שלום לכם...

מיקי 35

New member
שלום לכם...

והנה חזרתי... לא מזמן... התגעגעתי מאוד... אני מת מעייפות, כי לא ישנתי אתמול בלילה. אז זהו... נגמר גם זה. בקרוב שוב נהיה יחד... שיהיה יום מקסים לכולם

בת ה י ם

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

סיימת את המילואים ? טוףףףףףףףףאני הייתי כאן (חייבת למצוא מתנות לחג) ביייייייייייייי

מיקי 35

New member
נופריייייי....

מה נשמע חמודה ??? גם אני התגעגעתי... אכן חזרתי... הרוס מעייפות, אבל לא יכולתי לא להיכנס להגיד שלום...

צודק וטוב שנכנסת

הייתי אומרת לך עכשיו לאסוף את כל החיבוקים כאן וללכת איתם לישון אבל אני לא מאמינה שתצליח כי בטח הקטנה צריכה להגיע מהגן והיא לא ראתה אותך כמה ימים אז מה לעשות תצטרך להתאפק עוד כמה שעות לא בכל אופן מתי שזה יהיה שתהיה לך שינה טובה וחלומות פז

mariana

New member
נשמע איזה יופי לראות אותך שוב

אני שמחה שחזרת בריא ושלם אבל עייף, אז קדימה מקלחת ולישון ואחר כך אתה מעדכן אותי איפה אתה הולך לישון.

מיקי 35

New member
שלום לך מרין....

טוב נו... בקרוב אספר לכולם מה קורה איתי... בכל אופן אני הולך לישון בבית... אך מתחיל לחפש לי דירה.

Crossface

New member
ברוך השב מיקי

מעכשיו נראה אותך פה יותר אני מבין סבבה אז יאללה להשלים שעות שינה

בת הים אני אתמול ערכתי קניות לחג

ובאמת ממש לא ידעתי מה לקנות מה עוד קערה עוד סיר עוד מגבת עוד תמונה אז החלטתי שאיפה שיש ילדים קטנים שם אני קונה בגד יפה לחג ולהגיד לא ידעתי מה להביא אז קניתי לילדים ואיפה שאין ילדים קטנים קניתי סטים לאיפור לנשים (שיוכלו אותה הגברים ביננו מי זו שעובדת הכי קשה
) סתם סתם עוד יהרגו אותי פה בכלל שעכשיו מיקי חזר ניראה לי כל הגברים יעשו יד אחת ובאמת איזו זכות יש לי להגיד משהו בעלי לקח שבוע חופש אני חזרתי לעבודה והוא כל היום מנקה ועושה מה שאני אומרת לו בטלפון לפני שעה התקשרתי והוא התנשף בטלפון שאלתי מה אתה מתנשף (נזכרתי בבדיחה של בת הים) אז הוא אמר לי מתנשף אני על הסולם מנקה את הארונות למעלה אמרתי לו מסכן עובד קשה באמת שכחתי לשאול כמה אתה לוקח לשעה?

למעלה