שלום לכם.

הסיפור האישי שלי (והפעם בפורום הזה)

בעבר הייתי יכול להזרים אנרגיה בידי (בעיקר ניסיתי באמצעות ידי אך נדמה לי שיכולתי להזרים אנרגיה בקלות גם לאזורים אחרים בגופי ומחוצה לו) בקלות מרובה, עד לרבה שהייתי חש ממש "גדוש" באנרגיה באיזורים האלה. מאז שאני זוכר הייתי יכול לראות הילות כמעין ענן אפרפר-שקוף מסביב לגוף או לאובייקט. עד לפני שלוש שנים בערך חשבתי שכולם רואים אותו הדבר וניסיתי למצוא לזה אין-ספור טיעונים פיסיקליים משכנעים (ואותו הדבר בנוגע להזרמת האנרגיה). היום הרבה יותר קשה לי להזרים אנרגיה (לוקח לי יותר זמן להזרים פחות אנרגיה..) ואני גם לא בטוח שהראייה שלי תקינה מהבחינה שהזכרתי קודם... בעבר הצלחתי לעורר אפקטים פסיכוקינטיים ומחשבתיים מסויימים (החל מתנועה של איזשהו חפץ קטן וכלה בהשפעה על מחשבתו של אדם או קריאה לבע"ח מרחוק) והייתה לי גם מידה מסויימת (אי-אפשר להעריך במספרים, כמובן) של פרה-קוגניציה. עניין ההיחלשות הזו הוא בלתי מובן (לחץ כללי? עייפות פיזית?) ולמעשה מאוד מעיק ומייאש. בעבר אמרה לי מתרגלת רייקי (מסורתי, רמה ראשונה אך מוכשרת מאוד) שאני אדם מאוד חזק, אך לא הצליחה להסביר את תחושתה. עם אותה הנערה הייתי מתרגל מפעם לפעם תרגילים שונים של שליטה באנרגיה, בהצלחה מרובה (זה היה הדדי ופירוש לא אשלייה אישית שלי). פגשתי בעבר הילר (healer) שיכולתו הייתה בלתי מעורערת ומספיק היה מבט אחד שלו כדי לערער אדם משיווי משקלו הנפשי (עדות לזה תימצא בעדות אישית שלי לעוצמתו ובמקרה עליו שמעתי, בו ניסה נער לחטוף את ארנקו וכשבאה המשטרה מלמל שטויות בנוסח "איש... עיניים..."). הרי לכם איש שיכולתו מתבטאת בצורה טבעית, ואותי, שיכולתי התבטאה בעבר אך נחלשה משום מה בטווח של שנה וחצי עד שנתיים אחורה, ואני עודי מאמין שאני חזק מהנער הממוצע בתחומים שכאלו ועודי מחפש את הפיתרון שיעורר מחדש את אותן היכולות הנעלמות.

RainBird

New member
אני מאמין ששום דבר לא קורה סתם. ואם היכולות שלך או שלי נחלשות או נעלמות בנושא מסויים יש לזה סיבה. אולי אתה לא מוכן להחזיק בכוח או אנרגיה רבה. אולי כי אתה מרגיש שאתה שולט בה (מה שגם לא נכון) ואולי מסיבות אחרות, אבל בכול זאת, אתה טעמת טעימה מהכוח ולא כולם זוכים גם לזה. ארדן.

ואני מאמין באדם.

ולכן אני לא מקבל את הסברה שזה קרה כאיזושהי תגובה למעשה שלי או למוכנות שלי, או כל סברה אחרת שתעניק לכוח אינטיליגנציה. עיצות?

RainBird

New member
עובדה שיש לך אובדן וחסימה בכוח ולי אין. לי יש ניסיון כמדיאה ושאר גילגולים ואני מכיר את המקרה מצויין ככה שאני לא סתם מדבר שטויות בנושא, כדאי לך לנסות לברר מה עשית שהיה נגד הטבע של הכוח שלך. ארדן.

לא טענתי שאתה מדבר שטויות.

ולא עשיתי שום דבר חריג. זו הייתה גסיסה איטית עד למצב העכשווי בו אני חלש הרבה יותר. הפעם, על כל פנים, כתבת אחרת: "נגד הטבע של הכוח שלך". קביל הרבה יותר ממה שאמרת קודם.

