שלום לכם .....

שלום לכם .....

אני מבקשת עזרא בפיענוח המפה שלי כל מי שיודע מידע אשמח לשמוע אני נמצאת בפרשת דרכים בכמה מישורים בחיי.... תודה רבה

עזרו לי בבקשה... זה מאוד חשוב !!!!!!!!!!

תודה

רםםם

New member
מה הבעיה עם המפה?

אני מבין שלא הצלחת למחוק את התאריך (31.3.1965) אבל אני משער שזו לא הבעיה. אולי כדי להיות יותר מדויקת בבקשה (בבעיה), או שאת פשוט מעונינת בניתוח מפה? (אולי אנשים יצליחו לספר לך מי את).

../images/Emo140.gifשלום רם, אין בעיה במפה .....

אני פשוט מבקשת מכם עזרה אני בפרשת דרכים ומאוד קשה לי{בעבודה, בזוגיות,} אשמח לקבל פענוח או יעוץ בנושאים אלו ... תודה רבה רבה רבה

חביבתי, הפורום אינו נותן יעוץ או תחזיות

החובבים פה יתבוננו במפה שלך אם ירצו, אבל אין ביכלתם - וגם אין זה תפקידם - לתת עצות מקצועיות. סורי.

לכל החובבים אנא התבוננו במפה שלי .....

כל מילה מתקבלת בשמחה... תודה רבה ושנה טובה לכולם ...

רמי ד.

New member
ללא ספק את הגאון של אמא

לילה טוב מי גאון של אמא, הסתכלתי זה עתה על המפה שלך, ואז גם על השעון, ולמרות שהמפה שלך מרתקת, (כמו כל מפה, אגב) נראה לי שאמא שלי תכעס אם אגיע לחג עם עיניים אדומות, גם אם זה ילך עם הלחיים האדומות של התפוח הדבש. אז אחזור למפה מחר, אבל בינתיים, מה הנושאים החשובים, כפי שאת מגדירה אותם, ששינויים קורים בהם ברגעים אלו, ומשהו מעניין אותי בכך שהשמש והירת בבית 10, שבדרך כלל יותר נוטה לארח את האם. הירם\אם בדגים, רגשית אולי מניפולטיבית? משתנה ולא יציבה, ופותחת את בית 10, מה שצובע את עולם הקריירה שלך באווירה רגשית, אולי מדובר בבית חולים או משהו כזה? בשמש לעומת זאת במזל טלה, שהוא פעיל, חסר סבלנות, ונמרץ. למעשה המזל "הזקן" ביותר עם "התינוק של ההורוסקופ" השמש הוא שליטת בית 3, כך שמיקומה אולי הוא בכוח המחשבה, בעוד הירח הוא שליט בית 2, כלומר מיקומו ברום השמים נותן לך כוח וביטחון. נראה שיש קונפליקט בין האם לאב, שהאב מתערב במה ש"שייך" לאם, ובעקבות העוצמה של מיקום הירח, זה לא ממש לטובתו. כל זאת כתבתי, כדי לשמוע ממך, כדחי להקל על ההמשך. רמי

רמי ד.

New member
"זה מאוד חשוב !!!!!!"

אגב, הציטוט הזה מתאים בהחלט לכך ששליט בית 3, בית התקשורת באריה נמצא בבית 10 בטלה. ואגב שליט טלה מרס נמצא בתחתית המפה, וזו אחת הסיבות שגרמו לי לחשוב שבסופו של דבר האב הוא האורח ולא התושב של רום השמים. רמי

רמי ../images/Emo24.gif !!!!

תודה רבה לך ,חג שמח ושנה טובה ללא עיניים אדומות....חחח לגבי הפענוח ..... אכן כן אבי מתגורר איתי מאז שאמי נפטרה...... לגבי מקום העבודה שלי .... אין לי עדיין משהוא שאוכל לומר אני עובדת ב....{כלומר מובטלת בשלב זה} אני עדיין מחפשת מקום ולא יודעת כל כך לאן לפנות.......מתלבטת.... וגם בזוגיות שייש ישנם קשיים רבים .... אשמח לכל עוד פרטים... ושוב תודה.

רמי ד.

