שלום לכם :]

נוי514

New member
שלום לכם :]

אני נמצאת בתנועת הצופים וקיים ברשותנו תוף תםתם שהעור (הממ אני לא בטוחה שקוראים לזה עור) שלו נקרע. איפה נוכל לתקן את זה? אני פונה אליכם כי אנו מעדיפים מקום זול ואני בטוחה שאתם מכירים יותר טוב ממני. יכולתי ללכת לכלי זמר, אבל אני משערת שלא סתם יצא להם שם של יקרנים..

pitamarliz

New member
זה כולה עור

ההבדלים בין המחירים לא כאלה גדולים לעור אחד גם תלוי איזה עור אני מניח שזה לא משנה כי זה לא תוף רציני של מערכת תופים לכי לכל חנות כל נגינה שיש בהם תופים, זאת לא קניה כזאת רצינית וכמו שאמרתי ההבדל יהיה אולי 10 שקל בין החנויות השונות, אם תקני עור בסיסי בהצלחה D:

נוי514

New member
הממ אוקיי תודה ../images/Emo9.gif

מהם באמת המחירים פחות או יותר?

pitamarliz

New member
הםם

בבקשה =] תלוי איזה עור, יש באיזור 50 יש גם באיזור 80 לבנות בצופים- גם ב40 :) לכי על נישה על צופיפניקית חמודה, זו הנחה בטוחה D:

pitamarliz

New member
אה שכחתי להגיד

קודם כל המחיר תלוי (ממש טיפה) גם בגודל של התוף.. אבל בכל מקרה, אם את לא הולכת עם התוף לחנות אז את צריכה למדוד לפני את הקוטר שלו, באינצ'ים כדי שתדעי איזה גודל של עור לקנות אה ובכל מקרה כדאי לך לקחת את הטמטם איתך, כדי שיעזרו לך להחליף את העור ולהדק את העור החדש..

TAMIR182

New member
נצל''ש בקשר לאיירון קוברה

iron cobra single chain מה זה אומר ? אפשר תמונה של זה? זה דאבל לפי מה שהבנתי ולא סינגל לפי השם. מה זה ציין יעני?

pitamarliz

New member
!!! D:

כשאומרים סינגל צ'יין מתכוונים לשרשרת שמחברת בין הפדאל עצמו לביטר (המקל שמכה בבייס דראם) יש שרשרת כפולה ויש שרשרת יחידה (סינגל) http://www.alpha-music.com/productcart/pc/catalog/065634523452.jpg ^ זה למשל שרשרת כפולה אתה רואה? וזה סינגל צ'יין -שרשרת יחידה http://cachepe.zzounds.com/media/quality,85/brand,zzounds/fit,400by400/HP10-dd592ec3a626c7be378ef5228b6d1bb7.jpg

kfirshap

New member
ודגש קטן

אין יותר טוב או פחות טוב זה שאלה של מה נוח לך, אני ניסיתי סינגל דאבל וסטרייפ [מן פיסת פלסטיק כזו] והכי אהבתי דאבל צ'יין

TAMIR182

New member
אוקיי אחי תודה רבה

הייתה הולך על הדאבל איירון קוברה סינגל ציין ? או שאתה ממליץ להיתרחק?

kfirshap

New member
למורה שלי יש

אירון קוברה דאבל צ'יין וזה פדאל שדורש שינגנו עליו מהר בחיים לא ניגנתי על פדאל עם כל כך הרבה ריבאונד... האלימיניטור שלי לא מתקרב לריבאונד של האירון קוברה.... מצד שני עזוב אותך. כמו שכולם יגידו לך תעשה סיבוב ותראה מה מתאים לך ואז תתחיל לחפש. מרום לDW כלי זבל לאירון קוברה וחלילית לאלימיניטור

TAMIR182

New member
אחי מצאתי יד שנייה

ביגלל זה אני מתעניין על הדגם הזה ספציפית..

WinterZ

New member
נחש.. ססססס... לא סתם אהובי המפודל

אחלה פדאל שבעולם. באמת ריבאונד מטורף במינימום מאמץ.

למעלה