שלום לכם..

liron162

New member
שלום לכם..

הרבה זמן לא כתבתי משהו..האמת שקצת יבש פה אני נכנסת לכאן מדי פעם.. טוב רציתי שתקשיבו רגע עברו כבר שנה וחודשיים מאז שאבא נפטר והאמת שדי טוב לי לפעמים יש רגעים של בכי ומשבר כזה.. חודש הבא יש לאחי בר מצווה ואנחנו חוגגים לו באולם אני מאוד מחכה לזה אחרי כל מה שעברתי אני צריכה איזה אירוע כזה שישחרר אותי מכל מה שהיה אבל מצד אחד אני לא יכולה לחגוג בלי אבא..זה לא הגיוני שעושים לאחי בר מצווה בלי אבא. הוא כ"כ רצה להיות בזה והוא לא זכה. אנחנו 4 ילדים במשפחה (3 בנות ובן) הוא זכה להיות בבת מצווה שלי ושל אחותי ועד שיש בר מצווה לבן הוא לא יזכה להיות בזה. איך זה הגיוני ???? אמא שלי אמרה שבטוח אחד מהדודים יקריא משהו על אבא מאוד קשה לי כשקוראים עליו משהו או שמזכירים אותו אני ישר מתחילה לבכות ואני מפחדת שזה יקרה באמצע האירוע..מה אני אעשה???

Jesse Ian

New member
היי

חצי שנה אחרי שאבא שלי נפטר הייתה חגיגת בר מצווה לבן דוד שלי. אבא שלו, הדוד שלי, ברך אותו והזכיר בברכה את אבא שלי כמובן שכולנו בכינו, וזה היה בסדר אל תפחדי, תבכי תייבשי את הדמעות ותמשיכי... כל כך הרבה דברים לא הגיוני שהם מפספסים אחרי מותם, החיים שלנו ממשיכים וזה צובט בלב לדעת שהם לא ממשיכים איתנו אז רק טבעי לחשוש לפני אירועים כאלה

לנשום1

New member
../images/Emo24.gif

היי לירון! מה שלומך?? אחי החליט להתחתן בשנת אבל של אבא זה היה אירוע טעון אבל מאוד שמח ומרגש. אבא שלך זכה להיות בבת מצוות של שתי בנותיו זה דבר משמח וחשוב לא פחות. האדם שזה יכול הכי הכי לפגוע בו זה אחיך.. לכן אני ממש מעריך אותכם על זה שאתם חוגגים לו על אף העצב והגעגוע... אני ממש שמח לשמוע שאת בתקופה יותר טובה וזה נורמאלי וחיובי לתת לעצמנו לפעמים להתפרק ולבכות! וגם בבר מצווה אל תמנעי מעצמך, לפעמים זה רק משבח את הערב... המון המון מזל טוב!

liron162

New member
הכל בסדר..איך אצלך?

קשה לי לשמוח..מצד אחד אני מאוד מחכה לזה אבל מצד שני אני לא מראה יותר מדי התלהבות מזה..בתוך תוכי אני כן מתלהבת ומחכה לזה מאוד אבל אני לא מראה את זה כלפי חוץ כי קשה לי לשמוח.. אני חושבת שאם הבר מצווה שלו הייתה בעוד כמה שנים אז אולי כן הייתי יכולה לשמוח בקלות עברו רק שנה וחודשיים וזה מעט. האירוע בעוד חודש אולי ככל שהימים יעברו ונתקרב ליום הזה אז אני אוכל לשמוח...אני מנסה לשכנע את עצמי כן לשמוח אבל אני לא מצליחה.. אפילו דודה שלי מתלהבת יותר ממני.. תודה רבה

לנשום1

New member
אני בסדר.

את יכולה להתעסק בעיסוקים כייפים שקשורים לאירוע. למשל,סתם לצאת לחפש שמלת ערב יפה או כל בגד אחר שאת אוהבת,להיות חלק מההתארגנות עם התקליטן והאולם,לחשוב עם אחיך על הזמנה מיוחדת ושונה או כל דבר מעניין אחר שעוסק באירוע ומביא מצב רוח
אני מאמין שזה ממש ישמח את אחיך ויחזק מאוד אותך!! היום את לא מבלה סתם ככה?

liron162

New member
אני חלק מההתארגנות

האירוע עוד פחות מ3 שבועות ונראלי קצת יותר טוב לי בעניין הזה..כבר הוצאנו הזמנות וסגרנו כמעט הכל..ככל שהיום הזה יתקרב יהיה לי יותר טוב :) אממ מבלה בערך..גם לפני שהוא נפטר לא הייתי בדיוק טיפוס שמבלה כל הזמן ..

למעלה