שלום לכם !

limor 2

New member
שלום לכם !

אני בת 26 וסובלת בזמן האחרון כל 3 חודשים מדלקת גרון קשה - אך ויראלית. אני מעוניינת לחזק את המערכת החיסונית ואת עצמי, אבל אני מעדיפה כרגע ללא מגע - כלומר לא מסג´ם, רפלקסולוגיה וכו´. האם יש עוד משהו שיכול עזור לי ? תודה !

ומה עם דיקור?

אכן עולה מהכתוב צורך חזק בחיזוק מערכת החיסון, ישנם תוספי מזון רבים המומלצים לחיזוק הגוף - ויטמין C אבץ פיקולינט, אסטרולה,אכינציאה, אסטרגלוס, ליקורש, פקעות ורדים ויטמין B6 ועוד. ממולץ לגשת למטפל שיבנה לך פורמולה מתאימה. אני מאמינה שהקינסולוגיות שלנו יתנו לך כיווני מחשבה אחרים על דלקות בגרון.. ערב טוב יעל

limor 2

New member
סליחה על הבורות

אבל איך מוצאים מטפל ? אין לי מישהו שימליץ לי ? ובאיזה תחום ?יש כ"כ הרבה ! מי אלו הקינסולוגיות, משתתפות בפורום ? באמת אשמח לשמוע את עצתם ! ומה עם הומאופטיה ?זה יכול לעזור במקרה שלי ?

myofer

New member
חיפשתי ומצאתי ../images/Emo13.gif

גם אני שאלתי ולא ענו לי(כנראה נמאס להם לענות על שאלות של כאלה שלא מבינים כלום ושואלים שאלות שנשאלו בעבר), אז עשיתי חיפוש מתקדם וזה מה שמצאתי: לינק

דווקא לא נמאס לנו ..

אם כי לא מזיק לחפש לפני ששואלים.. לא קיבלת תשובה , כי לא היינו בפורום , כשנכנסתי ראיתי שמאיה כבר הפנתה אותך למאמר בנושא. יום טוב יעל

בעיות גרון

אולי את יכולה ללכת לטיפול אצל מטפל שחולש על כמה תחומים, ואני מניח שיש יותר מאחד בין משתתפי הפורום הזה, אני יכול להמליץ על עצמי אך זה לא נשמע טוב (בעיקר כי אני לא אוהב לשבח את עצמי, אך את יכולה לבוא לביקור ראשון, להתרשם ולהחליט). שאלה: למה את לא רוצה שום סוג של טיפול במגע? הומאופטיה יכולה לעזור, אך לפי המעט נתונים שיש לי, הייתי ממליץ על טיפול של צמחי מרפא ושמנים אתריים, זהו טיפול יעיל וללא מגע. מאחל לך רפואה שלמה.

שלום לימור

ניתן לטפל בדלקת גרון ולחזק מע´ חיסון בקלות ע"י צמחי מרפא ושמנים אטרים בלקיחה פנימית. לצערי לא אוכל לתת לך המלצה על המוצרים מסוימים כי טיפול כזה דורש התאמה אישית. כדאי לך ללכת למטפל שיתן לך מוצרים מתאימים

למעלה