שלום לכם!

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
שלום לכם!

הרגע חזרתי מצילום לילי של אזור הרמב"ם (הוא ליד הבית של סבאסבתא שלי)... לצערי אין להם USB, אז התמונות יועלו רק ביום שבת/ראשון, ואם הייתה לי חצובה לא הייתי צריך להשעין את המצלמה על עמודים... אגב, למי שמכיר את ב"ש, מהו בערך מרחק ההליכה בין הרמב"ם לאזור קניון הנגב?
כאן השדר התורן שלכם מהדרום, בית נידח בנווה עופר, באר שבע... ובחזרה לאולפן...

kyle

New member
מדברים על איזור הרמב"ם....

בין הכביש שעובר בין שני הבניינים לבין בית הקברות שיש שם יש שטח חולי ריק לגמרי, שטוח, למישהו יש מושג על משהו שיקום שם? או שאין סיבה למשטח? ובהמשך לבנייני כיכר הרמב"ם, אם ממשיכים באותו רחוב יש בניינים בבנייה, מישהו יודע מה יהיה הגובה שלהם, אם בכלל הם יהיו גבוהים?

fireman

New member
הכל על מתחם הרמב"ם

אותו שטח חול יהיה פארק שעשועים ענק הקמתו תחל בעוד חודשים ספורים ובכן נלך מכיוון מגדלי ככר הרמב"ם לכיוון הקניון כלומר מצפון לדרום ככ"ר הרמב"ם - קומפלקס של שלושה מגדלים בגבהים של 26\13 ולא יודע כבר כמה קומות יהיה המגדל שנמצא כרגע בבניה וכבר הגיע לקומה 26 לידו יוקם פרוייקט מנהטן סיטי סנטר, שני מגדלים של 14 קומות ממש מאחורי המגדל הבנוי והמאוכלס של ככר הרמב"ם מוקם פרוייקט שנקרא פנינת הרמב"ם אם אינני טועה שלושה מגדלים של 9 קומות כ"א לידם נבנה םרוייקט נוסף של הקבלן עמרם אזולאי מדובר ב4 מגדלים של 7 או 9 קומות, אני לא סגור על זה לגבי המרחק בין ככר הרמב"ם לקניון הנגב....מבחינה עקרונית אם תעמוד על שדרות טוביהו תוכל לראות את מגדל הקניון מדובר במספר דקות הליכה, לא רציני בכלל, אתה יכול להגיע למרכז העיר בלי שום בעיה, שם יש כבר המון מה לצלם

mr. man

New member
איפה פארק שעשועים?

ב"מגרש כדורגל" הזה שיש שם? ליד הבית קברות? שישאירו שם מקום לעשות על האש - זה המקום הקבוע שלנו :)

kyle

New member
../images/Emo6.gifבאסה...

עכשיו תצטרכו לשרות איזו נדנדה... חחחחחחחח

למעלה