שלום לכם

pushonit

New member
אני מחפשת כבר שעתיים את המדליות

באתר שרשמתם לי אבל לא מוצאת שם כלום וזה די מייאש, אולי בגלל שאני לא יודעת ממש תחת מה לחפש, שווה לשמור את המדליות האלה? לזרוק? לפרסם הודעה בלוח שלכם? לחפש עוד פורום באינטרנט? המדליה הגדולה מעניינת אותי, אולי סתם, אבל אני בטוחה שיש איזשהו סיפור מאחוריה ומעניין אותי מהו... אז אני אעלה עוד כמה מטבעות ומדליות עכשיו ואם תוכלו להאיר את עיניי שוב אני ממש אשמח, (למרות שאם יש משהו שהשתכנעתי בו, זה שאני לא הולכת להיות אספנית - 10 חולצות של "הארד רוק קפה" נחשב אוסף") תודה שהרגעת אותי בקשר להצקות...

nissim60

New member
המדליה של

קציני ים לפי קטלוג נומיסטיקה של אהרוני מחירה 20 ש"ח. עשויה ארד, הופקה ב- 1981 ע"י החברה הממשלתית למדליות ומטבעות.

pushonit

New member
אז הנה הפריט הראשון

כל הפריטים שאעלה עכשיו הם מגרמניה ואני לא יודעת איך להעריך אותם, רובם במצב טוב אבל האריזה כאן לא ממש שמורה, בכל מקרה נראה לי שזה כסף, לשיפוטכם...

pushonit

New member
והמארז פתוח

מסתבר ששיעורי הגרמנית באוניברסיטה לא עזרו לי להבין במה מדובר

pushonit

New member
ומשהו מוזר, הוא נמצא בקופסאת פלסטיק

ואני לא מצליחה להוציא אותו, אז צילמתי אותו כך, בתקווה שמישהו יוכל לפענח...

pushonit

New member
נראה לי שאניח לכם להיום,

לאן אתם יכולים להפנות אותי להמשך ברורים?

® רן

New member
המטבע הגרמני

מטבע זיכרון משנת 1992 לכבוד אמן בשם Kathe Kollwitz, מק"ט KM178, עשוי מכסף בטוהר 0.625, ערך נקוב 10 מארק. שווי קטלוגי $13.5 למטבע הרגיל או $36 לגרסת Proof (גימור מבריק במיוחד לאספנים). קשה להעריך מהתמונה איזו גרסא זו, אבל בכל מקרה הקטלוג בד"כ נורא מפריז בשווי של מטבעות כאלה. איזה הפניות את רוצה? סוחרי בולים/מטבעות יש הרבה בדיזנגוף סנטר, ובנוסף יש את לידרמן ברח' בן יהודה בת"א.

pushonit

New member
קודם כל תודה על תגובתך, ההפניות

שאני מעוניינת בהן הם למקורות שבהם אוכל למצוא את המידע אודות המטבעות והמדליות שהעלתי כאן. לגבי מטבע הזיכרון, האם היית ממליץ לי להעלות אותו ב Ebay? תודה רבה

® רן

New member
לדעתי לא

מטבעות דומים מאותה סדרה נמכרים ב eBay בעבור $5 - $10 (ראי קישורים). עכשיו תקזזי עמלות eBay, עמלות המרת כסף לשקלים במקרה וישלמו לך בדולרים, עלות משלוח, זמן, טרטור ועבודה, ותראי שאת תרוויחי הרבה הרבה פחות משכר מינימום בעבור הזמן שתשקיעי בלמכור אותו.

pushonit

New member
אוקיי, תודה,ראיתי...

הקטע הוא שאני ניסיתי לעשות את החיפוש הזה בעצמי לפני יומיים ואפילו לא ידעתי לפי מה לחפש...אז עזרת לי מאוד... יש לי עוד כמה מטבעות, השאלה היא אם הם מאותה סדרה ואם יש מתעניינים בזה בארץ?

למעלה