שלום לכם...

nini201

New member
שלום לכם...

טוב, קראתי לאחרונה את הספר ה"הסוד" וממש נדלקתי על התפיסה הזאת.... החלטתי באופן רשמי שאני הולכת לעבור טסט ראשון ואני באמת מנסה להאמין בזה בכל יכולתי! יש לכם טיפים? ביום שישי נכשלתי בטסט פנימי וזה גרם לי להאמין שיש מצב שאני עוברת טסט ראשון.... מקווה לשמוע תגובות..

סלייחה - נלחץ לי אנטר

התכוונתי להגיד שהוא מאוד ציני בקשר לסוד, כיוון שהוא לא ראה את זה אף פעם עובד אצלו, ולפי הבנתי הוא אפילו לא ניסה באמת. עצתי לך היא באמת לתרגל ולדמיין שאת עוברת את הטסט, להיות מסוגלת לראות את עצמך נוסעת בכל רחוב בעיר שאת גרה בה, ומבצעת חניות ופניות בדיוק כפי שאת אמורה. תנסי לעשות את השיעורים כאילו הם טסט בצורה מושלמת ובלי פיפוק, וכל טעות שאת בכל זאאת עושה, תלמדי אותה ותלמדי בדיוק אייך לבצע את הדברים כך שלא תעשי. ביום המבחן תבואי עם הבטחון, שלמעשה את כבר נהגת מעולה, ויש לך רישיון, והטסט הוא רק הליך פורמלי ותסיעי את הבוחן, כאילו את עוזרת לחברה שלך לעשות סידורים, תני לה לכוון אותך, אבל תנהגי כאילו את לא במבחן, אלה פשוט נוהגת. בסוף תגידי תודה וזהו. בברכה שפי. ובהצלחה.

תפzu

New member
אצלי הכל עובד יופי

ההבדל ביני לבינך שאני לוקח את כל הקרדיט לעצמי בעוד שאתה מדבר ליקום או משהו מוזר...

מעניין

אני לא מכיר הרבה אנשים שאומרים שהכל אצלם טוב, ועם זאת יש להם ביקורת על אייך שאנשים אחרים חיים את חייהם, ועל מה שאנשים אחרים מאמינים בו. אבל אם הכל עובד אצלך יופי אז סבבה לך. אני רק מקווה שזה לא דורש ממך ללכת עם מחשוף כל יום כל היום

תפzu

New member
בוא נשאיר את הציניות בצד לרגע

"הסוד" כשלעצמו הוא נכון - האמן בעצמך, הפגן ביטחון, חשוב על המטרות שלך. "חוק המשיכה" - תחשוב חיובי, תפעל חיובי - אנשים ודברים חיוביים ימשכו אלייך (וואלה? באמת?) יש פורום אחר פה בתפוז, פורום NLP. תגיד לי, במה הוא שונה מכם? אני לא מבין מה אתם רוצים מהיקום.

תפzu

New member
ואגב..

כך אני פועל בחיים שלי: מאמין בעצמי וביכולות שלי, בעל ביטחון עצמי, מציב בפניי אתגרים, אופטימי וחיובי כלפי הסובבים אותי. בניגוד לסרט "הסוד", אני יודע שאני הוא זה שאחראי למעשים שלי (לטובה או לרעה) ולא היקום. ואני יודע גם שיש דברים שאינם נתונים בשליטתי, אך משפיעים על החיים שלי באופן ישיר או עקיף (ראה: תורת הכאוס) מצד אחד, הסוד אומר שבעזרת חשיבה ואמונה תוכל להשיג כל מה שתרצה. מצד שני הוא אומר שאין די בזה. אתה צריך לפעול. אם כך, מהו הסוד הגדול? הסוד גם דואג לסייג את עצמו, כך שאם לא השגת את מה שרצית, כנראה שלא האמנת מספיק חזק או whatever.. כשאתה משיג משהו, היקום מקבל את כל הקרדיט. וכשאתה לא משיג?

תראה אין לי שום כוונה להכנס איתך לפרטים

אבל בסופו של דבר אתה אומר שהסוד עובד, רק שלא צריך להקשיב לו. אני והרבה אנשים מתיחסים לסוד כדבר חשוב, אבל לא כהכול, ואנחנו מתיחסים לכלל הנושא של התפתחות אישית. מבחינתנו הסוד עשה דבר מצויין, מפני שהוא לקח נושאים מאוד חשובים ושם אותם במדיה של סרט, שהיא נגישה להרבה יותר אנשים מספרים, ולכן פתח אותם לעולם של התפתחות אישית. לגבי היקום, יש כאלה שיתיחסו אליו כאלוהים, יש כאלה שיתיחסו אליו כיקום, יש כאלה שיתיחסו לעצמם, וזה לא כל כך משנה מה אתה בוחר כל עוד זה עובד. אבל יותר מכל אני לא מבין למה אתה חושב שהסוד אומר שהיקום אחראי למעשים שלך, או למה שקורה לך. הסוד מעודד לעבוד עם היקום, אבל זה לא שהיקום מחליט לנו מה לעשות - זה בערך טיפשי כמו לחשוב שאלוהים שולט בכל דבר שאדם עושה, ושאלוהים מחליט בכל רגע ורגע מה יקרה לאדם, מה הוא יקבל ומה ילקח ממנו.

