שלום לכם איך שורדים?
S senhadrin New member 27/12/09 #4 אלוקים אחרים??ה' ירחם מה זה דת חדשה???? הדברה הראשונה אומרת,''לא יהיה לך אלוקים אחרים על פני'' שמע ישארל ה' אלוהינו ה' אחד
אלוקים אחרים??ה' ירחם מה זה דת חדשה???? הדברה הראשונה אומרת,''לא יהיה לך אלוקים אחרים על פני'' שמע ישארל ה' אלוהינו ה' אחד
S senhadrin New member 27/12/09 #8 מה בראש שלי? אני לא מצליח להבין מה עובר לך בראש,כאשר אתה זורק כאן מילים כגון,אלוהים אחרים? ועוד שכל מאמין הוא חולה פסיכי?! בוא פשוט נדבר ללא דברי הבל ושטות אתה מסוגל?
מה בראש שלי? אני לא מצליח להבין מה עובר לך בראש,כאשר אתה זורק כאן מילים כגון,אלוהים אחרים? ועוד שכל מאמין הוא חולה פסיכי?! בוא פשוט נדבר ללא דברי הבל ושטות אתה מסוגל?
צ צמא אלוהים New member 27/12/09 #9 תשאל ואני יסביר אלוהים אחרים זו מליצה רבת משמעויות לא אמרתי שכל מאמין פסיכי רק הצבעתי על אלו שמציעים לחני הצעות מגונות שזה בא מהאטימות שחונכו עליה
תשאל ואני יסביר אלוהים אחרים זו מליצה רבת משמעויות לא אמרתי שכל מאמין פסיכי רק הצבעתי על אלו שמציעים לחני הצעות מגונות שזה בא מהאטימות שחונכו עליה
S senhadrin New member 27/12/09 #10 אני בטוח שזה היה חילוני מטורף מאין לך לדעת שזה היה אדם דתי ,הוא גילה לך במסר?????????