שלום לכם,

מצב
הנושא נעול.
שלום לכם,

שלום לכם,
אני קוראת סמויה בפורום. הכתובת נמצאת על הקיר ואני מכינה את עצמי נפשית שאולי אגיע לפורום הזה. תהליך לא קל כמו שאתן בוודאי יודעות. מקריאה במאמרים מצאתי שכתוב שחלק מהתכונות של האם עוברות דרך חבל הטבור? מאד מעניין אותי לאיזה תכונות הכוונה. כך או כך אני ממש מאמינה שאדם בסופו של דבר הוא תבנית נוף מולדתו. אני מחזקת את כולכן בדרך הלא קלה שאתן עוברות

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!

שלום לכם,
אני קוראת סמויה בפורום. הכתובת נמצאת על הקיר ואני מכינה את עצמי נפשית שאולי אגיע לפורום הזה. תהליך לא קל כמו שאתן בוודאי יודעות. מקריאה במאמרים מצאתי שכתוב שחלק מהתכונות של האם עוברות דרך חבל הטבור? מאד מעניין אותי לאיזה תכונות הכוונה. כך או כך אני ממש מאמינה שאדם בסופו של דבר הוא תבנית נוף מולדתו. אני מחזקת את כולכן בדרך הלא קלה שאתן עוברות
ברוכה הבאה!
נקווה שלא תזדקקי לטיפול הזה. דעתי האישית היא שחשוב המכלול ולא הפרטים.לי לא באמת חשוב שיהיו לילד תכונות א' ב' ו ג' אלא שהוא יהיה ילד בריא וחזק. לכן גם לא התעמקתי בנושא. אני מסכימה למשפט השני שלך בגדול. מאחלת לך הצלחה בכל דרך שתבחרי.

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שלום לכם,
ברוכה הבאה

מאחלת לך שתהיי מאלה שמתחילות להיכנס לענייני תרומת ביצית, אבל מצליחות להרות בלי (היו פה כמה בשנה שעברה, אחת ילדה לפני מספר שבועות...
). בכל מקרה- טוב שמצאת את ה
הזה. יש פה המון מידע, תמיכה ועידוד...

מצב
הנושא נעול.
למעלה