לחייך תמיד
New member
שלום לכם 
החלטתי להצטרף אליכם לפורום, ויש המון סיבות לכך.. קודם כל מחקתי פורום אחד בחמישייה אז תעריכו את זה
אניוואי, אני רן, ויש כאן כמה כאלה שמכירים אותי, פחות או יותר, רמת גני (ירושלמי עד לפני חודש
) ו... לא דתי.. בעבר הייתי שומר שבתות לאורך תקופה ארוכה, עד אמצע הצבא וגם הייתי מתפלל מס' פעמים ביום, בקיצור הייתי מאוד קרוב לדת. ואני עדיין בלב, אבל לא מתפלל שלוש פעמים (משתדל להניח תפילין כל בוקר) ולא שומר שבת. על כשרות אני שומר בקנאות. בקיצור, לאחר כל ההקדמה, אני אספר לכם שאני בן אדם שמאמין שהכל לטובה ב"ה, ומאמין שלא משנה מי אתה מה אתה או מה אתה עושה בחייך, כל עוד אתה בן אדם טוב, לב טוב, עוזר, מתן בסתר (וגם לא) וכו, אז כל השאר פשוט נדחק הצידה. לא יודע, זו האמונה שלי. אני יודע שאני בעולם על מנת לתקן משהו, אבל אני לא מאמין שה' ביקש שאתקן חטאים מגילגולים קודמים על ידי זה שעשה אותי הומו ואסר עלי לממש את אהבתי. אני חושב שה' לא רוצה שאשא אישה שלא אוהב ואתחייב לה למרות שליבי לא ירצה לעשות כן. פשוט לא מאמין.. אני כן מאמין, שה' אוהב אותי, וכמובן שאני מרגיש שאני אוהב אותו, ומעניינת אותי תפיסתכם בעניין. בתקופה האחרונה משהו בביטחון העצמי שלי התערער מעט, שכן אני מרגיש פתאום קצת.. אני לא רוצה לומר תמילה הזו אבל.. חוטא(??) זה מוזר לי להגיד את זה כי אני בתוכי יודע שלא! אם אני הומו, שוכב עם גברים, כי זו אהבתי, האם זה מבטל את כל ההווי שלי? שבסך הכל אני משקיע את כל כולי באופן אינטנסיבי בלהיות אדם יותר טוב? יכול להיות שזה התיקון? להיות הומו ולא לעשות כלום עם זה? פשוט לא מסכים עם זה. לא מסכים. יש אלוקים בשמיים ואני יודע שהוא לא ירצה שיהיה לי רע. אבל שוב, יש סיכוי שזה התיקון? מה דעתכם? זו שאלה קשה מאוד.
רן
החלטתי להצטרף אליכם לפורום, ויש המון סיבות לכך.. קודם כל מחקתי פורום אחד בחמישייה אז תעריכו את זה