שלום לכם!

plomphy

New member
שלום לכם!

יש לי נייד של דל, אינספיירון לא זוכרת איזה, שקניתי לפני כשנתיים- שלוש בארה"ב. לפני כמה ימים הוא שבק חיים, ואני לא מצליחה לתפוס בטלפון את (נראה לי ככה קוראים לזה) יעל פתרונות משולבים (?) מספר שאותו קיבלתי דרך המערכת לניתוב שיחות של דל בארץ, לטיפול במחשבים שנקנו בחו"ל. יש לי השערה שהבעיה היא במטען, שכבר לפני הרבה זמן נקרע טיפה והחוטי מתכת היו חשופים (כמובן שלא עשיתי עם זה כלום) העניין הוא שכבר המון זמן המצב היה כזה והוא הטעין בלי בעיה. יכול להיות שהלך המטען ופשוט נגמר למחשב שלי הסוללה ובגלל זה הוא לא נדלק? למי אני פונה ואיך אני מחזירה אלי את המחשב שלי?? אני אובדת עצות! תודה רבה !! מאיה

plomphy

New member
כן...אמרתי שלא הצלחתי לתפוס אותם.

בסוף ניסיתי עכשיו לשחק עם המטען קצת ולדחוף פנימה את החוטים והמחשב נדלק (אני עכשיו כותבת מהלפטופ..) אז מתישהו השבוע אני אקנה מטען חדש- בינתיים הוא מודבק עם סלוטייפ. וחס וחלילה שאני אקנה מחשב חדש, הוא אהובי היקר והקטן והוא עלה לי מעל 1000$! אני לא אנטוש אותו סתם ככה בשביל אחד חדש.. לגבי המטען- אני צריכה מטען ספציפי לאינספיירון או שאוניברסלי זה גם בסדר? (אני שואלת את זה בלי לדעת כלום על הבדלי המחירים..) איפה אני קונה בכלל מטען..? שוב תודה על התשובות המהירות!! (=

HOME08

New member
קודם כל היום מחשב נייד חדש זה 2500 ש"ח

ולהחליף סוללה זה המון כסף אז לא שווה לתקן מחשב ישן בן יותר משנתיים ביותר מ300-500 ש"ח גם על המטען לא הייתי משלם יותר מכמה גרושים אם זאת בעיה יותר מורכבת שעולה יותר תקני חדש ושוב זה לא סוף העולם

off Prime

New member
75 ש"ח לחודש לשלוש שנים דרך וואלה שופס

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ1.dN200new1.61024kv

למעלה