תפzu

New member
אני חושב שאתה צריך לצפות שוב בסרט

1. בקשו - עצמו את עיניכם והתמקדו בדבר שאותו אתם רוצים. תרגישו כאילו שהוא קיים כבר, שהוא חלק מחייכם. תתאמו בין המחשבה להרגשה ובכך תצרו את הבקשה בראשכם ותשלחו אותה ליקום. 2. האמינו - לרגע אחד אל תפקפקו באמונתכם בסוד. תחיו כאילו הדבר אותו אתם רוצים הוא כבר שלכם. רגשות של פחד, כעס או עצב יכולים לשבור את אמונתכם ובכך למנוע את קיום הבקשה. 3. קבלו - בתוך זמן מסוים הדבר אותו ביקשתם יגיע אל חייכם. הוא לא יהיה בהכרח תואם (למרות שקרו מקרים רבים שכן) לבקשה ההתחלתית אך ללא ספק ישביע את רצונכם. מתוך ויקיפדיה. דבר ראשון, איפה הם אומרים שצריך לפעול כדי להשיג את זה? דבר שני, זוכר את הקטע בסרט שבו הילד הקטן מדמיין אופניים, והפלא ופלא סבא של מגיח עם אופניים חדשות. זוכר את האיש שסיפר כי הוא דמיין שהוא מקבל צ'קים הביתה במקום חשבונות. והפלא ופלא - זה עובד! רק תאמין!! עשה לי טובה...

תפzu

New member
למה אני הולך רחוק? ../images/Emo26.gif

תראה את ההודעות פה: "חשבתי על ידידה שלי ופתאום היא התקשרה. הסוד עובד או מה?" כמה שרשורים למטה: יש פה מישהי שסיפרה שחבר שלה מחזיק נשק, והיא פוחדת מנשקים. אחרי כמה זמן הוא נאלץ להפקיד את הנשק חזרה. היא בטוחה שזה כביכול בזכות הסוד והאמונה שלה. לא חסר פה סיפורים מגוחכים..

אבל מחשוף באמת יעזור. בלי ציניות בכלל.

תמיד צחקתי על הבחורות שיש להן "גופיית טסטים" שהן הולכות איתה תמיד לעשות טסט לאוטו כי יש לה את המחשוף הכי גדול. עד שבשנה שעברה האוטו שלי נכשל בטסט על כל מיני סעיפים מטומטמים כמו "מספר אחורי דהוי" (וגם על תקלה אחת רצינית). אז לטסט החוזר באתי עם מחשוף נדיב מאד, והסעיפים האלה נעלמו, הפלא והפלא (וגם תיקנתי את התקלה הגדולה). וזה לא שאני איזה מלכת יופי או דוגמנית על. אז זה לא שהטסטרים מעבירים נשים שגמרי לא יודעות לנהוג רק בגלל המחשוף. אבל הם נהיים קצת יותר נוחים. זה כמו לתת טיפ, אני חושבת.

אז אולי באמת תבואי top less

נו באמת חבר'ה - לא לזה התכוונו כשדיברו על "חוק המשיכה" : )

אני חושבת שזה לא חוקי.

ואני גם חושבת שאתה סתם מקנא

בטח שאני מקנה

אני בטיפשותי חיכיתי לטסט השישי עד שעליתי על הרעיון הגאוני של לבוא top less. כנראה שאחרי זה הם פשוט לא רצו לראות אותי יותר - כך שקיבלתי רישיון הם גם שמו לי תמונה של קרמיט ברישיון, כי הם פחדו ממה שיקרה אם אני אבוא להצתלם. :)

תציירי לך רישיון ואז

תשימי בכיס. אל תפסיקי לחשוב שכבר יש לך את הרישיון ושכל מה שאת עושה בטסט זה מראה לטסטר עד כמה שאת נוהגת טוב. עשיתי את זה רק בטסט השלישי ועברתי! חח שווה לנסות, זה גם נותן תחושה טובה. גם כיף לעצב לעצמך ת'רישיון.

למעלה