שלום לכם

שלום לכם

מקווה שתוכלו לעזור... מזה חודש אני סובלת מכאבי ראש בצד ימין...מעל הרקה..כאב עמום שמורגש רק כאשר עושים תנועה חדה בראש...הכאב הוא יומיומי ... ברקע סובלת ממגרנות .... בבדיקה נוירולוגית הרופאה חושבת שזה נובע מלחץ בצוואר.....וקיבלתי כדורי אתופן 400 מ"ג כדור פעמיים ביום..ל-10 ימים..לוקחת כבר היום החמישי ואין שיפור....במידה ולא יהיה שיפור היא רוצה שאני אקח איזה כדור נגד דיכאון שעוזר למניעת כאבי ראש ומיגרנות....זה כבר מתחיל להפריע לי .....גם הרעיון של לקחת אתופן מפריע לי אבל אין לי כרגע משהו אחר לעשות.... מנסה להבין למה יש את כאבי הראש...לא בדיכאון ולא בלחץ עד כדי כאב ראש..... אשמח לתשובות או כיוון... תודה

0 אור 0

New member
כיוון

הכיוון שאני מציעה הוא טיפול מגע- תנועה-יציבה כהתחלה, משולב או להשלים לאחר מכן בטיפול יותר הוליסטי וכולל כגון רפלקסולוגיה או רפואה סינית. זאת מתוך כוונה להפחית בהדרגה עד להפסקה את לקיחת הכדורים (אם כי אני אישית עשיתי זאת בשיטת של גמילה בבת אחת). לגבי טיפול מגע, יש מספר שיטות שיכולות לבחון את הבעיה שגורמת ללחץ בצואר כגון טיונה, עיסוי רפואי, אלכסנדר, גרינברג.

כאבי ראש

היי זק המקורית, התופעה של כאב ראש המקרין מהצוואר מוכרת, נפוצה וניתן לטפל בה היטב באמצעות הרפואה הסינית כמו כן, ייתכן שהמיגרנה וכאבי הראש נובעים מהצוואר מקורם באותה הדיסהרמוניה ולא בהכרח מדובר במצב סבוך ולכן אל ייאוש! אשמח לעמוד לרשותך לפרטים ושאלות נוספות אורי אלישר Dip.Ac מומחה לרפואה סינית ושיאצו מנהל מקצועי ומטפל ראשי במרכז נועה לרפואה משלימה פארק המדע נס- ציונה 1700-70-40-71 www.noacenter.co.il

כיוונים

שלום זק אני מסכימה איתך בהחלט שהטיפול שאת מקבלת כרגע ושאת עתידה לקבל אם תמשיכי, איננו הטיפול הנכון והנבון. אם הכאב אכן נובע מלחץ בצוואר, הטיפול היעיל יהיה -שיחרור הלחץ מהצוואר. את זה אפשר לעשות מצוין בכל אחת משיטות המגע הרציניות או שילוב שלהן (שיאצו עם דיקור וכד') אבל בהתייסות רחבה יותר צריך להבין את הרקע שך המיגרנות ואת הרקע שהביא לכאב הראש. את זה אפשר לעשות בהומאופתיה (ובטח גם בגישות אחרות שאינני מומחית בהן). אלה הכיוונים שיש לי וככל שתקדימי כן ייטב. כל טוב עירית

תודה על התשובות והכיוון

על כל הטיפולים שמעתי לא שמעתי ואשמח להבין מה זה אלכסנדר גרינברג... אשמח לקבל המלצות על מטפלים... ושוב תודה על ההתיחסות אולי כדאי להוסיף ולציין שמכיוון שאני חולה באנדומטריוזיס אני לוקחת גלולות באופן רציף ללא הפסקה לווסת....הגלולות מונעות ווסת שגרמה למחלה אצלי להתפשט בגוף.

0 אור 0

New member
הנה מה שויקיפדיה אומרת

חיפוש קצר בגוגל יניב הסברים נוספים ומגוונים אישית לא התנסיתי באלכסנדר אם כי שמעתי המון המלצות בגרינברג התנסיתי ועם תוצאות מצויינות

שאלה

האם את נועלת לסתות או חורקת שיניים? אם כן, ייתכן מאוד וזאת הסיבה לכאבים שאת חווה. במקרה כזה ממליצה לפנות לרופא שיניים שמתמחה בפה ולסת (אם תרצי, יש לי להמליץ). אישית, במקרים כאלו אני מטפלת בטכניקה שנקראת RESET שמיועדת לטיפול בחריקת שיניים ונעילת לסתות. רק בריאות. יעל

למעלה