שלום לכם.

Motty1

New member
שלום לכם.

קרה לי הרבה פעמים, גם בלי שידעתי דבר על "חלומות צלולים" שהמשכתי לישון בבוקר - אחרי שהתעוררתי. וחוויתי חלומות ארוכים בידיעה ברורה שאני חולם. הייתי במצב של נים ולא נים, והתעוררתי באמצע חלום, ידעתי שזה חלום, אך זה היה כל כך כיף - לכן הכרחתי את עצמי להמשיך לחלום אותו. האם יש קשר בין זה לבין חלומות צלולים?

LucidGuess

New member
כמובן שיש קשר

אם ידעת שאתה חולם בזמן שהחלום התרחש אז זה כמובן חלום צלול. כשהבנת שאתה חולם האם ניסית לישלוט בחלום? לשנות את התרחשות העניינים? ללכת למקומות שבא לך ולבחון דברים מקרוב? האם אתה מכיר כבר את השיטות להגברת צלילות בזמן חלום צלול ( שיטת הסיחרור, שיפשוף כפות הידיים, וכו´... )?? האם ניסית לעוף מעל איזו עיר, לעשות סקס עם איזו יפייפיה, או לעשות דברים מיוחדים אחרים אחרי שהבנת שאתה חולם? או שסתם זרמת לך עם החלום כמו שהוא ולא ניסיתי כלום? LucidGuess

Motty1

New member
לא. לא ידעתי מכל הדברים האלה

חלמתי שמצאתי שיטה לרחף באוויר. היא היתה מאוד פשוטה, עולים על מספר מדרגות קופצים לאוויר עם תנופה קדימה, וגולשים לאט לאט לרצפה תוך כדי טיסה מהירה מאוד קדימה. לאחר מספר אימונים הצלחתי לטוס כך מרחקים ארוכים מאוד (כ100 מטר) במדרכות הרחובות. אנשים הסתכלו עלי המומים - והיה ממש כיף. בשלב מסוים הבנתי שזה מטופש מכדי להיות אמיתי - ומדובר בעצם בחלום. אבל היה מדי כיף מלהתעורר לכן המשכתי לחלום ולהנות מכל רגע. אבל ממש לא הצלחתי ולא ידעתי שאני יכול לשלוט בחלום ובתסריט.

LUCID DREAM

New member
טוב - עכשיו אתה יודע...../images/Emo70.gif

אני (בד"כ) לא משנה את מהלך החלום הצלול שלי - כי אני תמיד "מתה" לדעת מה יקרה בהמשך - כי (משום מה) כ להחצלולים שלי מעניינים...
אבל, החצלולים היחידים שאני משנה הם סיוטים
... - כי (בערך) 95% מהסיוטים שלי - הם חלומות צלולים...

דנה^^

New member
איך אפשר..?

אולי השאלה שלי נשמעת מוזרה אבל אני לא מבינה איך אפשר לא לשנות את החלום? ז"א כל פעולה שאת עושה מהרגע שאת יודעת שזה חלום מושפעת גם מאותה הידיעה ככה שכן משהו אולי השתנה.. לא יודעת.. אפשר הסבר קטנטן?

כן.. לא..

חלום צלול .. פשוטו כמשמעו.. "הוא היה צלול כשמש/כמים" מכיר את המשפט? בחלום הצלול אתה רואה בדיוק כפי ש"בחיים האמיתיים" וגם שומע כמובן.. אך ליפני שתנסה חלומות צלולים תחשוב.. מה יעזור לך חלום צלול כשאתה לא מסוגל לזכור אותו?? או מה יעזור לך חלום צלול.. כשאתה לא יכול לישלוט בו?? ישנם שיטות לבדיקות של: העם זה חלום או מציאות .. לדוגמית קטנה.. אני הכי אוהב את שיטת השעון ובדיקה של חפצים. בו זמנית, לי שעון אך אני בודק מה השעה בכל זאת.. אם יש שעון זהו חלום ולביטחון, אם השעה מישצנה בהסתכלות השנייה.. זהו בטוח חלום.. יש שיטות גם לזכירת החלומות, בהדרגה כמובן.. לדוגמא: יומן חלומות.. ודרך אגב בקשר לתוכן החלום, זה מה שאני עושה, מנסה לעוף, וכמה שאתה יותר מודע לכך שאתה חולם (יחסית ל"חיים") אז יהיה לך יותר קשה לעוף.. בהצלחה..

SMOLANIT1

New member
אצלי זה לא ככה....

אתמול חלמתי שאני עושה בדיקת מציאות, אבל מרוב שאני רגילה לעשות אותה כשאני לא ישנה, אז גם חלמתי שבדיקת המציאות הראתה שאני במציאות.... קרה למישהו פעם?

Real Dream

New member
אז את לא עושה אותן נכון.

את ממהרת מדי לקבוע שאת לא חולמת - במקום לקחת את הזמן, לבחון את הכל טוב-טוב, ממש לשכנע את עצמך שאת לא חולמת.

SMOLANIT1

New member
יכול להיות...

איזה שיטה לבדיקת מציאות הכי טובה? אני בד"כ עושה את הבדיקה עם השעון.

Brurya

New member
זה מזכיר לי...

שלפני בערך שבועיים היינו בכיתה ופתאום הגיע לכיתה שלנו שוטר וזה היה כזה מצב הזוי אז אני וחברה שלי התחלנו לעשות כל מיני בדיקות מציאות, זרקנו דברים באוויר והסתכלנו על הלוח ועל שעונים וזאת עדיין הייתה מציאות... :) מוזר שמרוב הבדיקות האלה אני כבר לא מבדילה בין חלומות למציאות בגלל שרוב החלומות שלי הם ממש ממש אמיתיים ואני בטוחה שהם מציאות.. חוץ מכשהם צלולים ואז אני בטוחה שהם לא מציאות... סתם נזכרתי בזה הרגע... :) ביי ביי לכם ברוריה

Variety

New member
לצאת מהרוטינה

היי, מה שאת צריכה לעשות, זה כשאת עושה את הבדיקת מציאות - לעצור, להעמיק במחשבה שזה אולי כן חלום. לנסות לשנות משהו, ובאמת לפקפק בהיותך נמצאת במציאות. אם את הצלחת לעשות בדיקת מציאות בחלום, זה מעולה מאוד! עכשיו תשפרי את הריכוז שלך והצלילות במציאות. כפי הנראה, גם במציאות, את לא היכ צלולה בבדיקות מציאות :)

למעלה