שלום לכם...

Happy Phantom

New member
שלום לכם...

אני לא מאמין שיהיה לי את האומץ ללחוץ על כתפור ה"שלח", אבל אני אכתוב ואחר כך אתעמת עם עצמי. אז...מוזר לי להצטרף לכאן, למרות שאני מאוד רוצה. אני בן 18 וחצי, לא אוהב את המושג "נמצא בארון", כי אני לא כל כך, אני מתנהג חופשי ליד כולם, מדבר על חתיכים ושווים בלי להתבייש, החברים והחברות (כולם, מה לעשות, סטרייטים) אפילו לא שואלים שאלות ומקבלים אותי חופשי. טוב, נו, אני מקבל אותם. בסך הכל אני עדיין לא מוכן להצהיר על זה ברבים, בדיוק כשם שסטרייטים לא מצהירים על כך שהם סטרייטים ברבים. אני לא רואה סיבה לכך.

EyeSeeYou

New member
לאט לאט

ותודיע לנו מה היו תוצאות העימות עם עצמך ומי ניצח
ועד אז, כמקובל.....חיבוק
נשיקה
ופרח
ברוך הבא

kosh

New member
שלום גם לך...

תיקח את זה לאט אין לאן למהר. מנסיון אני אומר לך שבעתיד אחרי שכבר קרגילים לכות כמה הודעות אז זה יותר קל להמשיך. למרות הפחדים, שגם לי עדיין יש, יש גן גם רגעים שבהם אפשר לתפוס את עצמך להצליח לכתוב. אז כך את הזמן העולם לא יברח לך. kosh we are gray

merman

New member
שלום שלום!

השם Happy Phantom זה מהשיר של טורי איימוס? אם כן, קבל ח"ח עצבני! ברוך הבא לפורום, שב, תקרא, תכתוב, ותספר עוד על עצמך!

white star

New member
היי

ברוך בואך לפורום , מקווה שתהנה... (וזה נתן לי הרגשה של מארחת במסעדה... :) ) שלך

Happy Phantom

New member
אחלה, איה תגובות נהדרות.

בקשר לכינוי, כן, הוא מהשיר של טורי איימוס. לשרימפי, מכירים, ברור שמכירים. כל כך קל לזהות את סגנון הכתיבה שלי?
טוב, אז אני עדיין בשלבים הראשונים..מקווה להשתלב במהרה.

ELP

New member
ברוך הבא לבית הבובות ../images/Emo13.gif

אנחנו ננסה להנעים את שהותך כאן עד כמה שאפשר

לירונר

New member
ברוך הבא, קודם כל ~../images/Emo70.gif~

אני אנצל את המקום לומר ברוך הבא (ולהגיש
) לhello10, אם איני טועה בשמו
שניכם מוזמנים להנות מספל
חם ומהביל, שירד בזה הרגע מה
ספרו על עצמיכם, תרגישו בנוח לדבר על כל דבר שבלב. ומעל לכל - תהנו

לירונר

New member
ולכל החדשים האחרים שלא קבלו ../images/Emo96.gif

ברכים הבאים, שהייה נעימה, ומצטער על זה שלא הזכרתי אתכם

hello10

New member
תודה על ה- ../images/Emo96.gif!

איזה כיף! קיבלתי
! יש
? ברוך הבא גם לך happy phantom! בכל מקרה, לירונר, אכן לא כתבתי הרבה מאז ששאלתי את השאלות על הקבוצות, אבל אם לספר על עצמי, כפי שבוודאי ראיתם בכרטיס שלי, אני בן 25 וסטודנט לתואר שני. אני עמוק עמוק בארון, אבל בשביל זה אני כאן- להתחיל לנשום ולחיות! בינתיים סתם נהניתי לקרוא את המסרים שלכם ולראות שסה"כ באמת יש כאלה שדומים לי, אבל אשמח גם להשתתף יותר.. איך אמר הזמר הזה (שכחתי את שמו, ששר "איפה אתם, יה הומואים"-או משהו כזה..) אני אמנם בן 25 אבל מרגיש בן 20 מכל הבחינות (ונראה כך). אני רוצה לתת
לכל הפורום הזה, שבכמה ימים שאני גולש כאן, כבר התעודדתי ואני מרגיש יותר טוב ומאושר עם עצמי.

hatul

New member
שלום לך, פאנטום

ברכות להצטרפות לפורום, והצלחה בהתמודדות עם עצמך...
כן, לפעמים הכי קשה להסביר לעצמך מה אתה רוצה, ואיך להשיג את זה... עד כמה שאני מזהה, אתה לא הקפטן של ספינת החלל Happy Phantom? אם כן, נעים לראות אותך כאן, חמים פה ונעים...

Happy Phantom

New member
וואו...באמת קבלת פנים מהנה. ../images/Emo13.gif

שוב, תודה תודה לכולכם. לספר קצת על עצמי? טוב, קצת. שלושת הדברים שבלעדיהם אני לא חי: מוזיקה, טלוויזיה וקולנוע. אני לא מפסיד פרק אחד של וויל וגרייס. אני לא סובל את הסדרה "הכי גאים שיש". אני לא נמשך בכלל לדודי בלסר (ויש מי שיאמר שזה על גבול הביזאר. אני לא חושב. הוא לא כזה אטרקטיבי בעיניי). וזהו...אני חושב שאתם נהדרים!

למעלה