שלום לכם

netco

New member
שלום לכם

כתבתי כאן בעבר ואנני זקוק לעזרתכם קצת בדחיפות. ברשותי קסבו 250 שרכשתי לפני כחוש. אתמול בזמן נסיעה על 100 בערך הרגשתי קרטועים ובלימת מנוע כאילו עזבתי גז בפתאומיות. עצרתי בצד כיביתי והדלקתי מנוע וזה עבר. לפני כמה דקות, הייתי צריך חהאיץ בחזקה ממצב של עצירה כמעט מוחלטת, וההאצה לוותה בתחושה של מכה חזקה והמנוע כבה מיד. עצרתי בצד וניסיתי להניע והקטנוע לא מניע. האם יש משהו שאפשר לעשות או שצריך לגרור אותו? אם לגרור, יש המלצה למוסך במרכזשפתוח כעת? והמלצה לגרר? אני בראשל"צ כעת. הקטנוע עם 19000 ק"מ אם זה משנה. מצטער על העילגות, אני פשוט מהפלאפון ומרגיש מעט חסר אונים להיתקע פעם ראשומה עם כלי שלי. תודה רבה.

rusti james

New member
תן עדכון, מה קורה? עדיין תקוע?

נשמע כמו בעיות באספקת הדלק, אולי, מה אני יודע?.... גרר שהיה במצדה ולכן יש לי אותו בזכרון הפלפ': 0523634443 בהצלחה

jony stekino

New member
אל תדאג זה בדוק ברגע שמתכוונים לנסוע למוסך

האקסבו לא עושה בעיות ( "כורש הגדול" ) הסיבות האפשרויות : משאבת דלק / סתימה במערכת הדלק פלג סלילים CDI דבר ראשון תפרק את הפלג ותבדוק את מצבו אם אין לך מושג גש למוסך

netco

New member
תודה בינתיים לעונים

השארתי את הקטנוע ונסעתי הביתה בינתיים (אשדוד באוטובוס. די באסה אבל נחייה). מזל שהשרשרת והכיסוי איתי תמיד, נקווה שיהיה בסדר מחר. מה שכן, אשמח להמלצות על מוסך אמין וטוב בראשון, אם מישהו כאן התנסה או סתם יודע. ועל הדרך, יש השערות כלשהן מה זה יכול להיות לפי מה שתיארתי? או שאין מצב לדעת, ורק במוסך ידעו לאבחן? זה די באסה כי לקחתי את הקטנוע לבדיקה, ועשיתי לו גם את הטיפול של 15000 (והוחלפה גם רצועת וריאטור בטיפול), ופחות מאלפיים ק"מ אח"כ זה קורה. שיחנק מרפי. בכולופן, אשמח אם אפשר לתת כיוון של תקלה ומחיר בערך, שוב אם אפשר לדעת לפי מה שתיארתי... תודה רבה!

למעלה