שלום לכם

GirlFriend

New member
שלום לכם ../images/Emo9.gif

אולי זה לא נושא הפורום ואם אבל יש לי שאלה חשובה ואני אודה לכל מי שיענה לי... להורים שלי בקרוב יש יום נישואים 25 (חתונת הכסף) ואני שוברת את הראש בנושא המתנה. שאלתי היא: מה אתם הייתם רוצים לקבל מתנה מהילדים? אני בת 14 אם זה חשוב, ואני מעדיפה מתנה שניתן להכין כי זה בעצם יותר אישי לתת אך גם רעיונות לקניה יהיו טובים.
מראש

yafit75

New member
את בטוחה שזה הזמן הנכון

לשאלות מסוג זה,,, זוזי רגע,,, את מסתירה לנו,,, בשימחה אני אענה לך,,, מחר את מסתירה לי,,,, נו

GirlFriend

New member
../images/Emo4.gif

אומנם אני נקראת ´´קטינה´´ בפורום הזה, אבל זה לא יפה מצידך לענות לי כך.

yafit75

New member
מצטערת על העיכוב: טיול זוגי לחו"ל

גם עכשיו זה תשובה מגעילה???

היי חומד.....

קודם כל כמה ילדים אתם במשפחה? תתחילי עם א. בוקר למיטה , מגש ערוך יפה אחד לאבא ואחד לאמא , פרחים , משהו שכתבתם לכל אחד מהם על קלף בצד :) את יכולה להכין להם דיסק עם שיר שתכתבו , ולהגיש לשניהם אותו :) יש עוד המון רעיונות , רק חסרים כמה פרטים ממך , כמה ילדים ? כמה כסף אתם מתכוונים ל"השקיע" ? ובאיזה יום בשבוע יהיה יום הנישואין שלהם ?

GirlFriend

New member
../images/Emo113.gif

אנחנו 4 אחים בגילאים שונים, ואחים הגדולים בטוח יקנו משהוא מקורי בשם כולם... למרות כל הקשר הטוב בניינו(האחים) אני רוצה לתת להם מתנה אישית יותר, ממני... בעניין הכסף, זה לא ממש משנה לי..
לך.

אישית ממך ......

הדיסק יכול להיות אישי , והוא תמיד יעלה חיוך ודימעה בקצה העין מהתרגשות ... גם מה שמייקי הציע טוב מאוד , ולא דורש הוצאה כספית גדולה . שני צמידי כסף עם שמות הילדים חרוטים מצידם הפנימי עם לב מפריד בין שם לשם .... מחזיק מפתחות מיוחד עם כמה מילים ממך לשניהם ... אני מקווה שאני קולעת לטעם שלך , ולכיס הקטנטן ... בכל מקרה , שיהיו להם עוד המון שנים של ביחד :) מזל טוב

אני חושב

שהמתנה הכי הכי יפה מנערה בגילך היא מכתב. מכתב שבו תגוללי עד כמה את אוהבת אותם,כמה הם חשובים לך,עד כמה את מעריכה את כל מה שהם עשו בשבילך. אפשרות נוספת זה לקחת סדין לבן,כזה שלא בשימוש עוד, לכתוב עליו בגדול "25 - יום נישואין שמח" , לתלות אותו במקום ציבורי ולקחת אותם לשם ל"שלט החוצות" המאולתר הזה בתואנה כלשהי....

ילדונת...

הנה רעיון שאני יישמתי אותו בחתונת הכסף של הוריי. אספתי תמונות, מכתבים, סרטונים הזמנתי את כל המשפוחה המורחבת + חברים קרובים, ערכנו מאין ערב "חיים שכאלה", העלנו זכרונות מטיולים משותפים, בעיקר הסיפור המוכר במשפחתנו שעד היום אני נחנקת מצחוק ש- אמא שלי רודפת אחריי ברחוב כי לא רציתי להוריד את הזבל

zooani

New member
אני הייתי רוצה..

נשיקה וחיבוק גדול מילות אהבה כתובות שאוכל לקרא אותם כל רגע שארצה ואם חשוב לך לקנות משהו... אז למשל 2 כרטיסי קולנוע והזמנה למסעדה ( את החשבון תני לאבא לשלם), אבל הם יאהבו את הרעיון. ולך שבכלל פנית אלינו בשאלה היפה הזו... נשיקה גדולה

GirlFriend

New member
תודה רבה לכל מי שענה לי ועל התגובות

החמות
לקחתי כמה רעיונות שאני אממש.. שוב תודה.

למעלה