שמגיע עם סוג מסוים של אינטימיות.
אבל כשזה מגיע אני לגמרי נהנית מזה! אני נהנית מלראות אותו נהנה ברמה של מחרמן אותי לראות את הגובות שלו, את ההתפתלויות אל הגניחות והמילמולים
, אני נהנית מהשליטה שלי, אני נהנית מכל מיני משחקים פנטזיונרים שועברים לי בראש שאני עושה את זה... לגמרי מרטיבה מלמצוץ לבחור הנכון.

בהחלט

ואצלי בכלל - כשהייתי חסרת ניסיון אמרתי שלעולם לא אעשה את זה...
מאז כבר קרה שאשכרה גמרתי רק מלמצוץ...
כמה אירוני ומשעשע.

למעלה