שלום לכם

MaStIk BaZoOkA

New member
שלום לכם../images/Emo9.gif

נראה לי שפה אני צריכה לשאול את זה
אממ... מישהו יודע אם יש עוד עונה לפשע מן העבר, ואם כן , זה ישודר בערוץ?

TheLost

New member
שלום גם לך.

כן, יש עונה נוספת ל"פשע מן העבר". העונה השלישית תשודר בעונת החורף של הערוץ (ספטמבר), יחד עם "משמרת שלישית" 5 ועוד אחרות שמחכות לנו.

MaStIk BaZoOkA

New member
תודה רבה לך../images/Emo9.gif

ושאמרת עוד סדרות התכוונת גם במקרה למספרים, המפענחת או שאחרים?

adi121

New member
יש עונת קיץ לפני עונת החורף?

זה אומר שהמירוץ למיליון יתחיל בעוד חודשים/שלוש?

TheLost

New member
הא?

עונת קיץ = מתחילת הערוץ (מרץ) עד סוף רוב העונות של הסדרות המשודרות כעת (אוגוסט). עונת חורף = העונה היותר חלשה אפשר לומר, החל מספטמבר ועד מרץ. בעונת החורף נוכל למצוא את "פשע מן העבר" 3, "המירוץ למיליון" איזה עונה שזה כבר נמצא בה, "המפענחת" 2, "מספרים" 2, "משמרת שלישית" 5, עוד כמה סדרות שבטח שכחתי ותכנים קצת יותר נידחים שיספקו לנו.

Ulong

New member
לא נכון ולא נכון.

ממרץ זו עונת האביב ופשע מן העבר וכל האלה יעלו כבר בחודשים יולי-אוגוסט שרוב הסדרות בערוץ כמו סמולוויל, נמלטים ומגרש ביתי יסתיימו.

TheLost

New member
לך ללוח שנה, טוב?

אני אקח דווקא את "נמלטים" כדוגמא, "סמולוויל" לא ממש עובדת במקרה הזה היות והיא תקבל 2 שבועות איחור (יום השואה ויום הזיכרון). אז ככה, הבה נראה. ביום רביעי הקרוב, ה-17 למאי, ישודר פרק 11. נכון? 24.5 ישודר פרק 12. 31.5 ישודר פרק 13. 7.6 ישודר פרק 14. 14.6 ישודר פרק 15. 21.6 ישודר פרק 16. 28.6 ישודר פרק 17. 5.7 ישודר פרק 18. 12.7 ישודר פרק 19. 19.7 ישודר פרק 20. 26.7 ישודר פרק 21. 2.8 ישודר פרק 22. כמובן שצריך גם לזכור כי זו בערך הסדרה הקצרה ביותר בערוץ. "סמולוויל" כאמור תסתיים שבועיים אחרי, ל-"The OC" יש 25 פרקים (זתומרת 3 שבועות אחרי), "האנטומייה של גריי" נגמרת בכלל אחרי זה כי יש 27 פרקים בעונה השנייה ואנחנו כולה בפרק 2... בקיצור, העונה תסתיים באופן רשמי בסוף אוגוסט.

Ulong

New member
נו.. אז את מגרש ביתי לדוגמה

תחליף אוורווד עונה רביעית ואת נמלטים סדרת פשע אחת. זכור מה שאמרתי.

TheLost

New member
העונה נגמרת בצורה רשמית

בסוף אוגוסט 2006. קאפיש? זה ש-2 סדרות יסתיימו בתחילת אוגוסט, זה לא מספיק כדי שכל העונה תסתיים.

Ulong

New member
2 סדרות?

לפלישה, סמולוויל, מגרש ביתי ונמלטים אני לא קורא 2 סדרות. בקיצור יהיו ארבע עונות של סדרות חדשות במקומן וזה מספיק כדי להכניס את פשע מן העבר 3, אוורווד 4, המפענחת 2 ומוחות קרימינליים 1.

TheLost

New member
אז 3.

סמולוויל תסתיים ב-16.8. ו-3 סדרות, או אפילו 4 אם תמצא איזשהי סדרה נוספת, מתוך ה... כמה... 3 סדרות פריים טיים ב-5 ימים... 4 סדרות מתוך 15? זה לא אומר שזו עונת החורף כבר

snier1991

New member
מה יחליף את כל הריאליטי

זה מה שלא ברור לי יש להם עונות קצרות הרבה יותר ואין להם מחליפים יגמרו בקרוב זבל של בית,סופרנני,הישרדות,החיים הפשוטים,חילופי נשים,הרווק,דוג צייד כלבים ומלכות הניקיון מחליפים אם אני לא טועה יש רק את משפחה בהשאלה,המרוץ למיליון העונה האמריקאית של סופר נני ומטבחי הגיהנום(נדמה לי) 4 תוכניות מחליפות 8? מה גם שלא מעט ריאליטי נקנה ע"י הוט שלא מותיר ליס תוכניות של חצי שעה לקנות

למעלה