שלום לכם רציתי לשאול.. מה קורה עם גלעד בימים אלו?.. תודה לכל העונים יש לכם פורום חמוד מאוד
A AC LoVeR New member 17/5/07 #1 שלום לכם ../images/Emo9.gif רציתי לשאול.. מה קורה עם גלעד בימים אלו?.. תודה לכל העונים יש לכם פורום חמוד מאוד
שלום לכם ../images/Emo9.gif רציתי לשאול.. מה קורה עם גלעד בימים אלו?.. תודה לכל העונים יש לכם פורום חמוד מאוד
א אחת שתדבר הרבה New member 17/5/07 #2 ../images/Emo7.gif נושא רגיש אמ כי הוא לא כ"כ מופיע עם האלבום היחסית חדש שלו "האהבה נשארת", ואמ לפי מה שאני יודעת הוא גם לא עובד בנתיים על אלבום חדש...
../images/Emo7.gif נושא רגיש אמ כי הוא לא כ"כ מופיע עם האלבום היחסית חדש שלו "האהבה נשארת", ואמ לפי מה שאני יודעת הוא גם לא עובד בנתיים על אלבום חדש...
כ כל האהבה במלואה New member 17/5/07 #3 הוא עסוק בלעשות לי ילד סתם ברוך הבא לפורום אני אורפז וגלעד קצת נעלם אין לי ממש מושג מה קורה איתו הוא הקליט לאחרונה שיר עם מישהי תראה בהמשך הפורום
הוא עסוק בלעשות לי ילד סתם ברוך הבא לפורום אני אורפז וגלעד קצת נעלם אין לי ממש מושג מה קורה איתו הוא הקליט לאחרונה שיר עם מישהי תראה בהמשך הפורום
מ מורי לנצח New member 17/5/07 #6 שלום שלום ../images/Emo9.gif אז כמו שכבר אמרו לך לא קורה עם גלעד הרבה אבל תשארי שיקרו איתנו דברים ..
A AC LoVeR New member 17/5/07 #8 אני עוד עשויה להישאר באמת ../images/Emo6.gif חח קבלו את הצטרפותי הרישמית
א איף New member 18/5/07 #13 את כן מוצלחת!!!!!!!!! אל תדברי ככה על עצמך. יותר מזה, אם אי פעם יקימו לי פורום, אני אבקש שאת תנהלי אותו.
את כן מוצלחת!!!!!!!!! אל תדברי ככה על עצמך. יותר מזה, אם אי פעם יקימו לי פורום, אני אבקש שאת תנהלי אותו.