שלום לכם :)

הלית5

New member
שלום לכם :)

אני מאמנת אישית מתחילה..:) רציתי לשאול אתכם - ואשמח שתספרו לי...כלומר אל תחזירו לי שאלות...הייתי רוצה לשמוע את סיפורו של מאמן....:) מהו סדר היום שלכם? כמה מתאמנים בערך יש לך ביום? האם את עושים עוד דבר חוץ מזה? אולי שקשור לאימון כמו הדרכה או סופרוויזן...? כל כמה זמן אתם מקבלים מתאמנים..כלומר- כל שעה עגולה..? אני ממש מעוניינת וכמהה לשמוע כיצד נראה יומו של מאמן מנוסה כמובן... שיהיה לי למה לשאוף :) תודה רבה וכל טוב לכולם!! וכמובן שנה מצויינת הלית

אני אשתף ../images/Emo13.gif

אני עובדת עד הצהריים וגם בחלק מהערבים. גם ביום שישי בבוקר שהוא יום מבוקש. הרבה פגישות הן בסקייפ, וחלק מגיעים אלי. יש לי מקום יפה לפגישות בבית, וגם קליניקה שבה אני יכולה להשתמש בערב. אני מעדיפה את הבית כי יותר מרווח. יש ימים שאין לי פגישות בכלל, והכי הרבה שאני משבצת זה 4-5 פגישות ביום (3 בבוקר ו - 2 בערב). ימים רגילים זה 2 פגישות. בנוסף יש לי קורסים של אימון קבוצתי שאני מעבירה, ואני כמובן משתתפת בקורסים של הכשרה מקצועית כל הזמן. אני עורכת פגישות של 80 דקות, ומשתדלת לשבץ כל שעתיים, כך שתהיה לי קצת הפסקה באמצע. אם אין ברירה (בגלל שהלו"ז ממש צפוף לפעמים), אין לי בעיה גם לדחוס פגישות ממש אחת אחרי השניה, עם הפסקה ממש קצרה באמצע. אח"כ קשה לי לחזור למציאות אחרי "טריפ" כזה של פגישות
אבל זה כיף. עד פה זה לגבי הפגישות. אבל כמובן שהעבודה היא הרבה יותר, על האתר, החומרים שאני כותבת, טלפונים, וגם קריאה של חומר מקצועי. ואת זה אני עושה כל הזמן. עוזר?...

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מידע

כמות המתאמנים תלויה בתקופה. אצלי למשל היתה ירידה בקיץ ועכשיו יש התעניינות גוברת. מאחר ומתאמנים מגיעים לתקופות קצרות, אין בזה יציבות. אני גם עושה סופרוויז'ן. שעת האימון היא מה שנוח לך לקבוע. אנשים זוכרים יותר טוב שעות עגולות ולכן בדרך כלל אני קובעת בשעה עגולה או בחצי. אבל לפעמים בדיוק מסתדר לי שעה לא עגולה, אז אני קובעת שעה אחרת. תלוי גם במשך הפגישה שלך וברווח שאת זקוקה לו בין הפגישות. את זה תגלי עם הזמן. נראה לי שהאתגר הגדול הוא לבנות חוג לקוחות משמעותי. הגידול במילא יהיה הדרגתי ולכן תוכלי לבחון במהלך הזמן מה מתאים לך .

היי

קראתי את השאלה של הלית, שאלה נורא מעניינת, וגם אני בדיוק מהרהרת בזה.. אמרת שהייתה ירידה בקיץ- השאלה שלי היא מה עושים כשאין מתאמנים וגם ממה מתפרנסים..?איך זה עובד..? :)

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
להיות עצמאי

צריך לקחת בחשבון שלהיות מאמן זה להיות בעיסוק עצמאי - צריך כל הזמן לעסוק בשיווק ולעיתים יש יותר לקוחות ולעיתים פחות. לוקח זמן לבנות את בסיס הלקוחות - וגם אז זה לא תמיד יציב. רוב האנשים עוסקים בעיסוק נוסף או שיש להם גיבוי כלכלי מבן הזוג עד שהעסק שלהם נבנה. במקביל, את יכולה לחשוב על מקורות הכנסה מקבילים - הרצאות, קורסים, סדנאות - דברים שאינם תלויים בלקוחות. כיוון טוב הוא לבחור בנישה אימונית ולהתפתח בה - זה מאפשר מיקוד שיווקי והתבססות בתחום מסוים - אם באיזור גיאוגרפי, או בתחום עיסוק מסויים וכו'.

ordanco

New member
אצלי זה ....

