שלום לכם...

שירליחצ

New member
שחיילים דתיים לא מאמינים באלוהים?????????????

וחושבים ש"כוחי ועוצם ידי"???? זה שטות.

toxic2004

New member
מאמינים אבל שמעי את הרבנים

שעשו מהצבא "אלוקים" להבדיל. עשו מהצבא כ"כ קדושה וטהרה שאפשר לחשוב שחלילה אלוקים לא מגן עלינו.

שירליחצ

New member
עצוב לי שאתה מדבר ככה

אף רב לא עשה מהצבא אלוהים.. אני בכלל לא מבינה על מה אתה מדבר. ואני מדברת מבפנים. שיש לי אבא ובני דודים שהיו בצבא, ואתה יודע מה? להפך. כשאתה בצבא בזמן לחימה אתה מרגיש פי 100 את הקב"ה שמגן עלייך ושומר עלייך . אתה אשכרה מרגיש מזה "גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע כי אתה עימדי"!!! אתה שמעת על רועי קליין!? רועי שראה רימון שנזרק לחדר סגור וידע שיש לו 3 שניות . הוא היה יכול לברוח ולהפקיר את כל החיילים שהיו בחדר ולא ראו את הרימון. והוא החליט למות על קידוש ה' הוא צעק "שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד" וקפץ על הרימון כשהוא מציל את האחרים. אני בכלל לא מבינה איך אתה יכול להגיד דבר כזה.. שחיילים שרואים ניסים יום יום יחשבו ש"כוחי ועוצם ידי".. ואני לא קולטת איך אתה מעיז לקטרג ככה על עם ישראל הקדושים שעושים שליחות כזו??? (כן, גם החילונים) זה מה שיש לי להגיד, אם תסכים ואם לא

היתי מוריד לך את כל מה שכתבת ..אך

אני עיפתי..חכי מחר..חח את עוד תתחרדי...תזכרי אותי!.,אז א`כ אני אתיחס רק לענין של הצבא..תראי לחרדים לא היה שום בעיה לשרת..במידה והיה באמת צורך..אך לצערנו צה``ל..הוא ממש לא עולה לקטריונים..של החרדים..אין באוכל,ואין בצניעות..אני רוצה לראות את צה``ל מסתדר,עם כל הכשרויות שיש היום בציבור החרדי..פיי,הוא לא יעמוד בזה..יש לך את הליטאים..יש לך את הספרדים שגם אצלם יש חילקוי כשרוית..חסידים..בקיצר סבטוחה,..אני עיפתי..אז קצרתי..אז שיהיה לי כוח אני יכתוב עוד

שירליחצ

New member
בשמחה רבה...

אני מתחילה לכסוס ציפורניים כבר מעכשיו (-; בכולופן אל תחשוב שאתה מחדש לי עם הקלישאה הזו של "צה"ל לא צריך אותנו", כי כבר ענו לי את זה לפנייך... יאלה לילה טוב גם אני יוצאת עכשיו...

sarati

New member
גם לי יש המון לומר בנושא

חכו לבוקר... ותודה על קבלת הפנים... כיף איתכם. אפשר להשאר?? למרות שאני לא הולכת עם שטריימל (אפילו לא בשבת...)?

toxic2004

New member
אפשר

עם פאה
ברוכה הבאה.

sarati

New member
קמתי במצב רוח לוחמני...

קודם כל, למקרה שלא שמעת, יש עניין כזה שנקרא "נחל חרדי", מיועד בדיוק לחבר'ה כמוך, שומרים תורה ומצוות, אני מכירה לפחות 20 אנשים ששרתו שם, כולם דתיים לא פחות ממך. מי שבאמת רוצה... עזוב אותך מתרוצים. הייתי רוצה לשמוע את כל מה שיש לך בנידון, אז קדימה... ותזהר, כמו שאמרתי - אני לוחמנית הבוקר...

19אריאל

New member
כמה לוחמנית שתנסי להיות...

עוד נפתח היום שירשור בנושא הזה... החבר`ה הפלפלים שלנו עם השטריימל והמעיל (באמת יש פה כאלה? לא נראה לי...) כבר יסבירו לך טוב מאוד את ההשקפה שלנו לגבי הצבא. זה יהיה מעניין . עוד שאלה קטנה, אם את כזאת לוחמנית מה את עושה פה?! עופי לסיירת מטכ``ל!!! חחחחחח אמרת צבא לא? נאה דורש נאה מקיים...

sarati

New member
יודע מה זה תומך לחימה?

אני על תקן תומכת, יש לי בערך 10 חברים בצבא, 2 אחים... כשהתחתנתי בעלי היה בצבא, שנה וחצי הייתי לבד... אבא שלי אומר: אשת חייל כחייל... לא יודעת אם הייתי עושה צבא, אבל לא היתה לי האופציה בכלל כי התחתנתי צעירה (בגיל 16 וחצי...) ביום חמישי בעלי יוצא למילואים... בקיצור, תיזהרו, צבא זה נושא רגיש אצלי, עברתי מאות ויכוחים בנושא, אני מתורגלת...

sarati

New member
יודע מה זה תומך לחימה?

אני על תקן תומכת, יש לי בערך 10 חברים בצבא, 2 אחים... כשהתחתנתי בעלי היה בצבא, שנה וחצי הייתי לבד... אבא שלי אומר: אשת חייל כחייל... לא יודעת אם הייתי עושה צבא, אבל לא היתה לי האופציה בכלל כי התחתנתי צעירה (בגיל 16 וחצי...) ביום חמישי בעלי יוצא למילואים... בקיצור, תיזהרו, צבא זה נושא רגיש אצלי, עברתי מאות ויכוחים בנושא, אני מתורגלת...

sarati

New member
יודע מה זה תומך לחימה?

למעלה