את מזכירה לי את עצמי חחחחחח../images/Emo140.gif
גם אני שאלתי את כל השאלות האלה,חחחחחחחח... ראשית הבצקי חיטה מאודדדדדד דקיקים ושקופים,יש יותר מילוי מאשר בצק יש בצקים ללא קמח בכלל שעשויים מבצק אורז עד כמה שהבנתי, הם לא רק טעימים הם נורא יפים ומהבצקי שמרים אני לא לוקחת כלום. אין במילוי תפוח אדמה ,איני זוכרת את כל המילויים אבל מה שאני מזמינה זה מנות צמחוניות לילדים: עם בטטה,עם תרד ובוטנים,עם ברוקולי וירקות שורש,כל אלה בבצקי חיטה ואני לוקחת מנה שהיא ממש לצימחוניים שזה ברוקולי טופו ושאר יקרות בתוך בצק אורז. לקניבלים שבבית אני קונה גיוזה עוף עם ירקות וגיוזה בקר מבצקי חיטה ועוף עם ירקות וקשיו בבצק אורז אני מגישה את זה לשלחן עם שני רטבים כמו שמגישים בסניפים שלהם,עם צ'ילי חריף מתוק וסויה,זה לא כמו הרטבים שלהם שהם מכינים לבד אבל זה טעים בהחלט. לדברי המוכרים אין צבעי מאכל ואין חומרים משמרים ולכן לא מומלץ להחזיק אפילו בפריזר למעלה משלושה חודשים הכנה ממש פשוטה 8-10 דקות באידוי בפעם הראשונה שקניתי הם חישבו לי את המאודים ב-5 ש" ליחידה ובפעם השניה כבר כשלקחתי קפואים הוא נתן לי ב4.5 ש"ח ליח' והאמת היא שתמיד הם מצ'פרים אותי בעוד כמה נוספים בהתחלה לקחתי בין 20-30יח',כיום אני חוסכת לי את הטור אצלהם כל שבוע למרות שאני מסתובבת שם,ולוקחת אחת לחודש כמויות גדולות יותר כי כבר לא רק הילדים הצמחוניים אוכלים אלא גם שאר בני הבית והאורחים ויוצא שהם מצ'פרים אותי ביותר יח' חינם כך שיש בי תחושה כייפית של אדיבות מצידם,חברה שלי מקיסריה מספרת שאליה הם מביאים עד לבית וכך גם לחברות אחרות שלה,תשמעי זה גם עושה איזה משהו נחמד כזה שהם נחמדים ללקוחות שלהם. לגבי הקלוריות אינני זוכרת אבל גם אני בפעם הראשונה שאלתי זאת ואז נדמה לי שהתשובה סיפקה אותי מפני שאין כמעט בצק וזה לא מכיל ביצים ואין צורך בטיגון או בישול ברטבים וכל מיני... שלחתי לך את המספר שהיא נתנה לי לדעתי הם מכינים עוד סוגים רבים שאני לא קונה,כדאי לך להתייעץ איתה, אני בטוחה שבנך המתוק יתלהב מזה.רק תזהרו כי זה ממכר,חחחחחחחח שיהיה סוף שבוע נעים רונה