שלום לכם

mariana

New member
שלום לכם

אני שמחה חראות את כולם אחרי אתמול שקצת בכיתי בעצם קצת הרבה. כמובן אתם מנחשים למה בגללו כן אריאל, ת´אמת אין לי כוח להרחיב את מה שהיה אתמול או כל השבוע אבל הכל בגלל חג האהבה המזדרגג הזה. הוא גרם לי להרגיש שאני כלום בשבילו, הוא כבר לא מדבר על הבעיות שלו, תמיד אני אשמה בכל הבעיות שיש לנו, וכשאני אומרת לו אם אתה סובל כל כך איתי אז למה אתה כאן? אז הוא אורמ לי שהוא יחנך אותי איך להיתנהג, הוא ממש עולה לי על העצבים ואין לי כוחות להיתמודד איתו מצד אחד אני אומרת שנשבר לי ומגיע לי הרבה יותר טוב אבל מצד שני אי חושבת שאולי זה התקופה הרעה שהוא עובר ואני לא מבינה אותו בגלל זה, והוא מצליח לגרום לי להאמין שאני אשמה. אני רוצה להביא לו זמן שיחשוב מה הלאה, ציפיתי שיתקשר אחרי כמה ימים אבל על הבוקר טלפון כאילו כלום לא קרה. ואני משחקת אותה עדישה שיום אחד הוא יקבל את המכה מתחת לחגורה. אני מדבר ככה מעצבים ת´אמת עוד לא נירגעתי כל כך אני אומרת ומבקשת מאלוהים למרות שאסור לי שיתן לו את הרע כדי להעריך את הטוב. ומעניין למה הוא לא מקבל את הרע? ומה הכי קטע שנגיד אנחנו לא נדבר גם 20 שנה זה לא אכפת לו, זה האופי שלו ועכשיו זה הבחירה שלי האם להישאר איתו או לחתוך. כי נאי בחורה שנותנת ואוהבת לקבל בחזרה לפחות פירגון וממנו לא נראה לי שאני אקבל את זה פעם, אולי בהתחלה קיבלתי את זה אבל זה נעלם לו אני מקווה שזה יחזור לו להיות. מצטערת שזה ארוך

קשה לי לקרא אותך מרין

כל פעם את כותבת על דברים שהוא אומר לך והאמת לא נעים לי להגיד כי אני אוהבת להרגיע אבל אני לא אוהבת איך שהוא מדבר אליך ותאמיני לי אם זה ככה בחברות אז אחרי חתונה אין מה לדבר מזה אני יחנך אותך. אני לא יגיד לך מגיע לך יותר למרות שאני ככה חושבת כי להחליט מה את עושה זה רק את יכולה

ועוד למרין

וחוץ מזה מזה תקופה לחוצה שהוא עובר זה לא אומר שהוא לא צריך להתנהג אליך בכבוד אז אוקיי אין ראש להפתעות ולמסיבות יום האהבה אבל לכבוד את זכאית שמעת. ואם ככה הוא מתנהג כשיש לו תקופה לחוצה אז מה החיים לא גן של שושנים והם מלאים בתקופות לחוצות אז מה זה אומר שכל הזמן הוא יתנהג בחוסר כבוד כלפייך

Queen Of Love

New member
מרין....

לפי דעתי, הכי כדאי לך זה לקחת הפסקה. כמה ימים, לחשוב עם עצמך, להירגע... את יודעת?....כל המתח הזה סתם הורג אותך. למה הפסקה?
אולי ההפסקה הזו תגרום לך להבין שכמה שיותר קשה לך בלעדיו, יותר קשה לך איתו?
אם תרצי לחזור אליו, את תחזרי אליו בלב שלם, ותנסי לפתור איתו את הבעיות שביניכם.
הזמן הזה שתהיו בנפרד, יגרום לו לחשוב שאולי את כבר בדרך החוצה, והוא יעריך אותך יותר, הוא יעריך את הקשר ביניכם. וחוץ מזה, למה את לא מרימה אליי
כשאת מרגישה כל כך רע!! ממש נפגעתי !! ס-ת-ם!... בכל אופן את ה-
ואת צריכה שיתייחסו אלייך בהתאם. אל תשכחי את זה! אוהבת אותך!
לירי

mariana

New member
לירי נשמה שלי

כבר אמרתי שאני לא בעד הפסקות, מה יקרה כשנצטרך למסד את הקשר? כל פעם ניקח הפסקה? וחוץ מזה אני לא יכולתי לרים אלייך טלפון כי סגרו לי את השיחות. אז אני מסתפקת רק בהודעות וחוץ מזה למה את לא מתקשרת???????

