שלום לכם!

שמחה111

New member
שלום לכם!

בס"ד כתבתי בעבר והפכתי סמויה. שייכת לכאן בת 50+ אמא לבני 4 שיהיו בריאים. קראתי את שרשור הורות בגיל מבוגר-ואני לא יכולתי לוותר על הנסיונות להרות! שלא לדבר על בעלי שאני חושק מאוד במוקפאים. כחוזרת בתשובה המאמינה שיש השגחה פרטית על כל מעשינו אני מאמינה שבסופו של דבר בורא עולם מחליט איך להוריד נשמה לעולם,מתי להוריד את הנשמה לעולם ואצל אלו הורים להפקיד את הנשמה. הפורום נחוץ מאוד לדעתי וחבל שלא מצליחים להפכו לפעיל וחיוני יותר. לי אישית יש קושי ביצירת קשר עם אמהות צעירות וכן התלבטות וקושי בחזרה למעגל העבודה. הרבה נחת לכולם.

דינהלה1

New member
הי שמחה

אני מתחברת לאמהות בגילאי 35-40 בקלות למרות שאני בת 40+. הן לא צעירות מידי וכבר עברו כיברת דרך בחיים. ברגע שיש דו שייח על הילדים כל המחיצות נופלות, לדעתי כשיש כימיה בין אנשים הגיל פחות חשוב. ממליצה לך מאוד לחפש אמהות בגילאים האלה אני בטוחה שתימצאי, אני מכירה אמהות דרך האמהות של החברים של הילדים שלי...מספיק חברה או שתיים וזה מאוד מספק. אני לא יודעת באיזה איזור את גרה אבל באזור המרכז וגוש דן אמהות בגילאים שלנו זה לא מחזה נדיר. נסי להיות חברותית ותופתעי...יש לי חברה כבר 20 שנה שמבוגרת ממני ב 10 שנים והגיל מעולם לא היווה בעיה, היא גם גולשת פה מידי פעם

שמחה111

New member
תודה על העצות

האמת אני הפכתי להיות די סגורה אולי גם כי לא בא לי לענות על שאלות ולעיתים "מסתירה" אפילו את גילי. הילדים כבר מדברים על להזמין הביתה חברים ואני משתהה קצת עם זה גם בגלל שהבית הפוך. ברו ר לי שאצטרך להתמודד עם זה וסביר שזה יקרה עם ילדים מהגן.

דינהלה1

New member
חבל להשקיע אנרגיות בהסתרה

חברות טובות יעריכו אותך בזכות עצמך,הרבה אמהות אוהבות להתעיץ האחת עם השנייה בכל מיני נושאים ודווקא הגיל וניסיון חיים יכול להוות לך יתרון. כדי להזמין חברים לילדים לא צריך שהבית יהיה מסודר כי האמהות בדרך לא מצטרפות אלא מנצלות את הזמן הפנוי שיש להן והן יגמלו לך בביקור גומלין של הילדים שלך כשהן תוכלנה ואם הילדים מסתדרים. לקבוע עם אמהות אפשר למשל בתור התחלה בגינה השכונתית אחרי הגן או אחר הצהרים. בכל גינה רואים מקבץ של אמהות שמדברות בזמן שהילדים משחקים, או בזמן שהילדים משתתפים בחוג והאמהות מחכות בחוץ. אני קובעת גם עם אמהות כשיש ימי הולדת, הילדים עסוקים בפעילות המפעיל וזו הזדמנות נהדרת לפטפט קצת ולנצל את הזמן בנועם. עם הזמן כשמכירים יותר אז כשאני מזמינה אלי הביתה קובעת שעה ויום מראש ואז אני דואגת לסדר קצת מראש לפי הצורך

שמחה111

New member
תודה על העצות המועילתו

ימכינה עצמי לקראת יצירת קשרים לעינייני הילדים. הסדר בבית מלחיץ אותי מאוד וזהו כבר נושא לדיון נוסף. שבוע טו ובהצלחה בבית החדש..

למעלה