New member
מובטלת בשלב זה

נתחיל בהתחלה, כלומר נבחין בכך שיש לך 4 כוכבים במזלות אדמה 3 במזלות אש ושלושה במים. במזלות האוויר 0. יש לך 3 כוכבים במה שנקרא אכות של יוזמה, 2 קבועים ו5 משתנים. מה שעשוי להצביע על קושי מסויים בתקשורת, בקלילות ובסוג האופטימיות שמקורה באשליות הוורודות שהמחשבה צובעת בהן עבורנו את המציאות. בקשר לאכות, נראה שאת נוטה להגיב על ליזום, ולא ממש נוטה למסגרות או למקובל. הכוכבים שלך הסתדרו להם בשתי קבוצות עקריות, ברום השמים ובתחתית המפה. בית 10 ברום השמים, העסוק בקריירה, שליטה, שליחות וכן הלאה, שכאשר הוא בדגים הוא עשוי שלוט דרך מניפולציות רגשיות, ו\או להופיע כהקרבה, כהתמסרות, כאידיאליסם, כקרבן וכן הלאה. יתכן גם שיש מקום לתעל זאת לארגון כמו בית חולים או מרכז רוחני וכן הלאה. (בכל זאת שליט קשת, שלפי המפה הזו (ואני מקווה שהשעה מדוייקת, מאחר ומדובר במילימטרים) הוא בלוע בבית 6 בית העבודה נמצא בבית 11, בית הארגונים והקהל. ואם נמשיך להעמיק, שליט שור, שהוא המזל של בית 11, נמצא בבית 10, בית הקריירה.) הקבוצה השניה הסתדרה לה בבית 3 במזל בתולה, כשהיא נמצאת עם הקבוצה הראשונה בקשר דרך מולויות, כלומר לא ממש מסתדרים ביחד (בלשון המעטה) בית 3 הוא בית התקשורת היומיומית, והקרובים, ויתכן שהציפיות המאוד גבוהות, שמסומלות על ידי הקבוצה הראשונה ברום המפה, יוצרות חשש ולפיכך חוסר בתחושת תקשורת, מה שלא מאפשר פעולה. הקונפליקט הזה מודגש, מאחר וכאמור אין לנו כוכבים במזלות האוויר. זה שהכוכבים בבית התקשורת במזל בתולה, זה משליט אווירה של ביקורתיות וירידה לפרטים, שמאיימים לקצוץ את הכנפיים לכל מה שמתכוון להמריא בבית העשירי. אתייחס בנושא העבודה לזוית הקשה בין נפטון שליט בית 10 לצדק שליט קשת, שהוא (ואני מקווה ששעת הלידה מדוייקת) בלוע בבית 6 בית העבודה, זווית שמצביעה על קונפליקט בין עבודה לקריירה. כאילו למצוא עבודה שתתאים לציפיות הגבוהות להצלחה בחיים, נתפס במפה הזו כקשה ואף מסוכן (ביקורת מלמטה מהכוכבים הסקפטיים וה"מעשיים" במזל בתולה). לנפטון הלז, יש זווית קשה גם עם הירח, שליט בית 1, מה שמצביע על קונפליקט בין הזהות שלך לבין הקריירה והציפיות, מה שבא להדגיש שמדובר בפחד שהוא מהותי למפה. ובכל זאת בנוגע לנפטון, נפטון שהוא כאמור שליט בית 10 נמצא בבית 5. בית 5 הוא במאזנים, כלומר יצירה דרך יופי והרמוניה, ומאחר ומדובר בנפטון, ומאחר והוא במזל עקרב, נראה שנכון לך (לאחר פתרון כמה פחדים), לעסוק בנושא טיפולי כמו דמיון מודרך או תראפיה דרך אומנות. האם יש לך כשרונות אמנותיים? ומיסטיים? ונעבור לזוגיות, (איך החזקתי כל כך הרבה מעמד מחוץ לתחום האהוב עלי. שליט בית 7 בית הזוגיות הוא גדי המעשי, כאשר השליט שלו בבית 9 בדגים. גם אצלי (אם זה מעניין מישהו) שליט בית 7 בבית 9, כך שאני יכול להעיד שקודם כל מאחר והשליט גבוה בשמים, הנושא חשוב, ומאחר ובית 9 נושאיו בין היתר הם הרחבת העולם דרך לימודים, ונסיעות, יש אפשרות שהזוגיות אצלך הוא נושא ללימוד. מאחר ושבתאי (שליט 7) נמצא במולות וחוסר השלמה עם 3 כוכבים במזל בתולה, נראה שהוא יזדקק לכל היכולת של מזל דגים, הן בטיפול והן בזרימה ומאניפולציה וזריעת אשליות, כדי להתמודד ולצאת מחוזק ו"מלומד". מאחר ומדובר במזל גדי ובמזל בתולה, יש כאן אפשרות שיהיה מימוש יעיל, אבל קשה להניח שזה יספק את תאוות הרומנטיקה של מזל דגים. ולא נשכח שממש קרוב נמצא גם הירח. מעניין מאוד כיצד הנושא הזה "עובד" אצלך, שכן השליט של בית 9 דלי, נמצא בבית 3, כלומר הפיתרון יכול לבוא דרך ההבנה של קרבה ותקשורת כמה שחשוב בזוגיות מעל סטאנדרטים גבוהים ואף חקירה ולימוד, לעומת זאת שליט דגים נמצא בבית5, מה שמאפשר פתרון דרך הפניית עצמך להנאה ליצירה ואף להולדת ילדים, מה שבתוספת לכך ששליט עקרב (ששם נפטון) נמצא על תחילת בית 4, בית המשפחה. ועכשיו אחכה לתגובתך, להמשך רמי

