שלום לכם

MoRoSH11

New member
שלום לכם

"שמחה" שגילתי את הפורום הזה (שמחה במרכאות כי הלוואי שלא הייתי במצב של לחפש אותו בכלל) אבא שלי נפטר מסרטן לפני 10 שנים, כשהייתי בת 10. אם יש לכם שאלות וכו' בשמחה

היי

מצטערת לשמוע,ברוכה הבאה לפורום (עד כמה שאפשר לברך על זה /tapuzforum/images/emo201.gif

A GIFT OF LOVE

New member
שלום לך

אני אשמח אם תספרי קצת על עצמך. מקווה שתרגישי כאן ב/tapuzforum/images/emo82.gif

MoRoSH11

New member
מה לספר?

אני בת 21 מקיבוץ ליד חדרה. השתחררתי לפני 3 שבועות בערך מהצבא וכרגע מחפשת עבודה (תאחלו לי בהצלחה, מאוד זקוקה לה כרגע). יש לי שני אחים קטנים ממני. אבא נפטר מסרטן לפני 11 שנים ב-4/10/96 כשהיתי בת 10. אני זוכרת מאוד טוב לצערי אותו חולה מאוד ונצא הרבה בבתי חולים ואח"כ במיטה מיוחדת בבית עד מותו. לשמחתי הוא מת בבית. מודה שיש במוות טיפה קטנה של הקלה- שהוא הפסיק לסבול. מה גם שהמוות לא בא לנו בהפתעה ולכן היה טיפה יותר קל להתמודד איתו, עד כמה שאפשר כמובן. האבל האמיתי שלי הגיע ומגיע דווקא ברגעים ובדברים הקטנים של החיים.

A GIFT OF LOVE

New member
/tapuzforum/images/emo24.gif

``האבל מגיע דווקא ברגעים ובדברים הקטנים בחיים`` מכירה את זה.. תודה ששיתפת אותנו קצת!

eshkolit32

New member
../images/Emo140.gifשלום לך.

אני מצטערת לשמוע על אובדן אביך. לא פשוט לאבד הורה בגיל צעיר כל כך. אכן האבל לא מסתיים בשנת האבל הראשונה או בשבעה ולפעמים מורגש דווקא בשגרה, או ברגעים היפים של החיים נשמח אם תישארי איתנו. אני מקווה שנוכל להקל עלייך ולו במקצת בהתמודדות עם האובדן. ברוכה הבאה..... נ.ב. המון בהצלחה בחיפוש עבודה !

למעלה