שלום לכם

seeyou

New member
אלפי שנים הקמת משפחה היה כינור ראשון

כשהאינטימיות ניגנה כינור שני. נכון,בהרבה מקרים צורת ההתקשרות מראש לא התבססה על רגשות ואהבה. אם יש כאלו שחושבים שנשואים המתחילים ב"אינטימיות" ככינור ראשון אז לדעתי הוא טוע. אהבה הורמונאלית לא מחזיקה מעמד יותר. צורת התקשרות אינטרסנטית חומרית פרופר יכולה לתפקד לא רע אם שני הצדדים "צמודים" לכללי ההתקשרות הראשונית האינטימיות או אהבה זה גם חלק מההתקשרות אינטרסנטית חומרית
פרופר
ברגע שהגבר או אישה לא מספקים את הסחורה(חומר) האינטימיות נעלמת.

I C E M A N 7

New member
מסכים

התכוונתי לומר שצורת ההתקשרות המסויימת הזאת מכילה סיכונים, שאחד מהם הוא נסיגה של האישה מההתחייבות הראשונית. ולכן הבעיה בה ולא באחד הצדדים. אם אינטימיות הייתה חלק מבסיס העסקה (אפילו אם רק כינור שני), אז היה עוד צ'אנס לעבוד על זה. אני גם חושב שצורת ההתקשרות הזאת יכולה לתפקד לא רע בתנאים אופטימליים (שני צדדים יציבים וממושמעים [ועדיף שלאישה לא תהיה אמא מנווטת עם בסיס קליטה במדינה אחרת שלא חתומה על הסכם האג {אם אתה מבין למה אני מתכוון}]
)

seeyou

New member
תרשה לי להוסיף פרט חשוב-"כבוד הדדי"

בלי מכות תחת לחגורה בלי קללות או זיבולי פה גם במצבים רגישים. נסיגה של האישה מההתחייבות הראשונית? אם גבר תתנהג בכבוד כלפיה וגם יספק חלק מהצרכים הביולוגים שלה אז השותפות תחזיק מעמד יפה-לפעמים הרבה יותר יפה מהקשרים בנבנים מאינטימיות מעמיקה.. ברור שאף אחד לא יכול להבטיח שלא יהיו טלטלות כמו בים סוער. . הערה בקשר ל"בכבוד כלפיה" גם כלפי זונה יש להתנהג בכבוד. היא יודעת מה שהיא-הקליאנט יודע אבל היא תרגיש מושפלת אם הקליאנט יגיד לה "זונה".זה מעליב אותה. לא המעשה שלה כמה המילה. למילים יש משקל כבד בחיים שלנו

פלא68

New member
קודם כל תודה על התשובות.

קראתי את כולן, יש דברים מדוייקים ויש פחות. להבנתי חלק מהדברים לא הסברתי כהלכה, וחלק כן. אבל בכול מקרה תודה לכול מי שהקדיש מזמנו להסבר על הנושא וחלק עימי את דעתו. לי דווקה הייתה מחשבה לנסות לתקן, אולי אני מספר כך לעצמי ? , אבל המצב בבית ממשיך להתדרדר, ולמרות שאני בד"כ מאשים את עצמי בכול בעיה שהי - קשה לי לראות את עצמי כאשם הבלעדי. ואם סיפור השואב לא ברור - היא קנתה שואב אבק שהוא התמלא היא התקשרה שהקנה חדש בדרך הבייתה - כי הוא לא עובד - כל מה שהיה צרילך לעושות היה לרוקן את הפילטר !!! אז באתי ורוקנתי, וזה היה לילה - אז היא ביקשה שהתחיל לשאוב מתחת לתנור או משהו שכזה - זה היה פשוט הזוי, ומה שהיה הזוי זה שהיא הייתה כל כך אדישה לשואב - למה ? שאלה שאני לא הפתרון לה. ושלא יה הספק - אני יודע שצריך לחתוך. וזה כל כך עצוב. נכון אני לא מנקה וכו, אבל מידי יום אני צובר דברים על הילדות, לוקח אותן למקומות, עושה איתן דברים וכו... נכון אני לא מנקה את הבית, אבל עם הילדות אני עושה המון דברים, הרבה יותר ממנה. וזהו, צריך לצאת לדרך בחוץ וזה מפחיד.

czar

New member
המון קישקושיאדה

החלטת לסגור את העסק, ואתה בא לקבל חיזוקים? תלך אליה הרי והיא תתפרק לך מול הפנים ואתה תתמוסס כמו חמאה וכך הלאה והלאה. אם אתה רוצה לחתוך, מידי ולא למשוך אבל אל תבוא לכאן עם סיפורי פוגי. כן, אם הכסף סטטי, לא פתחת וסגרת ולא הוספת או גרעת ומקורו טרם הזוגיות, אין לסכום כל קשר לזוגיות אבל בפני שופט לעינייני משפחה, לטעמי זה יקבל משקל במזונות. מה זה הסכם הורות לא תקף לדעתה/ך בלה בלה....המון ערפל שוהה על הסיפור.

למעלה