הדבר הבולט היחיד

שעשיתי בשנים האחרונות שיכל (יחד עם כל החרא שיצא מזה) להזיק לי, הוא אותו דבר שבגללו כתבתי מה שכתבתי מקודם. ועדיין, שום דבר לא בטוח אפילו מהבחינה הזו, מהסיבה הפשוטה שאחרי זה עדיין הייתי יכול בקלות לרכז ולשחק עם אנרגיה במשך תקופה ארוכה. קשה לי להאמין שהוא פעל אחרי חצי שנה נגדי (ואני מעדיף שלא לעשות קישורים שעשויים להיות שגויים).

חצי שנה...

אוקיי. בוא נדבר על תקופות שלוקח למשבר להשפיע על החיים שלך. טענת שהיו לך משברים, אבל הם לא השפיעו על הכוחות גם בזמן המשבר וגם אחריו. אני רוצה להבהיר שמשבר גדול, או טראומה כלשהי, ממשיך להתבטא בהמון תחומים בחיים גם מספר שנים אחרי, גם מבחינה פסיכולוגית וגם מכל בחינה אחרת. חצי שנה זה ממש כלום.

גם את זה אני יודע,

וגם את זה מחוויה לא נעימה (אחת שהשפיעה עלי במשך שלוש שנים בערך, אבל לא מהאספקט הזה). את לא מכירה את הסיפור כולו בנוגע לחצי שנה הזו ומה שנעשה בתחילתה והסיבה שכתבתי את האזהרה מקודם. אם ההקשרים נכונים, אז יום אחד דפק לי את היכולת לפחות לשנתיים האחרונות.

MsPiggy

New member
התשובה שנתנו לך בפורום רייקי

אני קראתי אותה ואני די מאמינה שזו הסיבה - אולי לא השתמשת בזה כבר כמה זמן וזה נחלש, אבל אני מאמינה שאם תרצה שהיכולת שלך תהיה כמו שהיא הייתה פעם ותנסה להתאמן בזה, זה יחזור להיות בדיוק כמו שזה היה. בפורום רייקי אמרו לך שזה כנראה נובע מאיזושהי חסימה שיש לך - זה בדרך כלל ההסבר, תחשוב על שינוי שעברת בדיוק בזמן שהיכולות שלך התחילו להחלש, טראומות או דברים כאלו... הם כנראה קשורים ישירות לכך. זה לא יכול להעילם "סתם ככה", יש לזה סיבה מסוימת במשהו שעשית... תנסה לשחזר את הצעדים שלך באותו הזמן ואולי תראה קשר.

אתמול עלתה לי בראש אפשרות...

יש איזשהו מקרה שעלה לי בראש אתמול (אם תרצי אני אפרט), אבל האפשרויות הן רבות והקישור האפשרי הזה בין המקרה לבין השאר, עשוי להיות לא נכון... תרגול זו לא הבעיה..

MsPiggy

New member
תשתמש באינטואיציה שלך

בפנין אתה יודע בדיוק מה הבעיה, ואתה גם יודע איך לפתור אותה. אם יש מקרה שעלה לך בראש אתמול ואת חושב שיש קשר אפשרי בינו לבין מה שקורה לך אז יכול להיות שהוא לא עלה לך בראש ככה סתם... תנסה לבדוק את זה יותר לעומק. ואני אשמח אם תפרט על איזה מקרה חשבת...

אני אסביר..

