שלום לכם:)

שלום לכם:)

אחרי התחבטויות רבות, ומכיוון שאני סומכת על זה שיש לכל דבר פורום בתפוז. החלטתי לפנות גם אליכם:) יש לי מחשב נייד, לא כל-כך ישן אך עשה הרבה בעיות. יש לו מעט מאד זיכרון והוא איטי עקב כך. חבריי בעלי המחשבים הרגילים הציעו לי לברר לגבי כונן חיצוני USB או משהו בסגנון. ומכיוון שאינני מבינה יותר מדי. החלטתי לפנות לעזרתכם, האם זה יעיל? אני כמעט ולא מוציאה את המחשב ממקומו. מה הדרישות והאם זה יכול לשמש אותי על בסיס קבוע בשימוש יומיומי במחשב? חג שמח, ניר.

yaelgro

New member
צריך לעשות הפרדה בין

זיכרון לבין דיסק קשיח. האיטיות יכולה לנבוע ממספר רב של סיבות, ביניהן, זיכרון RAM "נמוך", חוסר מקום בדיסק הקשיח, וגם מיני מזיקים למיניהם. לשאלה האם כונן קשיח בתצורת USB יעיל, לדעתי כן, אבל בעיקר כגיבוי, ולא ככונן ראשי. נגיד שאת כל המוזיקה שיש לך במחשב תשימי עליו, ופתאום תחליטי שאת נוסעת עם המחשב? כונני USB הם לא הכי נוחים לסחיבה על בסיס יום יומי, ו-DOK עדיין לא מגיעים לנפחים מספיק גדולים על מנת שיהוו תחליף ראוי לדיסק הקשיח שבמחשב.

המחשב אצלי שנתיים ומשהו

ופעם אחת לא הייתי צריכה לנסוע איתו. אין לי בכלל מוזיקה על המחשב, הכל בדיסקים או באייפוד. אבל אני מפחדת על הקבצים ושות', ממש. כבר היה יום שהוא לא נדלק לי. זה מגובה ובכל זאת, האם אפשר לעבוד עם הכונן הקשיח בצורה יומיות? שיהיה מחובר תמידי או בכל שימוש למחשב? זה אפשרי?

yaelgro

New member
אפשרי בהחלט

רצוי מאוד לחבר אותו ל-UPS כדי למנוע פגיעה אם יש הפסקת חשמל...

סבבה. ויש איזה שהן המלצות על חברה?

או על גודל רצוי או דברים שחשוב לבדוק? כי אני יודעת שלעתים בחנויות מוכרים מה שיש, כמו בכל מקום. יש דרישות שעלי לא לוותר עליהן?

למעלה