שלום לכם

נובע

New member
שלום לכם

אחרי הפסקה ארוכה וניתוק מעולמם של ההומואים הדתיים חשבתי להתעניין ולחזור , החלפתי שם וזהות . בזמנים קדומים יותר בפורום בנענע הייתי מאוד מעורב אבל עברו הרבה דברים מאז, ונראה לי שהפורום כאן הוא יותר רגוע וטוב ממה שהיה אז וזה אומר שאנשים מתבגרים ויותר יודעים לקבל דעות שונות מהם , אני מקווה שאני לא מפריע באמצע דיון ומקווה שאוכל להשתתף איתכם במחשבות ועשיות . שלום לכולכם נובע

סבבב

New member
ברוך הבא או אולי ברוך השב...

תרגיש בבית... ספר לנו קצת על עצמך...

נובע

New member
קצת על עצמי

אני לא כל כך רוצה לחשוף יותר מדי פרטים על עצמי כי אולי ישנם כאלו כאן שמכירים אותי עוד מהפורום בנענע ואני דיי רוצה למחוק את הזמן הזה . בכל מקרה אני בן 35 לא בזוגיות כלשהי , עד לפני כמה זמן היה לי קשר לסירוגין עם בחור דתל"ש במשך כמה שנים והוא הסתיים עכשיו . אני דתי או לפחות רוצה מאוד להיות כזה ( אם כי ישנם דברים שאני לא מקפיד עליהם בתחומי הצניעות ) , בוגר ישיבות הסדר ועוסק בתחומי אומנות וחינוך . אני מחפש אנשי שיחה דתיים עם רקע דומה לשלי , אנשים שמרגישים באמת את הבעייתיות העמוקה במצב שלנו . אני מתחיל עכשיו לחשוב ברצינות על הבאת ילד לעולם עם לסבית ,או עם אישה אחרת שרוצה בכך . זה היה תקציר של שכרגע מעסיקים אותי . אני באמת מקווה שארגיש כאן בבית ואמצא מה שאני מחפש זהו לבינתיים ושיהיה לכולנו שנה מעניינית ומרגשת של צמיחה ושינוי נובע

ברוך אתה בבואך

למרות שאינני בטוח, שנפגשנו במהלך התקופה הקצרה, שגם אני השתתפתי בפורום ההוא, בכל מקרה הודעתך מעניינת ומסקרנת ודבריך דומים פחות או יותר למה שאף אני סבור, שעל הומו דתי לעשות. לא נותר לי אלא לאחל לך מלוא ההצלחה בהגשמת משאלותיך וכמובן נשמח לברך אותך במזל טוב, לכשיתגשמו.

likud1

New member
ברוך השב ../images/Emo13.gif

אתה לא יכול להפריע בהצטרפותך לדיונים, ההיפך הוא הנכון, ככל שיש יותר דיעות, יש יותר מקום למחשבות ושיחה אינטלקטואלית. מקווה לראות אותך כותב כאן עוד הרבה.

למעלה