בהתחלה עסקתי בעיקר באימון אישי וסדנאות. כיום אני עוסק בכמה ערוצים עם צוות של עוד 6 אנשים: אימון אישי (עם כמה נישות) סופרויזן (באופן פרטי או דרך בתי ספר לאימון) יעוץ ואימון עסקי לעסקים קטנים אימון אישי, הרצאות וסדנאות בחברות הרצאות וקורסים לקהל הרחב קורס אינטרנטי "משיכת לקוחות" לעסקים קטנים ספרים אינטרנטיים למכירה היום שלי הולך משהו כזה: אימון מ09:00 ועד 15:30 (עם הפסקת צהריים בד"כ עם אישתי שזה ממש כיף) אחה"צ אני עם המשפחה (אישה + 3 ילדים) לפעמים בערב אני חוזר לעבודה אני נמנע מלעבוד בימי שישי בכל רגע פנוי אני עם המשפחה או עוסק ביצירה אימונית או שיווקית או מתנדב. חשוב להבין שאני מוותר פה על 2 זמנים שהם זמן שיא למאמנים: אחה"צ וימי שישי, אם עובדים שיווקית נכון זה אפשרי ויש המון עבודה. לגבי אימון אישי: אצלי משלמים מהפגישה הראשונה שנמשכת שעתיים לתהליך אימוני משלמים מראש ומקבלים הנחה (וכולם רוצים את ההנחה..) פגישה רגילה היא 50 דקות ומתחילה בשעה עגולה אני מאמן ועושה סופרויזן ב 2 מרכזי אימון שאני שוכר, לא בבית ולא בבית קפה יש אימונים וסופרויזן בטלפון / סקייפ בד"כ בחגים וחופשים יש ירידה בכמות מתאמנים, השנה היתה עליה ההסתדרות עם העליות והירידות: 1. תשלום מראש למשל של 3 צקים פרוסים ל-3 חודשים מאזנים הכנסות כאשר יש חופשה של שבוע בסוכות. 2. קוטפי התה בבורמה עובדים 4 חודשים בשנה בלבד, את ההכנסה הזאת הם מחלקים בעצמם לאורך השנה - אפשר ללמוד מהם משהו. 3. גיוון המוצרים שלך יכול לתת מענה לצורך שעולה בחופשים וחגים. בהצלחה! אורן

נהדר לקרוא ../images/Emo141.gif ואכן לגבי החודשים

אני מסכימה. יש פה כמה אפיקי פעולה. קודם כל להבין את זה שיש בשנה 8 חודשים "רגילים" שהם לא קיץ ולא חגים. בדיוק כמו מערכת החינוך שעובדת 8 חודשים בשנה. זה אומר ששליש מההכנסה של כל חודש אמורה להשמר לחודשים ה"רזים". אם חודש מסוים יפתיע לטובה - כמו שהשנה משום מה יולי היה אצלי חודש רגיל - אבל אוגוסט לא - אז מה טוב. ובנוסף למצוא אפיקים שדווקא מתאימים לחגים או קיץ. אצלי השנה השקעתי הרבה מאוד עבודה בקיץ ובחגים להרים אתר חדש (בקרוב... ממש בסוף העבודה). זו עבודת פרך שהיה קשה מאוד לבצע בחודשים רגילים שבהם יש הרבה פגישות. אז ניצלתי את הזמן לזה. בקיץ הקודם כתבתי הרבה מאמרים בזמן הפנוי, ואח"כ השתמשתי בהם כשלא היה לי זמן לכתוב חדשים. בקיצור, ההתנהלות היא על פני שנים שלמות, ולא כל חודש עומד בפני עצמו. זה דומה מאוד להרבה ענפים של עיסוקים. רק שכירים לא צריכים להתנהל כך.

idan178

New member
מסכים מאוד

גם אני מסכים עם כמה אפיקי פעולה רצוי שיהיו קשורים לתחום או לתחום התמחות שאת רוצה- למשל: אימון הרצאות סדנאות מורה ל.. זה מאפשר מגע עם יותר אנשים , מאפשר גיוון, מאפשר חשיבה... אני באופן אישי גם מאמן, גם התמחתי בייעוץ ארגוני, גם מרצה וגם מנחה בבית ספר להכשרת מאמנים. ממולץ מאוד להמשיך להתאמן, לקחת סופר ויזן , להפגש קבוע עם מאמנים נוספים (ליצור חבר או קבוצת התפתחות..) שאלת האיך אני משיג עוד... מגיעה אחרי בירור של מה רוצים בדיוק ומצריכה תוכנית פעולה כדאי תמיד להגדיל את ערוצי האפשרויות כפי שסאלי רשמה מדובר בניהול עסק לכל דבר לכן דרוש תכנון והתמדה בדיקה ושוב תכנון והתמדה.. להציב מטרות ולבדוק מה מוביל אותנו לשם ומה מעכב ממש להמשיך להתאמן בהצלחה

למעלה