ואני מבקש מראש משאר הקוראים שלא יבקרוני לפני שיבינו את המצב כולו ושלא יתווכחו איתי על ניסוח. לפני שנתיים בערך נולד לחתולה שלי שגר של שלושה גורים מדהימים (וכשאני אומר "מדהימים", אני מתכוון לזה). היא המליטה באחת הגינות שלנו ואני השארתי אותם שם, לא לפני שהקמתי מחסום ארעי בכניסה לגינה. באיזשהו יום (וזה קישור שביצעתי לפני חצי שנה בערך) אני יצרתי כדור אנרגה גדול וחזק למדי בתוך הבית, וביקשתי שישמור על הגורים שלי מכל רע (ואל תשאלו אותי לפרטים, כי הייתי בן 13.5 ולא השתמשתי במונח "מאגיה" לגבי). במהלך המעשה חדר למחשבתי חשש שאולי דווקא יקרה ההיפך.. כלומר - אני יוצר כדור גדול של אנרגיה והוא נעשה חזק למדי וכנראה שיש לו גם יכולת לפגוע... נדמה היה לי אז שאולי רסיס ממחשבתי חדר גם לכדור ולמעשה הייתה לי אפילו תחושה שכזה דבר קרה, מה שהעצים את חששותי. בקיצור, פירקתי את הדבר למיליון רסיסים בערך והעפתי אותו לכל הרוחות. שבועיים אחר-כך (כשהגורים בני חודש וקצת), באמצע הלילה (נדמה לי שאי-שם אחרי 23:30), בזמן שבו במקרה לא הייתי בעיר (החלטה שרירותית של אחרים שלא יכולתי להתנגד לה כל-כך, אחרת הייתי חוזר שעה מוקדם יותר, ולפני הכל..), הגיע זוג כלבים שלא ראיתי מעולם בשטח הבית שלי (לא לפני ולא אחרי זה), הרס לחלוטין את המחסום וטרף שני גורים שהיו לי. אח שלי הצליח להבריח אותם לפני שהרגו את השלישית. החתולה האם נכנסה לדיכאון שארך יותר מחצי שנה, החתולה הבת מתה לאחר חצי שנה לאחר גסיסה של חודשיים-שלושה ומקרה של רשלנות יוצאת-דופן מצד הווטרינר הממונה. אני קברתי את הגורים שלי באותה נקודה בה נולדו ואחי קבר את אחותם ביום בו היא מתה באיזושהי נקודה אחרת בשטח. אמרתי לאמא שלי שהגורה עוד תחזור אלינו ושזה לא הסוף, ובאמת בשגר הבא נולד לה אח שדומה לה עד מאוד (למרות שקשה לי להאמין בעניין של גלגול במקרה הזה, מהסיבה הפשוטה שהיא עוד משוטטת בשטח). לצערי גם האינטואיציה שלי דפוקה עכשיו אז אין לי מה לנסות להשתמש בה. את הקישור בין המקרה הזה לשפל שלי עשיתי רק אתמול או שלשום. ישנן שתי אפשרויות אם אכן המקרה קשור לעניין: 1. הטראומה המתחייבת ממקרה שכזה וחוסר השלמה עם המקרה (מה שלא סביר כל-כך, כי כבר מזמן השלמתי עם זה פרט לעצב המינימלי שקיים עדיין). 2. אומנם האפשרות הזו תראה מגוכחת לרבים, אבל אני שוקל גם אותה: ניסיתי ליצור שומר לגורים וביטלתי אותו לאחר שעלה בי חשש שיפעל נגדם או בצורה רעה אחרת. יש הרבה אופציות לעניין הזה, אבל יש אפשרות שישנו קשר, ברמה זו או אחרת, בין מה שניסיתי והרוע שמצאתי (יצרתי? הבאתי?), ההרג של הגורים והשפל שלי.

MsPiggy

New member
זו באמת יכולה להיות הבעיה

אתה בטוח שהשלמת לחלוטין עם הטראומה שזה גרם לך? יכול מאוד להיות שזה עדיין נמצא בתוכך ואתה פשוט לא יכול לעזוב את זה, אבל רק אתה יודע... זה יכול מאוד להיות שבגלל שראית שהשתמשת בכדור אנרגיה שלך כדי ליצור משהו רע ולהרוס החלטת לא שבמודע להפסיק להשתמש בזה... אבל כמובן רק אתה יודע את התשובה. והאינטואיציה שלך לא דפוקה! אינטואיציה זה משהו שיש לכולנו, אולי אתה לא מקשיב לה אבל אתה יכול לסמוך עליה! תאמין בעצמך יותר ונראה לי שזה יעזור.

תשובה

כן, אני מאמין שהשלמתי עם הטראומה מאז, עד לרמה של כל אדם נורמלי (זיכרון וכו´, אבל לא דיכאון ועצב כרוניים). אני התכוונתי ליצור שומר והתחלתי לחשוש כשחששתי ובמקביל חשתי שחלק מהחשש הועבר לשומר בצורת רוע כלשהו. אולי באמת ישנו כאן עניין של תת המודע, ואולי (ושוב האופציה לסקפטיים, וזו הייתה כוונתי מקודם) התגנבה לה יישות לתהליך (ואולי כל העניין כלל גם זימון מבלי-דעת) והיא פנתה נגדי (אם זה המצב, אני אזדקק כנראה למקום כלשהו [מחפש, מחפש..] או לאדם שיוכל לסייע [עזרה תתקבל בברכה]). בקיצור - מצב מסובך.

למעלה