שלום מי גאון של אמא

ושנה טובה לך. האם תוכלי להעלות את המפה באסטרו. קום? המפה הזאת קצת עושה לי חשוך מידי וקשה לקרוא אותה. (אם את רוצה את יכולה לשלוח לי במסר פרטי את פרטי הלידה ואני אעלה אותה במפה ברורה יותר ללא כל הפרטים המזהים שלך). אשמח להתייחב אליה כמובן, אבל אני לא רוצה להרוס את העיניים שלי. בברכה, הציפור והילד

לא קראתי את הדברים שכתב רמי, למרות שאני מבין

שהוא כתב דברים נכונים. מלך המפה שלך הוא הירח. הירח שליט המפה שלך וגם נמצא ברום שמים, מנגן על התזמורת מעל כולם. זה נותן ללא ספק אישיות מאוד סרטנית באופיה, אמפטית ואכפתית, מעניקה המון, מזדהה עם אנשים, נותנת לאחרים גם כאשר לפעמים היא נדפקת מכך. מעבר לכך השמש בטלה ויש לך לא מעט תכונות ממזל טלה, גם ונוס שלך וגם מרקורי נמצאים במזל טלה וזה מעניק לך את הטליות הנכונה. לפי דעתי מדובר בבת מזל טלה מאוד אמפטית ורגישה. יש נטייה למצבי רוח כשהאופק הוא סרטן והירח צמוד למרכז השמיים. יש גם עידון שהוא מקבל מנפטון, והירח גם יושב בבית שנשלט ע"י נפטון, ומעניק לך אופי יצירתי, ובהחלט את אמא נפלאה למראית עין. את אדם מקסים ויוצר מגנטיות כשפוגשים אותו. משהו בך כנראה מהפנט למרות שאת נוטה לא להיות בולטת מידי, ברגע שאת בטוחה בעצמך ובסיטואציה בה את נמצאת, אז האישיות שלך קורנת החוצה בצורה נעימה. מה שאני כן רואה כאן זה קצת בעיות בזוגיות או שאולי זוגיות קרה או מחושבת יותר. יכול להיות שנישאת לגבר המבוגר ממך במספר שנים גדול יחסית. שליט השמש, מאדים, נמצא בזויות מאתגרות ונותנת לך אפשרות של משברים רבים בחיים. זה יכול להיות משבר הקשור בקריירה (טלה בלוע בבית 10), משברים הקשורים לזוגיות. בזוגיות בכלל אני רואה לא מעט נדנדות ביחסי הזוגיות. יש אפשרות של אשליות באהבת בן הזוג, מצבי ערפול וגם אי הבנה של בן הזוג בצורה המלאה, או קושי להגיע אליו... יכול להיות שאתת מנסה להיות אמפטית גם עם בן זוגך אבל הוא לא מקבל אותה באותה מידה שהזולת מקבל אותה. ולא סתם קראת לעצמך בניק כזה - את נראית לי אישה שנולדה להיות אם ולטפל באנשים - כמו אלת הדגן היוונית, דמטר.

תודה ממש ריגשת אותי ...........

כל מילה נכונה ומובנת ........... שאלה ? אפשר? מה יהיה בנושא הקריירה יותר נכון מתי ?????? תודה ,תודה.......

קשה לקבוע את זה משום שבתחום הקריירה נושא עימו

המון כלים שאין באפשרותי לענות לך כמו מפות קידומים ומעברים בשביל לבדוק הזדמנויות. גם אם יש מישהו כאן שמכיר את כל הכלים הללו אין אפשרות בתחום הפורום לעשות זאת אלא רק אצל איש מקצוע יסודי. באופן הכללי מבחינת נושא הקריירה במפת הלידה שלך יש המון דברים לברר שם - יש גם המון כוכבים בבית זה ומצד שני זה גם בית שבתוכו בלוע מזל טלה. יש לי תחושה שאת תתאימי בחינוך ילדים עם האמפטיה הרבה שבה ניחנת וביחד עם התכונות האימפולסיביות של טלה את תשלבי אופי נהדר. איך היו הקשרים שלך עם אמא שלך? באמת רואים כאן ניגודים... מצד אחד ירח צמוד למרכז שמיים ופותח את בית 10 וגם אופק סרטן מעניק אהבה ומשיכה בעיקר לאמא שלך... אבל מצד שני הירח מאותגר ע"י אורנוס ומארס שקצת פוגעים בתדמית האם המסורה שהיתה לך ונותנים מענה מתנתק מהאם. אשמח אם תבהירי בעניין זה... ואשמח גם אם תתייחסי למה שאמרתי על הזוגיות שלך... אשמח לפידבקים כי זה באמת מעניין.

לציפור והילד.....

תודה רבה על ההתיחסות
כל מה שכתבת אכן נכון ........ הצלחת בגדול לאבחן את המפה שלי את שאר הפרטים תקבל בפרטי ..... תודה ושנה טובה.......

למעלה