שלום לכם

שלום לכם

שלום לכולם. אני שוקלת לפתוח עסק קטן עם דברים שאני מכינה מבד (לא רוצה לפרסם בדיוק את הרעיון כי זה עוד בהתגבשות). אשמח לקבל טיפים לגבי הקמת עסק שכזה- איך נכון להתחיל? כמה ידע כלכלי צריך? כמה מלאי כדאי להכין בהתחלה? האם צריך עוסק מורשה/פטור וכו'? איך נרשמים לירידים? האם אפשר "לחיות" מעסק כזה או שצריך לעשות במקביל לעבודה כשכירה? בקיצור- כל מידע שאתם יכולים לתת לי. מדובר ברעיון שמתגבש לאט לאט ולפני שהוא קורם עור וגידים אני צריכה לדעת עד כמה הוא מציאותי... תודה רבה!

HayaBee

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo55.gif../images/Emo245.gif

שלום לך, רק לאחרונה בדף זה דנו בנושא, אנא חיקרי קצת את הנושאים שנשאלו ונענו בנושא . לכשיהיו לך שאלות נוספות העלי אותן כאן ונענה. דורש קצת לחטט בכתוב בפורום ולהשתמש במנוע החיפוש למעלה מצד שמאל. בטוחה שתמצאי תשובה לכל שאלה. בהצלחה, חיה

קודם כל בהצלחה

עסק מסוג זה ניתן לתפעל בדרכים רבות אפשר להתמסר לו בצורה מלאה וניתן בהתחלה גם להפעיל אותו בצורה חלקית במקביל לעבודתך כשכירה. על פי השאלות שאת שואלת אני מבין שהרעיון קיים אצלך אך אין לך ניסיון וידע כיצד להפוך את הרעיון לעסק. את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל [email protected] ואוכל לעזור לך לגבש את הרעיון ולהפוך אותו לעסק שעובד ומרוויח. אמיר ( המרכז ליזמות ולהקמת עסקים חדשים ) בהצלחה

שלמה 74

New member
כדאי

את יכולה בירידים של ימי שישי ובירידים של אחר צהריים במהלך השבוע במקביל לעבודה כשכירה להריץ את הרעיון בימים אלה ואם את יכולה לגיס סכום קטן להמשך בלי מחויבות לבנקים וכו' זה עדיף

למעלה