שלום לכם : )

שלום לכם : )

אני ממש חייבת עזרה ממכם. כבר דיי הרבה זמן זה שאני נתקלת בצרופי מספרים 222,000,555,11:11,17:17,12:12,22:22 וכו' מה זה אומר לדעתכם? ההסבר הנפוץ שאני נתקלתי בו שזה מלאכים. מה אתם אומרים?

קודם כל רותי איך את מרגישה?

מקווה שיותר טוב ,דואגת לך 3> ומקווה שתרגישי מצוין אישה יקרה. נכון שכל שלה של מספרים מסמלת משהו אבל מה עם מספרים כפולים כמו 11:11,12:12,13:13,22:22 גם אותם אני רואה קבועה. לפי מה שהבנתי זה מלאכים או מדריכים מנסים לדבר איתי אבל מצד שני אמרו לי שזה יכולים להיות חוצנים או שזה סימנים מהיקום. אני דיי מבולבלת..וקצת פוחדת..אולי זה באמת חוצן? לא יודעת איך להתמודד עם הישויות האלו. ועוד משהו..אתמול רציתי להתחיל לנסות לתקשר ועשיתי מדיטציה..אני עושה עם עיניים עצומות ובחושך ואיכשהו בקצה אחת העיניים ראיתי כאילו קצת אור והרגשתי תחושה חזקה של רטט נעים בכל הגוף. אחרי שסיימתי עם המדיטציה לכמה דקות המוח שלי היה כאילו כבד כזה והאוזניים היו כאילו סתומות לי והיה מין צלצול כזה באוזניים. מה זה אומר? ועוד משהו וסליחה שאני מציפה בשאלות אבל איך אני יכולה להיות קשובה יותר לכל מי רמזים והדרכות שאני מקבלת מאדוני/הדרכה/היקום אני באמת מנסה להיות קשובה ולהבין אבל אני מפספסת דברים מסוימים כנראה. הרי כמו שאמרת את ורבים אחרים אין דבר כזה צירוף מקרים. ואגב זה לא רק לרותי כולם מוזמנים לענות ולדבר איתי על הנושא : )

רותי 11

New member
מתוקה- למה את מכניסה

פחד בסימנים שנשלחים אליייך? אכן אלה סימנים שמגיעים מההדרכות או מהנשמה שלנו ככה שעלייך להסיר פחד. לגבי השאלה השנייה שלך כשאמרת שראית אור באיזה צד זה היה? ימין או שמאל? לא נורא אם את מפספסת מה שלוכד את עינייך זה מה שנכון לך באותו רגע אל תחשבי שאת מפספסת, כי אז את באמת תפספסי, את לחוצה מדי בגלל זה את צריכה לקבל את הדברים בצורה זורמת ולא בלחץ. אני מחכה לתשובה שלך לגבי מה שחווית בזמן המדיטציה.

שלום לך רותי יקרה

האור שראתי לפי מה שזכור לי היה מצד שמאל : ) זה היה חוויה נורא מעניינת מעניין לי נורא מה היה האור הזה. כי הכל היה חשוך והעיניים היו עצומות . ועוד כמה שאלות שרציתי לדעת. הנשמה שלנו בוחרת מסלול מראש והיא חייבת גם לעבור תיקונים וללמוד לקחים אז איך זה שיש לנו בחירה חופשית ושנגיד בעזרת מחשבה אפשר ליצור מציאות? הרי הכל אנחנו בחרנו כבר מראש. ועוד שאלה זה אם אלוהים לא מעניש ולא נותן פרסים (תקני אותי אם אני טועה) אז מה תגידי על החוק של היקום שאומר שהכל חוזר אליך-זאת אומרת שאם עשית רע אז קבל רע ואם עשית טוב אז קבל טוב בשלב מסוים. איך אפשר לקרוא לזה אם לא עונש ופרס? וגם בסר הסוד אמרו שהכל בא ממחשבה..אם ככה אם בן אדם עשה דבר רע והרע חוזר אליו אז בעצם הוא משך את זה או שזה קרה לו בגלל שהוא בשלב מסוים עשה רע לאחר? זה כזה מבלבל..אולי תעשי לי קצת סדר בדברים. אגב רותי האם פינת התקשור עוד תחזור לפורום? תרגישי טוב מקסימה

רותי 11

New member
PhantomOfTheOpera יקרה

האור שראית זה כנראה האור של ההדרכה שלך את ההדרכות שלנו אנחנו רואים/חשים בצד שמאל לכן שאלתי אותך באיזה צד זה היה. חוק מספר אחד ביקום הוא "דומה מושך דומה" ולכן אם תעשי רע תקבלי בחזרה זה לא קשור אליו, זה קשור אליו במידה מסויימת כי הוא קבע את החוקים האלה, אבל עונשים ופרסים אלה הםה מושגים ארציים לחלוטין, שם לא רואים את הדברים ככה, הכל עניין של למידה להבין שמה שאני חושב או יוצר בהתאם לכך אני מקבל. הרע שחוזר אלינו זה בגלל מחשבה רעה ולא בגלל שעשינו רע למישהו אחר. הכל מתחיל ונגמר במחשבות אמונות ורגשות שלנו. פינת התקשור תחזור אבל אל נראה לי שזה יהיה בחודש הקרוב

אני מעוניין גם לדעת את זה

אני גם חשבתי על השאלה של פנטום האופרה, איך זה מסתדר יחד? והנה השאלה שלה: הנשמה שלנו בוחרת מסלול מראש והיא חייבת גם לעבור תיקונים וללמוד לקחים אז איך זה שיש לנו בחירה חופשית ושנגיד בעזרת מחשבה אפשר ליצור מציאות? הרי הכל אנחנו בחרנו כבר מראש." אפשר לעשות סדר בראש עם העניין הזה?

