שלום לכם..

שלום לכם..

כבר שאלתי את השאלה אבל לא זכיי\תי למספיק היענות לדעתי.. אני בת מזל טלה [31.3.88] באופק עקרב. ורציתי לדעת מה זה בדיוק אומר עליי ועל טוואי החיים שלי ואיך אפשר לגלות את שאר המרכיבים שלי במפה??.. תודה רבה לעונים!

זה אומר ש...

שאת לא קוראת את מה שכתוב למעלה, בראש הפורום, שניתוחים כאלה ואחרים ניתנים בעיקרון רק לבוגרים מעל 30 ומעלה או בסביבת הגיל הזה... אבל הדרך פתוחה בפניך ללמוד את הנושא הזה בחריצות ובעצמך כדרך הטלאים, ולדעת את כל התשובות האלה לבד, בלי לבקש טובות מאחרים...

חחחח כן, תודה ../images/Emo13.gif

ועוד שאלה לא ממש קשורה: איך אפשר להסביר את זה שיש כ"כ הרבה אמת באיפיון מזלות,תכונות האופי העיקריות של כל מזל ומזל זה פשוט מדייק ב-99% מהאנשים שאני מכירה בחיים שלי. איך אפשר להסביר את זה?.. מה בגלל שנולדתי בתקופה מסויימת בשנה האופי היסודי שלי הוא שונה? זה מאד מוזר...

יש דברים יותר מוזרים, מורנוש..../images/Emo108.gif../images/Emo112.gif

למשל.. זה שבכלל הצלחת להוולד: מתוך 4 מיליארד איש בעולם נפגשו דווקא האבא והאמא שלך, ואצלם הצליח תא זרע מסויים מתוך טריליון תאי זרע של אביך וביצית מסויימת חמש מאות הביציות של אמך להפגש, וללדת אותך... הסיכוי שזה יקרה הוא הרי אחד בחזקת מיליארד, לא?..
בקיצ, אכן מוזר, מה שאומר שיש חוקיות בחיים ובמקומות מסויימים, ומה שאומר גם שחוסר המודעות של אנשים לחוקיות הזו וזה שלא מלמדים את זה, הופך את זה למוזר בעיני אנשים מסויימים.. תארי לך שיחה לפני ארבע מאות שנים בין גבר ואשה, שיושבים אי שם למרגלות הר, מסתכלים בשמים, והגבר אומר לאשה: יש כאלה שאומרים שכדור הארץ הוא עגול, ולא רק זה - הוא גם מקיף את השמש! לא נשמע לך מאוד מאוד מוזר?..

חחח בהחלט אתה צודק, העולם שלנו

מאד מיסתורי ותמיד יהיה את המובן הלא ידוע ומוזר כי אלו החיים. אבל כאילו סתם ניסיתי לחשוב איך יכול להיות שהדברים האלה משפיעים על אופי של בנאדם?... זה אדיר. אם הייתי נולדת חודש אחרי כבר לא הייתי הטלה האש הקופצני?...כאילו...מה קשור....כבר האופי שלי נקבע עפ"י זה?...זה מדהים , זה לא סתם דברים מדעיים כמו כדור הארץ והשמש...זתומרת..שזה משפיע על אופי של בנאדם... נגיד אמא שלי מזל בתולה, דייקנית ברמות ,פרפקציוניסטית מעשית חולת נקיון וכל מה שאפשר לומר על מזל בתולה. זה אדיר. כל פעם זה מדהים אותי מחדש :)

למעלה