Queen Of Love

New member
../images/Emo13.gif

טוב, אז אני סולחת לך!! וחוץ מזה אני כל הזמן מתקשרת!! לא?
חחחחחחחחח... טוב, מה שלא תעשי, אל תקחי הכל ל-
מרינוש....תנשמי עמוק, תרגעי ותחייכי!!!

mariana

New member
הסבר

הבעייה שהוא כבר אמר לי מראש שהוא הולך להיכנס לבעייה ולחץ של זמנים. ושאני אצטרך להבין אותו, אני מאשימה פה גם את עצמי שאני לחצתי עליו יותר מדי ומי כמונו יודעים שגברים מפחדים מלחץ, ז פשוט הבעייה שהיצטברה כמה ימים ולא פתרנו אותה מסיבות כלשהן היתפוצה אתמול. אני מנסה לשים אותו במקום ומפחידה אותו שאם הוא ימשיך להיתנהג איתי ככה זה הסוף שלו, אז הוא כנראה פחד שזה הולך להיגמר אז היתקשר על הבוקר. אולי כמו שריקי אמרה לי אני אצטרך לקבל את האופי שלו ואז אולי יהיה בסדר.

@@

New member
את התשובה שלי קיבלת אתמול

או יותר נגון, הפתרון נמצא בכף ידך. בני אדם לא יכולים להשתנות, אבל הם בהחלט יכולים לקבל אחד את השני כמו שהם. הבעיה אצלכם, שאריאל לא מקבל אותך כמו שאת וגם את לא מקבלת אותו כמו שהוא. שניכם מנסים לשנות אחד את השני, במקום להתעסק במה שחשוב באמת. ת´אמת, אני לא רואה את הקשר הזה מחזיק הרבה זמן, האהבה לא תמיד מנצחת.

מאו יין

New member
../images/Emo24.gifמרין!!!../images/Emo24.gif

את כל כך מזכירה לי את עצמי.... כמה פעמים אמרתי לעופר אחרי שנמאס לי לשמוע את התלונות שלו,שאם כל כך רע לא אז למה הוא נשאר איתי??. חמודה הוא נשאר איתך כי הוא אוהב אותך!!! וכמו שעופר אומר לי:"אל תישאלי את זה,אל תיגרמי לי לפקפק בלהיות איתך" (תשובת המחץ!) כיוון ששניכם צעירים (וגם בלי קשר לגיל בכלל) הוא לפעמים יהיה קצת "מרוחק" ומהצד שלך זה יתפרש כאדישות וחוסר איכפתיות , זה לא נכון הוא אוהב אותך! ואיכפת לו ממך אבל לא תמיד הוא יוכל להראות לך את זה בדרך שאת מצפה לה... יהיה בסדר מתוקה לא לבכות!!!! אוהבת נורא מזדהה איתך ולומדת ממך גם... מאו.

~מעיין~

New member
מתוקה..

מה זה את עצובה? אף בן בעולם לא שווה שתהיה עצובה או מצוברחת בגללו.. אפילו לא אריאל אז ככה.. אחרי התגובה של לירי נשארתי בלי מילים אני בעמדה שלה בדיוק במשברים כאלה הפיתרון היחידי זה הפסקה ככה לו יהיה זמן לעצמו ולך יהיה את הזמן לעצמך ואולי ההפסקה הזאת תהיה הדבר הרע בשבילו שילמד אותו להעריך את הטוב הקיים תני לעצמך את הזמן הזה.. לראות איך את מסתדרת בלעדיו? זה אולי יהיה קשה אבל כבודו של אדם במקומו מונח.. ואצלך איך אני יגיד הוא לא ממש במקום.. וכמו שכבר אמרו פה החיים הם לא גן עדן וזה לא יהיה פייר שבכל תקופה רעה את תהיה הסובלת.. אני גם פעם הייי בקשר עם מישהו שבכל תקופה רעה הוא היה מוציא עלי את הכל. היום בדיעבד אני אומרת לעצמי איך בכלל נתתי לו להוציא עלי את כל המירמורים שלו יש לך על מה לחשוב והרבה.. ושוב.. אני בעמדתה של לירי.. אין לי מה להוסיף אחרי התגובה שלה א
ו
ה
ב
ת המוןןןןן ובתגובה הבאה אני רוצה לראות חיוך (
) מובן?

