שלום לכם

fairymaya

New member
שלום לכם

אני סטודנטית למקצוע טיפולי וכחלק מלימודי אני מתעניינת בקבוצות המתקיימות דרך האינטרנט. רציתי לבקש את שיתוף הפעולה שלכם... הייתי שמחה לדעת מהי החשיבות והמשמעות של הפורום הזה עבוכם. אני בוחרת להשאיר שאלה זו פתוחה כרגע כדי שתרגישו חפשי לכתוב כל מה שנראה לכם רלוונטי. אשמח לקרוא את תגובותיכם! תודה מראש.

הפורום הנו ....אוזן קשבת , מקור מידע ..

מקור לפתרונות אפשריים שבעלי ניסיון צברו עם השנים על בשרם . אנו למדים האחד על השני כל אחד והסיפור האישי שלו . הפורום הנו מקור תמיכה מעולה לכל אלה שהרימו ידיים ונגמרו להם הכוחות הנפשיים להתמודד לבד, כאן ניתנת האפשרות לכתוב הכל, לשתף את הכלל ברע ובטוב . רפי

fairymaya

New member
רפי תודה על התגובה, אשמח לתגובות מעוד אנשים

מה החשיבות של הפורום הזה עבורכם באופן אישי? במה ייחודי עבורכם? אפשר גם להשוות לקבוצות שלא מתקיימות באינטרנט והאם הפורום מהווה עבורכם תחליף, תוספת או משהו אחר? שוב תודה!

ק י ש ט ה

New member
הפורום הזה בשבילי

הוא מקום לשתף אחרים בחוויות שלי ולקבל תשובות לשאלות שלפעמים עולות..

חייםלוי

Member
מנהל
אני די מסכים עם רפי. הפורום נועד לשמש אוזן

קשבת לאנשים שיש להם אפילפסיה. לתת אפשרות להתחלק בבעיות ובשמחות היומיומיות. הפורום מהווה בית חם עבור רבים שהמחלה "נפלה" עליהם וכאן מקבלים עצות ראשוניות ובעיקר תמיכה רגשית. הם מגלים שהם לא יחידים שמתמודדים עם האפילפסיה ויש עוד רבים הנמצאים אתם באותה סירה בדרגות שונות של חומרה. הגולשים הם גם כאלה שלהם יש אפילפסיה ופעמים רבות הם בשנות העשרה ומתעוררות תהיות בקשר לצבא, רישיון, זוגיות. בנושאים האלה הפורום תומך ואנשים יכולים לעזור מנסיונם האישי. סוג אחר הם הורים לילדים שיש להפ אפילפסיה, חלקם חולים בצורה קשה. אלה משתפים בבעיות, מקבלים תמיכה רגשית ולפעמים עצות לאיזה רופא כדאי ללכת.

למעלה