שלום לכם

bayaniv

New member
שלום לכם

אני מחפש לרכוש כסט מחשב טוב במחיר הגיוני. תודה מראש יניב

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif יניבוש המתוק - ברוך הבא

אני מאוד שמחה שבאת סוף סוף אלינו. חיכיתי לך הרבה זמן... תיכף החבר'ה החכמים והמקסימים של הפורום יענו לך על שאלתך. אין עליהם! אלופי העולם!!!!

bayaniv

New member
תודה יקירתי על קבלת הפנים

פנומן 72

New member
מחשב טוב ללא מסך עולה בערך 2,200 ש"ח

אבל זה תלוי מה זה טוב ומה הצרכים שלך.

dify

New member
מה הצרכים שלך?

מחשב טוב זה מושג מאד מאד יחסי.... כל הזמן יוצאים דגמים חדשים שהופכים את הדגמים הקודמים לפחות נחשבים ויותר זולים, אבל זה לא אומר שהדגמים הקודמים פחות יעילים למשתמש הפשוט. לנו למשל יש שני מחשבים, האחד נקנה לפני כמעט 4 שנים, נחשב בזמן קנייתו למחשב מעולה, היום בטח כבר לא מוכרים כאלו
, ועדיין הוא לגמרי מספיק לצרכים שלנו ועושה עבודה מצויינת ואין לנו שום סיבה לחשוב אפילו להחליפו, וזה למרות שהיום אף אחד לא היה מוכר לך כזה מחשב כי זה היה נחשב מיושן וחסר ערך. אתה בטח יכול לקנות מחשב כמו שלנו יד שניה בכמה מאות שקלים... המחשב השני, לפטופ, קנינו לפני שנתיים, לפטופ שנחשב ממוצע, לא מהטובים ואפילו מהזולים יחסית, ובתור המשתמשת העיקרית בו אני יכולה להגיד לך שהוא מספיק לכל מה שאני צריכה מעל ומעבר. וגם הוא בטח היום נחשב מיושן ושווה אולי כמה מאות שקלים בודדים. כך שתכלס, אם אין לך צרכים יוצאי דופן, סביר שגם מחשב פשוט שתקנה, יספק את צרכיך בלי בעיה.

למעלה