רותי 11

New member
נכון שהנשמה בוחרת מראש את המסלול

אבל... ראשית היא בוחרת את רובו של המסלול יש חלונות מסויימים שנשארים פתוחים להחלטתנו. שנית, היא בוחרת מגוון רחב של פוטנציאלים, זה לא מסלול אחד וזהו, וזה דבר מאוד גמיש. כמובן שהדבר הכי חשוב הוא שאנחנו מגיעים לכאן עם שיכחה אנחנו לא מגיעים לכאן עם ידיעה ברורה מה עלינו לעשות ואיך לעשות, אלה הם דברים שאנחנו למדים לבד, ואם אנחנו לדוגמא נסטה קצת מהמסלול אבל זה ישרת את הנשמה אז בהחלט זה מבורך, יש המון טוויסטים בעלילה, הנשמה שלנו היא גם סלחנית זה לא כמו שנשמע לא הלכת בדרך שקבעתי תקבל עונש, היא תנסה בכל דרך אפשרית להאיר את דרכנו, כמובן שיש מטרה ואת הדרך אנחנו יכולים לקבוע יש לנו המון חופש בחירה באמצע, רק שהבחירה שלנו הרבה פעמים בעצם אם לעשות את זה קל יותר או קשה יותר.

מממ...תודה רבה! זה נותן לי הבנה נוספת, ואם אפ

ואם אפשר עוד משהו: אז אני יכול להבין מכל זה, שגם אם אני שכחתי את מה שחבוי בנשמתי, הנשמה שלי מובילה את הדברים שנקבעו בדרך שלה? כלומר, זה לא משנה מה אני יעשה בחיים, ובמה אני יבחר, אני יגיע למטרה, שלשמה הנשמה קבעה לי? אה ועוד משהו קטן: יש משהו ספציפי שנבחר לנו כמטרה? ובמה זה מתבטא? כי אני שמעתי מאנשים, שהמטרה הבסיסית שלנו היא להגיע ולהתקרב לבורא... או שיש לנשמה גם את הקביעות האחרות שלה? תודה!

רותי 11

New member
Only4Love האחד היקר

לא בהכרח תגיע לבסוף למטרה עצמה, או לאחת המטרות ועובדה היא שיש הרבה אנשים שמתים ממחלות, לכן חשוב לשים לב לסימנים שהם בדרך כלל מתבטאים ב"צירופי מקרים". לכל אדם יש את המסלול שלו ואת המטרות שלו, לא כולם בחרו באותה מטרה להתקרב לבורא זה מעולה והלוואי שכולם היו עושים זאת, ואין כוונתי היא לחזור בתשובה, אלא להאמין בו שהוא קיים ושהוא רוצה בטובתנו בלבד.

God Was Here

New member
..

זה כבר עניין של אמונה, אני אישית לא מאמין במסלול שנקבע מראש אבל אני כן מאמין במלאכים.. בעיקר בתקופה האחרונה שאני רואה הרבה פעמים בשעון צירופים של מספרים כמו: 11:11 , 17:17 , 22:22 קרה לי מקרה שהסתכלתי בשעון והופיעה 10:10, בפעם השנייה שהסתכלתי היה 11:11 ובפעם השלישית היה 12:12, אני חייב לציין שלא חשבתי על הנושא הזה בכלל ולא על צירופי מספרים, הסתכלתי בשעון באופן ספונטני

GMjoy

New member
איך זה קשור לנושא?

צירופי מספרים והדרך בחיים לא קשורים, לדעתי. אני מרבה לראות את המספרים הכפולים, ואני כל פעם מנחש מה זה יכול להיות בתור מסר. מה שפחות או יותר גיליתי, זה שכמה שיותר אני חוזר למסלול - המסלול בו אני לחלוטין מרגיש טוב עם מה שקורה סביבי וכו'...שם קורה יום-ביומו - שאני רואה את צירופי המספרים :) לגבי הדרך שנקבעת, אז אני לא יכול כמעט ולהתווכח - אין לי הרבה ידע בזה - ולא חושב שלהרבה יש אותו במדוייק. האנושות מגלה דברים מסויימים, וכל אחד בידע שלו מסתפק, אבל ישנם גם דברים שאנחנו לא מגיעים אליהם, וזה, לדעתי, מסוג הדברים שנשארים חסומים מאיתנו אצל הבורא - המקור האחד והיחיד שממנו הגענו :) אני מאמין כדבריי רותי, שהדרך נקבעת אצלנו, אני גם מאמין שישנם חלונות פתוחים לבחירה - אנחנו הרי בוחרים את ההחלטות שלנו - והתוצאות מגיעות בשלב כלשהו. אבל אפשר לשלב בדברים - וזה נוגע גם באמונה. אדם יכול להאמין שנקבע אצלו, ולהאמין שהגורל רוצה אותו אדם מוצלח, עשיר, בריא, מלא שפע וכו'... האמונה תעבוד אצלו בצורה נהדרת - בין זו אמונה בגורל או בסוד, או בכל דבר אחר...

רותי 11

New member
בסופו של דבר אחד הדברים החשובים באמת

זה להיות קשוב ללב, ככה אנחנו נסלול את הדרך שלנו בצורה בטוחה וחלקה יותר להיות ער לסימנים שנשלחים אלינו.

למעלה