golem

New member
היי מרינגוש ../images/Emo24.gif

תקשיבי לדעתי - וזה דומה למה שריקי אמרה - צריך בזוגיות לקבל אחד את השני - ןלפעמים זה גם לא הולך - אין מה לעשות. ובאמת שמה שהוא מנסה לעשות זה ההפך - מה שזאת אומרת לחנך אותך - את האמת שאם הייתי אומר כזה משפט ל
בית - הייתי חוטף סטירה ובעיטה ובצדק גמור!!! איך שאני זוכר ומכיר אותך מרינוש את לא צריכה שום חינוך - אולי הוא צריך אני לא יודע.. בכל אופן תזכרי שאת לא צריכה להשתנות בגללו - שיקבל אותך כמו שאת - או שלא יקבל אותך בכלל!!!
אוהבבבבבב אותך חמודה

מיקי 35

New member
נורה אדומה ../images/Emo117.gif

נדלקת לי... "לחנך אותך" ???? אין כזה דבר... לא הוא יחנך אותך, ולא את תחנכי אותו. אגיד לך את זה קצת בצורה ישירה... אי אפשר לשנות בני אדם... תאמיני לי למדתי את זה בצורה קשה ואפילו אכזרית. במערכת יחסים צריך ללמוד לקבל אחד את השני עם כל המגבלות. מרין מתוקה... תעשי חושבים. עצרי כאן ותעשי חושבים. שלא תחשבי אף פעם שבעיות נעלמות להן. בעיות שיש לכם עכשיו כזוג, יכולים רק להתעצב אם תחליטו למסד את הקשר ולהמשיך הלאה. ואני אומר לך את זה באמת מניסיון. מצטער אם זה יוצא קצת קשה... אני רק מנסה להעביר לך מסר שנובע מניסיון קשה מאוד שאני צברתי. מקווה שהכל יסתדר לך כמו שאת רוצה ואת ראויה

mariana

New member
קודם כל תודה לכולם

איך שאני אוהבת אותכם ואתם מעלים לי חיוך על השפתיים. בטח כבר נמאס לכם לשמוע עליו כל הזמן. הוא פשוט צריך להיתבגר, אני אוהבת אצלו את ההבנה שלו ואת האמונה שלו בי וכשיש לו הוא יודע להעניק, אבל לפעמים הכל נהרס לו ביום אחד, פתאום ביום אחד הוא לא מפרגן והוא לא רוצה להעניק, פה קשה לי לקבל את מה שהוא רוצה ופה זה גם הבעייה שלי. וחלקכם החליטו פה לקחת פסק זמן ת´אמת אני לא טיפוס של פסק זמן כי אחרת אני אחזור אליו בגלל געגוע, אני טיפוס שפותר בעיות באותו יום ולא גורר את זה לכמה ימים. ושוב תודה לכם אני אוהבת אתכם. וריקי אתמול אמרתי לו תקבל אותי ככה, אז הוא אמר לי שאין לו בעייה לקבל אותי ככה ושהוא כבר הבין שבן אדם אי אפשר לשנוץ אבל כמו שאמרת הוא רוצה שאני אוותר על הדברים הקטנים כמו שאמרת לי זוכרת? מצידי בינתיים אני לא מתקשרת ונראה מה הוא יחליט הבעייה שאני צריכה להיות טיפוסקצת קשה ולזרום כמו שהוא מתנהג איתי.

sidi

New member
מרין

את כל מה שהייתי אומר לך, כולם כבר אמרו לך. לחנך הוא יכול את הילדים שלו לא אותך. ומהמשפט הזה כל הבעיות שלכם מתחילות. ולדעתי גם אם הוא לא אומר את זה, מספיק שהוא חושב ככה זאת כבר בעיה.

mariana

New member
אתה צודק

אמרתי לו תחנך קודם כל את עצמך לדבר נכון לזולת ואז תחשוב רק לחנך אנשים אחרים. אבל אתה יודע מה זה אצלו לחנך בן אחר? זה להעריך אנשים זה להיות קצת רצינית יותר אני מבינה את זה בתור זה שהוא רוצה שיהיה לי טוב ושאנשים יכבדו אותי כי אצלינו בעדה הכל מורכב שוללים אנשים מהר מדי ומבקרים בן אדם על כל דבר שהוא עושה אני לא יכולה לברוח מהעדה שלי רק לשנות את זה ומה אני אעשה שהוא קצת מאמין בזה ותקוע? אני מנסה להוציא אותו מזה איכשהו ויש שיפור. לא הכוונה שלו לחנך אותי איך להיתנהג עם בחור או חבר אלה איך להיתנהג לעכמך ולסביבה נכון שזה נשמע רע, אכלתי אותו כמעט על זה אבל מהר מאוד הוא הסביר את הכוונה שלו. הוא יודע שלא מתעסקים עם מיקו.

למעלה